Sorun bende mi?

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.806
133
Bayanlar öncelikle merhaba hepinize. Düşüncelerinize ihtiyacım var.
Birkaç ay sonra 23 yaşına giricem. Özel bir şirkette çalışıyorum çok şükür düzgün bir işim var. Üniversite mezunuyum.
Herşey kociş sevgili değil biliyorum:KK51: ama çevremde herkes ya sözleniyo ya düğün davetiyeleri geliyor sırayla. Haliyle özeniyorum.
Aralık ayında 2 aile söz yapmak üzereyken adamın karaktersizlikleri yüzünden ilişkim bitti. Aldatıldım terkedildim vs. Sonrasında kimseye güvenemez oldum. Yakın bir arkadaşım var 1 ay olmadı söz attı bugün konuşuyoruz hemen yeni birisiyle tanışmış sevgili olmak üzere. Kuzenim 3 ay önce tanıştığı kız arkadaşıyla haftasonu sözlendi. İlkokul arkadaşlarıma bakıyorum ya düğün arefesindeler ya bebişleri olmuş bazısının. Ben tık yok :confused: Dün aldığım çeyizlerime baktım acaba kullanmak nasip olucak mi diye. Çalışıyorum ama yeni insanlarla tanışıcak ortamım yok. Aralıktan beri 2 tane görücü usulu oldu onlarla da yüz yüze gelmedim çünkü bir tanesinin yaşı büyüktü. Diğeri de aileme aracıyla haber göndermiş sonra ses çıkmadı. Ben geç mi kalıyorum sanki kimse olmıcakmış gibi siz ne düşünüyosunuz? :KK6:

Herkesin kaderi farkli yani herkes ayni yasta evlenmek zorunda degil ki. Bu isler hic belli olmaz.

Aynı yaştayız.
Dediğin gibi benimde tüm arkadaşlarım ya evli ya nişanlı, en erkek düşmanı bile nişanlandı düşün.:-)
Benimde söze giden ilişkim paket oldu.
Çevreden dolayı baskı kuruyorsun kendi üzerinde, bende de böyle oldu bi ara ama şu an evliliğin e'sini düşünmüyorum rahatım.:süslü:
Elbet "hayırlısı ile" birgün evlenirim diye düşünüyorum.
30 olur 32 olur, geç olsun güç olmasın diyorum artık :KK69:

26 yaşındayım daha söze kadar gelen ilişkim olmadı :D
Hiç de problem etmiyorum, olacağı varsa zaten olur. Oturup düşünmek, dertlenmek bir şeyi değiştirmez.
Hele 23 yaşındayken.
Boşverin gitsin.

Birkaç ay sonra 23 yaşına giricem. Özel bir şirkette çalışıyorum çok şükür düzgün bir işim var. Üniversite mezunuyum.
Herşey kociş sevgili değil biliyorum:KK51: ama çevremde herkes ya sözleniyo ya düğün davetiyeleri geliyor sırayla. Haliyle özeniyorum.
Aralık ayında 2 aile söz yapmak üzereyken adamın karaktersizlikleri yüzünden ilişkim bitti. Aldatıldım terkedildim vs. Sonrasında kimseye güvenemez oldum. Yakın bir arkadaşım var 1 ay olmadı söz attı bugün konuşuyoruz hemen yeni birisiyle tanışmış sevgili olmak üzere. Kuzenim 3 ay önce tanıştığı kız arkadaşıyla haftasonu sözlendi. İlkokul arkadaşlarıma bakıyorum ya düğün arefesindeler ya bebişleri olmuş bazısının. Ben tık yok :confused: Dün aldığım çeyizlerime baktım acaba kullanmak nasip olucak mi diye. Çalışıyorum ama yeni insanlarla tanışıcak ortamım yok. Aralıktan beri 2 tane görücü usulu oldu onlarla da yüz yüze gelmedim çünkü bir tanesinin yaşı büyüktü. Diğeri de aileme aracıyla haber göndermiş sonra ses çıkmadı. Ben geç mi kalıyorum sanki kimse olmıcakmış gibi siz ne düşünüyosunuz? :KK6:
bu ne acele.
23 yaşında evlenip napacan ki.
25 bile değilsin daha.
olur zamana bırak.
okumuş etmişssin.
ne bu evde kalma psikolojisi:))

26 yaşındayım daha söze kadar gelen ilişkim olmadı :KK70:
Hiç de problem etmiyorum, olacağı varsa zaten olur. Oturup düşünmek, dertlenmek bir şeyi değiştirmez.
Hele 23 yaşındayken.
Boşverin gitsin.

haklısınız bekleyince hiç gerçekleşmiyor böyle şeyler.

Aynı yaştayız.
Dediğin gibi benimde tüm arkadaşlarım ya evli ya nişanlı, en erkek düşmanı bile nişanlandı düşün.:-)
Benimde söze giden ilişkim paket oldu.
Çevreden dolayı baskı kuruyorsun kendi üzerinde, bende de böyle oldu bi ara ama şu an evliliğin e'sini düşünmüyorum rahatım.:süslü:
Elbet "hayırlısı ile" birgün evlenirim diye düşünüyorum.
30 olur 32 olur, geç olsun güç olmasın diyorum artık :KK69:

Haklısın hayırlısı diyelim geç olsun güç olmasın :KK6:

öylemi dersiniz ay herkes dert açma başına diyor annemde dahil :KK53:
Herhalde canim benim ;)
Kendi parani kazaniyormussun, yilda iki kere al aileni veya arkadaslarini tatile git. Kiyafet al, en guzel yerlerde yemek ye. Birsuru arkadasin olsun. Evlenince bunlari ruyanda bile goremezsin

Ben 3 senelik evliyim. 26 yaşında evlendim. Aşık olmasam yine evlenmezdim. Hayatımın sonuna kadar yalnız yaşardım. Senin yaşındayken üni deydim. Kulaklığımı takıp okuduğum şehrin sokaklarını keşfetmeye çıkardım. 26 yaşına kadar kimse olmadı hayatımda. Evlilik hep en sondaydı benim için. Diyorum ya aşık olmasam yine evlenemezdim ben. Kalırdım tek başıma. Ben bunu hiç dert etmedim. Benim arkadaşlarımda çoğu evlenmişti boy boy fotolar filan. Evlilik iyi güzel ama sevdiğin kişiyle güzel. Siz daha 23 yaşındasınız. Çok çok erken. Yani belkide evliliğe sizin gözünüzle bakmadığım için bana yaş çok erken geliyor. Rahat olun bence tek başınalığın keyfini çıkarın. Bişeyler olacaksa vakti zamanı gelince zaten olacak. Bu günlerinizi endişeyle geçirip heba etmek yerine anı yaşayın. Gidin düğünlere vs yani dert etmeyin. Toplumun size dayatmaya çalıştığı saçma mecburiyetleri öteleyin. Hayatınızı kendiniz yaşayın kendi istediğiniz kişiyle veya tek başına. Ama zorunluluk gibi hissetmeyin.

Ay çok alemsin. 23 yaşındasın. Yaşın günümüzde evlilik için çok küçük bence. Artık günümüzde kızlar 30'dan önce evlilik düşünmüyor. Gez , toz eğlen. Seveceğin biri mutlaka karşına çıkar.

24 yaşındayım ve sözlenmedim hiç. Daha da öğrenciyim. Ne yapayım atayım mı kendimi bir yerden?:KK53:
Bütün benden küçük kuzenler evlendi, hepsinin 4 yaşında çocuğu var en az.
Ben de annemin yaptığı yemeği yiyorum, gel dediği saatte eve geliyorum. :KK53:
Şikayetim de yok. :sus: Bence senin de olmasın.

Tek derdin bu olsun 2 seneye kalmaz evlenirsin bu kafayla hakkında hayırlısı olur inşallah allah gönlüne göre birini verir inşallah sana

23 yasındayım 24 olcam yakında evliyim 7 aylık bana kalsada bende cocuk için gec kaldım cevrem de bnden küçük kuzelerimin bebekleri var v.sss diyecegim o ki kendini kmseyle kıyaslama hayatının tadını cıkar elbet kafan aklbine uygun biri çıkar ve sana TAVSİYEM İŞ TE BU ADAM BNM KALBİMİN YARISI deemediğin kiimseyle değil evklenmek sözlenme bile evlilik çocuk oyuncağı değil sevmiyorsan kesinlikle katlanamazsın dısardan toz pembe gelio evet bnm gbi severek evlenen için hala öle ama zorlukları var tatlım emin ol buna

Hemen olmuyorsa allahtan belanı isteme zorlarsan hayirdan başka bir şeyler bulur seni benimde senin gibi ortamim yoktu hem cevremdekiler birinci cocugu okula gönderip ikinciyi yapmaya calisiyorlardi.oyle böyle nasipten öte bi yaşta evlenmedim.

Daha yaşın çok genç. Evliliği, çeyizi bırak bir kenara, at kafandan. Ama hayatına birilerinin girmesi ya da senin duygusal bir ilişki istemen normal tabi ki.

Çalıştığın yerde yeni insanlarla tanışacak ortam yoksa yeni ortamlara gir sen de. Evden işe işten eve modunda olursan gelen görücülerden başka kimseyle tanışamazsın. Yeni hobiler edin, etkinliklere katıl. Yeni arkadaşların olsun kadın erkek farketmeksizin.

Ben eşimle ortak hobimiz sayesinde bir kulüpte tanıştım. Bir kuzenim trekking diğer kuzenim dağcılık kulübünde tanıştılar eşleriyle. Yakın bir arkadaşım bahara merhaba partisinde, bir diğeri tekne turunda, bir başkası tur otobüsünde tanıştı. Kısacası hobiler edin, evden çık, eğlenmene bak. Zaten sen eğlenirken, mutluyken o seni bulacaktır. Aramakla bulunmaz böyle şeyler.

27 yim ben de evde mi kaldım acaba :KK66:

Yaş gereği bazen istiyorum evleneyim de çocuk sahibi olayım ama hayırlısı tabi :-)

Back
X