- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.806
- 133
- Konu Sahibi nazlihilton
Bayanlar öncelikle merhaba hepinize. Düşüncelerinize ihtiyacım var.
Birkaç ay sonra 23 yaşına giricem. Özel bir şirkette çalışıyorum çok şükür düzgün bir işim var. Üniversite mezunuyum.
Herşey kociş sevgili değil biliyorum
ama çevremde herkes ya sözleniyo ya düğün davetiyeleri geliyor sırayla. Haliyle özeniyorum.
Aralık ayında 2 aile söz yapmak üzereyken adamın karaktersizlikleri yüzünden ilişkim bitti. Aldatıldım terkedildim vs. Sonrasında kimseye güvenemez oldum. Yakın bir arkadaşım var 1 ay olmadı söz attı bugün konuşuyoruz hemen yeni birisiyle tanışmış sevgili olmak üzere. Kuzenim 3 ay önce tanıştığı kız arkadaşıyla haftasonu sözlendi. İlkokul arkadaşlarıma bakıyorum ya düğün arefesindeler ya bebişleri olmuş bazısının. Ben tık yok
Dün aldığım çeyizlerime baktım acaba kullanmak nasip olucak mi diye. Çalışıyorum ama yeni insanlarla tanışıcak ortamım yok. Aralıktan beri 2 tane görücü usulu oldu onlarla da yüz yüze gelmedim çünkü bir tanesinin yaşı büyüktü. Diğeri de aileme aracıyla haber göndermiş sonra ses çıkmadı. Ben geç mi kalıyorum sanki kimse olmıcakmış gibi siz ne düşünüyosunuz? 
Birkaç ay sonra 23 yaşına giricem. Özel bir şirkette çalışıyorum çok şükür düzgün bir işim var. Üniversite mezunuyum.
Herşey kociş sevgili değil biliyorum

Aralık ayında 2 aile söz yapmak üzereyken adamın karaktersizlikleri yüzünden ilişkim bitti. Aldatıldım terkedildim vs. Sonrasında kimseye güvenemez oldum. Yakın bir arkadaşım var 1 ay olmadı söz attı bugün konuşuyoruz hemen yeni birisiyle tanışmış sevgili olmak üzere. Kuzenim 3 ay önce tanıştığı kız arkadaşıyla haftasonu sözlendi. İlkokul arkadaşlarıma bakıyorum ya düğün arefesindeler ya bebişleri olmuş bazısının. Ben tık yok