Sorun bende mi ?

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Aynı günde 2.konum olacak ama bu derdim de önemli bana göre ya. Daha önce böyle bir konu acmadim ama buranın samimiyetine güveniyorum çok. Arkadaşlar 3 yıldır ilişkim var. Sizden saklamıcam yani konuyu anlamanız için bunları bilmeniz lazım. Ben başta nişanlıma karşı güçlü bir çekim hissediyordum. Yani hani gerçekten öyle. Bi elini tutsam heyecandan ölürdüm. Ama şimdi o çekim gitti adeta. Genel olarak böyle şeylerden soğudum. Onunla sarılmak bile istemiyorum yani harika birşey gibi gelmiyor. Bunun yorgunlukla fln bi alakası olabilir mi ? Evde hiç durmuyorum çünkü ya da ne bileyim yediklerimle fln. İleri de de korkuyorum ya hani cinsel anlamda istememek kötü birşey bence. Eşine bilerek bunu yapmak istemem. Sağlık problemi fln var mı bilmiyorum daha evli değilim zaten. Birliktelikte yaşamadık ama hissedersiniz işte o enerji gitti yani bende

Dönemsel olabilir , bende nişanlandıktan sonra bi garip olmuştum.istemedim bisüre ayrılcam demiştim.sonra geçti gitti kendiliğinden...

İlk elini tuttuğunuz heyecan zaten olmaz ama hiç mi arzulamıyorsunuz peki?
En başından beri böyle olmadığına göre dönemsel, hormonal olabilir.
Sizi sevgilinizden soğutacak şeyler yaşamış olabilir misiniz ya da?

Evlilik öncesi bir soğukluk gelir canım çoğunlukla..
Hatta aile büyükleri farkederse, yuva kurmak hayırlı bir şey şeytan uğraşıyor bak falan der. Hoş batıl da, nişanlılık dönemindeki soğukluğu ifade ediyor bence..

Yani her sarılmanda harika bir şey gibi gelmez zaten mesela karşılaşınca sarılıp öpersin etrafta insanlar varsa yakın bir temas yoksa zaten hissedemezsin, normal gelir.. Ama başbaşa kalınca sarılıp öperken tabi harika bir şey gibi gelmesi gerekir, mutluluktan havalara uçurur, huzur verir :) Özlediiiiiiiiiiiim

E zaten ilk başlardaki gibi midede kelebekler, elini tutunca cızırt diye elektriklenme vs vs kalmaz ki, yerini sakinliğe huzura sevgiye bırakır.
Ara sıra böyle hisler olabiliyor dönemseldir geçer.
Hep aynı aktiviteleri yapıyorsanız monotonluktandır.
Nişanlınız soğuk davransa, düğünü ertelesek mi vs dese eminim aşkınız depreşir.

o enerji bir bende mi yok anlamadım çok tuhaf ne çekim ne öyle sırılsıklam bir aşk sadece filmlerde bence

Konu sahibinin affina sığınarak ben de bir an kendi derdimi soylemek istedim. Hani hep surmez o elektrik, kalp carpintisi gecer evlenince diyoruz ya.. ki zaten bence de olmasi gereken bu. Bende niye geçmiyor yahu? Hergün aksami zor ediyorum, sabah olmasin diye uyumak istemiyorum, is yerine esimi almaya gidiyorum arabaya bindigi anda icim titriyor. Adamin gegirmesi, horlaması hatta gaz cikarmasi bile bana mucize gibi geliyor ben ne zaman normale döneceğim acaba? Bu yasta bu gerilimi kaldiramiyorum be bi konu da ben acicaktim burayi bulmusken icimi doktum

Bence bu güzel birşey ya gerçekten. Ben o tuvalete girse yanımda ondan bile olumsuz etkileniyorum ki bu normal birşey

Benimki de böyle bi şeyden mi soğuk acaba diye düşündüm ister istemez

Güzel zamanlarınızı düşünmek işe yaramadı mı? Ya da özel?
Düşünüyorum ama bir soğukluk var. Yanımda birileri oluyor onunla otururken bi o erkeklere bakıyorum bide nişanlıma hiç fark yok sanki içim kıpırdamıyor

ılk baslarda kı gıbı olmaz zaten
zamanla boyle olur
benımsersın sevgısını sindirirsin sonra alıskanlıga ve rahatlıga donusur
kı bence ılıskının en guzel kısmı budur yanı tam bulundugunuz nokta
o hisler en gercegıdır yerıne oturmus fıkırler duygulardır
artık beyın ve göz kör olmaktan cıkar daha mantıklı seversın

cınsel anlamda sogukluk yasayacagını sanmam ... bı cogumuzda boyle devam eden bı surectır
evlendıkden sonra ılk sıralar yıne o muthıs heyecan ve cekım oluyor :)

Valla sırf o yüzden biraz ayrı kalmak istiyorum ya. En azindan ayrılık aklımı başıma getirir

İnşallah ya. 3 senedir devam ediyoruz bu sürecin olması bence de normal ama istekliyiz kafama takılıyor. İnşallah olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…