Sorun bende mi ?

Valla sırf o yüzden biraz ayrı kalmak istiyorum ya. En azindan ayrılık aklımı başıma getirir :KK43:
Gitmediğiniz yerlere gidip gezseniz?
Hiç yapamıyorsanız alın bir tuval ve boya, iki de fırça, resim yapın.
Evinizin duvarına asarsınız, açın müziği iki fırça birden resim yapın gelişigüzel :)
Bu bile yeter renk katmaya inan.

4 senelik evliyim 5 senedir birlikteyiz eve her akşam geldiğinden sarılır öperim. Özlerim sabahtan akşama ki huysuz bir adamdır. Bazen cinnet noktasına getirir ama sarılmak, sevişmek müthiş gelir hala.

Bence biraz ayrı kalın. Olmazsa ayrılın. Şimdiden böyleyse evlenince ooooo...

Yani her sarılmanda harika bir şey gibi gelmez zaten mesela karşılaşınca sarılıp öpersin etrafta insanlar varsa yakın bir temas yoksa zaten hissedemezsin, normal gelir.. Ama başbaşa kalınca sarılıp öperken tabi harika bir şey gibi gelmesi gerekir, mutluluktan havalara uçurur, huzur verir :) Özlediiiiiiiiiiiim
Eskiden fırsat kollardım sarılalım diye fln. Ama şimdi fırsat varken bile istemiyorum içimden gelmiyor

Gitmediğiniz yerlere gidip gezseniz?
Hiç yapamıyorsanız alın bir tuval ve boya, iki de fırça, resim yapın.
Evinizin duvarına asarsınız, açın müziği iki fırça birden resim yapın gelişigüzel :)
Bu bile yeter renk katmaya inan.
Biraz başbaşa kalıp konussak vakit geçirsek bu bile yeter aslında. Evde geliyor ama rahat olmuyoruz ki ki benim için çok önemli muhabbet etmek fln

Aynı günde 2.konum olacak ama bu derdim de önemli bana göre ya. Daha önce böyle bir konu acmadim ama buranın samimiyetine güveniyorum çok. Arkadaşlar 3 yıldır ilişkim var. Sizden saklamıcam yani konuyu anlamanız için bunları bilmeniz lazım. Ben başta nişanlıma karşı güçlü bir çekim hissediyordum. Yani hani gerçekten öyle. Bi elini tutsam heyecandan ölürdüm. Ama şimdi o çekim gitti adeta. Genel olarak böyle şeylerden soğudum. Onunla sarılmak bile istemiyorum yani harika birşey gibi gelmiyor. Bunun yorgunlukla fln bi alakası olabilir mi ? Evde hiç durmuyorum çünkü ya da ne bileyim yediklerimle fln. İleri de de korkuyorum ya hani cinsel anlamda istememek kötü birşey bence. Eşine bilerek bunu yapmak istemem. Sağlık problemi fln var mı bilmiyorum daha evli değilim zaten. Birliktelikte yaşamadık ama hissedersiniz işte o enerji gitti yani bende
Seni bi terketsinde adam gorursun gununu :) ah o eller olsada tutsam die aglamion mu

Aynı günde 2.konum olacak ama bu derdim de önemli bana göre ya. Daha önce böyle bir konu acmadim ama buranın samimiyetine güveniyorum çok. Arkadaşlar 3 yıldır ilişkim var. Sizden saklamıcam yani konuyu anlamanız için bunları bilmeniz lazım. Ben başta nişanlıma karşı güçlü bir çekim hissediyordum. Yani hani gerçekten öyle. Bi elini tutsam heyecandan ölürdüm. Ama şimdi o çekim gitti adeta. Genel olarak böyle şeylerden soğudum. Onunla sarılmak bile istemiyorum yani harika birşey gibi gelmiyor. Bunun yorgunlukla fln bi alakası olabilir mi ? Evde hiç durmuyorum çünkü ya da ne bileyim yediklerimle fln. İleri de de korkuyorum ya hani cinsel anlamda istememek kötü birşey bence. Eşine bilerek bunu yapmak istemem. Sağlık problemi fln var mı bilmiyorum daha evli değilim zaten. Birliktelikte yaşamadık ama hissedersiniz işte o enerji gitti yani bende
hazırlıkların vs telaşındandır

Back
X