Sorun bende... Sinirli kız!!!

hahaaahhahah

bu benim eski sevgilime yaptığım taktikti ya o da senin gibiydi sonra ben bu tarz şeyler yaptım en fazla 1 aya gözünde tam bir melektim aşkından ölüyodu sonra da süründürdüm

sakın yeme yeme
nezaket kitabı almişmış xd

Bu öfke problemi bendede var maleseff 3 yillik iliskimde alttan alan taraf hep sevdicegim oldu amaaa artik sabrinin son noktalarinda hissettiriyor bunu fakat hakli.
Benim yerli yersiz bagirmalarima sonra pisman olup özür dilemelerime birden sinirlenmelerime annem babam bile bazen katlanamiyor.Yani bir yerde o sabir kalmiyor dikkatli ol taşirma cocugu yok yere...

Çözüm yoluda yine sensin kitap mitap degil sadece sensin...
Kendini frenleyeceksin tam sinir aninda baska seylere yönel telde kavga ediyosaniz eger yazma bir sey gerekirse telefonu sakla baska seylerle ilgilen eger konusuyorsaniz cevap verme telefonu kapat yuzyuze iseniz susmaya calis yoksa cok beter oluyor sonucu ve iki tarafta kirildigiyla kaliyor bir yerde de yipranmisliklar göz önüne geliyor....

Bazen susmak en güzel cevap herseye...
Konusunca , hele birde yerli yersiz cikisinca hakliyken haksiz oluyoruz...

De ki sen bunu basarabiliyormusun ??? Farkindalik bile basarmanin yarisidir basarana kadar devam :)

ben de bazen fazla sinirlenip acıtacak laflar edebiliyorum.

hatta bazen başka konulara olan sinirimi de ondan çıkardığımı fark ettim son zamanlarda kendimi düzeltmeye çalışıyorum

daha çok düşünerek söylüyorum cümlelerimi. mümkün olduğunca kendimi tutuyorum. bunun bana da iyi geldiğini fark ettim.

bu arada küçük bir not: ne olursa olsun küfür etme

Rezerve.
Eger ayrilirsaniz diye siraya girdim.
Beni haberdar edermsin?
Allahin emri peygamberin kavliyle sevgilini senden istiyorum XD

vayyyy beee dunyada böyle erkek kaldımı bence dktr git yardım al öfke konturolu ici bir bayana hic yakıstıramadım

bende çok fevriyim sinirlinince gözüm bişe görmüyo iki üç kez küfür etmişimdir oda cok kızdığım ayrılıcaz diye düşüdüm o an gözden çıkarıorm o sinirle sonra konuşunca sakinleşp farklı açıdan bakıyorum erkek arkadaşım bi ara çok taktı bu duruma başıma çok kaktı bi süre sonra unuttu yine sinirlenince kırıcı konuşuyosun diyo ama küfür değil o konuda tutuyorum artık kendimi sen tutabilirsin onu kaybediceğini düşün devam edersen

Ne kadar boş bi sorunun var. Taktığı şeye bak ya sevgilim niyr bana kufretmiyo:) sana dayandığına göre bukadar garibimin başka şansı yoktur

Kendisi asker olduğu için biraz rahatım diyebilirim. Adam gerçekten çok sabırlı ve sorunlarla başa çıkmak için yaratılmış gibi. Hiç sinirlendiğini görmedim diyebilirim. Sinirli bile görünmez sadece bekler yüzünde bir gülimsemeyle. Alışıyoruz bir birimize

Artık küfür yok o bir hataydı. Sadece anlık olarak sinirleniyorum. Ve o kırılmayı haketmiyor.

Rezerve.
Eger ayrilirsaniz diye siraya girdim.
Beni haberdar edermsin?
Allahin emri peygamberin kavliyle sevgilini senden istiyorum XD
Kendisi askeri pilot maaşı iyi full adonis 6pack. Aşırı uyumlu. Çok düzenli ve temiz. Terlese bile kokmaz. Gözleri renkli. Çok anlayışlı. Güçlü. Hiç yorulmaz. Sadık. Yüzünü kaldırıp kimseye bakmaz. Becerikli. Hamur tutup börek bile açar. Devredeyim istersen sana

vayyyy beee dunyada böyle erkek kaldımı bence dktr git yardım al öfke konturolu ici bir bayana hic yakıstıramadım
Adam kızmıyor ki bana. Laf bile söylemedi. Yüz ifadesi bile değişmez. Resmen aşkla bakıyor. Yav benim hatun ne güzel sinirleniyor der gibi bir tavrı var. Ben kıyamadım.

Benimde küfür ilkti ama o haketmiyor diye çok üzüldüm.

kufur yanliş bisey ama seni kışkirtacak bişeyler yapıyo olmalı

hala böyle erkeklerin var olması çok guzel allah daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…