Sorun bende... Sinirli kız!!!

gurbetellerde94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2015
264
75
98
31
Merhaba hanımlar. Akıl danıştığım sevgili insanlar. Yine bana verebileceğiniz en küçük akla yine ihtiyacım var.
Çok çok mutlu bir birlikteliğim var. Tabi kavga ediyoruz arada sırada ama çok naziktir kendisi çabucak barışırız. İki insanın birbirini tanıması zor. İyice tanıyana kadar olur böyle şeyler sana hiç kızmıyorum der çünkü ilişkideki sinirli taraf benim. Geçende bazen kelimeleri düzgün seçemiyorsun beni kırıyorsun dedim. Galiba arkadan da nezaketsizsin gibi şeyler söyledim. Canı acısın diye. Bunu perşembe söyledim gibi düşünün. Cumartesi bana mesaj atmış (aynen yazıyorum)
+bitanem hani dedin ya sende bazen kelimeleri düzgün seçemiyorsun diye
+seni haklı buldum
+biraz nezaket lütfen diye bir kitaba başladım
+kitap her türlü ortamda nezaketi anlatıyor
+seni hiç kırmamam gerekir.
+sen benim hediyemsin

Bunu anlatmamın nedeni örnek olsun diye. Hani gerçekten ben atmıyorum. Sorun şu kavga ettiğimizde ben çok hakaret ediyorum. Küfür bile edebiliyorum. Ki kendisi nefret eder hakaret ve küfürden. Ama sinirlenince ben kendimi kaybediyorum. Fikriniz var mıdır kendimi nasıl durdurabilirim? Korkuyorum ki bir süre sonra eh hep ben mi alttan alacağım der de ayrılır diye düzelmem gerekiyor. Yardıma ihtiyacım var...

Bir susar iki susar.. uçuncude allah bilir.. bir bayana hic yakismiyor kufur hakaret bayan dedigin agir olur hiddetini bilr agirligiyla gostermeli bence.. sinirlendiginizde susun hic konusmayin yada ortam degistirin.. cunku gercekten adamin canina tak ederse iliskiyi bitirirse ne yapacaksin o zaman.. zaten kendinin farkindasin bu bile bi baslangic karsinda da saygili bir insan var bu devirde oyle erkekler mumla araniyor aklinda bunlar olsun ki hep kendini frenliye bil.

kendi okuyacağına o kitabı sana hediye etseymiş ya keşke

anlattıklarına bakılırsa ihtiyacı olan bariz sensin de

aman haa böyle yorum yaptım diye bana da etmeyesin

Biraz nezaket lütfen kitabiyla bi alakasi yok ki iliskinizin. Orda genel adabi muaseret anlatiliyor.

Ya aslinda bi taraf alttan alinca karsi taraf kendini bi sey zannediyor. Karsi taraf da söyle onu silkeleyecek bi cevap verse ikinciye yapamazsiniz.

Sevgilin hep alttan alır sen bu sisteme alışmış sin sonra bir gün gelir çok basit bir olayda kavga çıkar sen hakaret edersin hemen barisacak sanırsın. Ama sabır dolmuştur. Ve asla geriye dönmez. Umarım o günleri görmezsin. Mumla ararsın da böyle adam bulamazsın kendine gel bence

Bir insan sevdigi bir insani nasil bilerek kirar canini acitacak laflar eder anlamis degilim?! Bir susar iki susar illaki biryerlerden patlak verir. Karsinizdakide insan, belki simdi altan aliyor sizi kirmak istemiyor ama böyle yaparak uzaklastirisiniz sevgilinizi. Aslinda sizin bu kadar sinirli, hakaret edecek kadar rahat olmanizin bir sebebide sevgilinizin tutumu. Ama saglikli bir iliskide herseyden önce saygi olmali. Hakaret ederek saygi duyulmaz.

Bence de yapsın. Diyorum istersen sende söyle hadi ben kendimi tutamıyorum diye. Yapamam öyle şey diyor.

Bu yardımla olacak bir durum değil, bunu yapan ve kendine hakim olamayan sensin, ayrıca farkındasın durumun. Farkında olman da adamın alttan alıp sustukça senini bunu zaaf gibi görüp kendini hayasızca yaymanla igili. Sinirliyim elimde değil diye bir şey yok, hepimizde var o sinir. önemli olan bunu zırt pırt açığa vurmanı sağlayacak rahatlığı nerden bulduğun, erkek arkadaşın bi ders verse sana bi daha yapabilir misin bak :)

Birbirinizle anlaşıyorsanız sıkıntı yok. Karşımdakinin rol yapmasındansa kendisi gibi olmasını tercih ederim. Hareketleri hoşuma gitmiyorsa ayrılırım. Yani karşımdakini değiştirmeye çalışmam.

Canım mrb bende aynı senin gibiyim .aklıma geleni söylerim ... ve cok sinirli bi yapım var engel olamıyorum hani sinirlendi m susayim demiyorum pat pat çat çat o hirsim sinirim geçene kadar söylüyorum ve sinirim geçince farkına variyorum

Sevmediğimden değil ki yada saygı duymadığımdan. Adama bayılıyorum ama sinirlenince duramıyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…