- 18 Ağustos 2015
- 264
- 75
- 98
- 31
- Konu Sahibi gurbetellerde94
-
kendi okuyacağına o kitabı sana hediye etseymiş ya keşkeMerhaba hanımlar. Akıl danıştığım sevgili insanlar. Yine bana verebileceğiniz en küçük akla yine ihtiyacım var.
Çok çok mutlu bir birlikteliğim var. Tabi kavga ediyoruz arada sırada ama çok naziktir kendisi çabucak barışırız. İki insanın birbirini tanıması zor. İyice tanıyana kadar olur böyle şeyler sana hiç kızmıyorum der çünkü ilişkideki sinirli taraf benim. Geçende bazen kelimeleri düzgün seçemiyorsun beni kırıyorsun dedim. Galiba arkadan da nezaketsizsin gibi şeyler söyledim. Canı acısın diye. Bunu perşembe söyledim gibi düşünün. Cumartesi bana mesaj atmış (aynen yazıyorum)
+bitanem hani dedin ya sende bazen kelimeleri düzgün seçemiyorsun diye
+seni haklı buldum
+biraz nezaket lütfen diye bir kitaba başladım
+kitap her türlü ortamda nezaketi anlatıyor
+seni hiç kırmamam gerekir.
+sen benim hediyemsin
Bunu anlatmamın nedeni örnek olsun diye. Hani gerçekten ben atmıyorum. Sorun şu kavga ettiğimizde ben çok hakaret ediyorum. Küfür bile edebiliyorum. Ki kendisi nefret eder hakaret ve küfürden. Ama sinirlenince ben kendimi kaybediyorum. Fikriniz var mıdır kendimi nasıl durdurabilirim? Korkuyorum ki bir süre sonra eh hep ben mi alttan alacağım der de ayrılır diye düzelmem gerekiyor. Yardıma ihtiyacım var...
Bence de yapsın. Diyorum istersen sende söyle hadi ben kendimi tutamıyorum diye. Yapamam öyle şey diyor.Biraz nezaket lütfen kitabiyla bi alakasi yok ki iliskinizin. Orda genel adabi muaseret anlatiliyor.
Ya aslinda bi taraf alttan alinca karsi taraf kendini bi sey zannediyor. Karsi taraf da söyle onu silkeleyecek bi cevap verse ikinciye yapamazsiniz.
Bence de yapsın. Diyorum istersen sende söyle hadi ben kendimi tutamıyorum diye. Yapamam öyle şey diyor.
Aslında normalde kibar bir insanım. Ama bazen takıldığım ufak şeylerde bir anda çıldırıyorum. Herkese karşı ona özel değil.Herkese karsi mi böylesin? Arkadaslarina ya da ailendekilere?
Ama ben ona şunu yapma desem ikinciye yapmaz aslaBirbirinizle anlaşıyorsanız sıkıntı yok. Karşımdakinin rol yapmasındansa kendisi gibi olmasını tercih ederim. Hareketleri hoşuma gitmiyorsa ayrılırım. Yani karşımdakini değiştirmeye çalışmam.
Ama normalde iyi kızım sinirlenince oluyor bu abartmayalımsevgili bulamayan kızlar gelin bu topiğe, mendillerinizi hazırlayın.
bakın, kibar kibar erkekler kimlere düşüyo.
Sevmediğimden değil ki yada saygı duymadığımdan. Adama bayılıyorum ama sinirlenince duramıyorum maalesefCanım mrb bende aynı senin gibiyim .aklıma geleni söylerim ... ve cok sinirli bi yapım var engel olamıyorum hani sinirlendi m susayim demiyorum pat pat çat çat o hirsim sinirim geçene kadar söylüyorum ve sinirim geçince farkına variyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?