Sorun bende... Sinirli kız!!!

Bence uyumlu değilsiniz.
O aşırı kibar sevgilin susar susar bir gün patlar emin ol.
O böyle ezilip büzüldükçe sen daha da gürleyeceksin ne de olsa alttan alıyor diye.
Bu sinir anında küfürlere sığınmak tavsiyelerle yenilecek birşey değil.

O zaman terapiye git. Bir de hayatta herkes sevgilin kadar anlayışlı olmaz hele ki küfüre , iki tane çarpıverirler bak delinin delisi vardır dikkat et :))

Bende çok sınırlıyımdır ama asla küfür veya hakaret etmem sadece sürekli kızgın bakarım :)
Ve bıraz tersleme huyum var Aklıma geldıkce gulmeye ve sinirlenmemeye çalışıyorum . Sende oyle yap bı kıza küfür yakışmaz sonuçta...

Bende bu huyu mu hiç sevmiyorum çok insanı kıriyorum ha kimi de bazen üstüme çok geliyo hakediyor onlara pişman olmuyorum yalan değil ama bazen de olmuyor işte evliyim eşim dediğiniz gibi sessiz birisi artık oda anladı öğrendi tanıdı Seki yıllık evliyim iyiya bende artık pişman olmayı gönül almayi sabırlı olmayı susmayi ogrendim

Bunun dışında başka bir sorunumuz yok ki

Cok
öyleyse bir kulak burun boğaz doktoruna

ve yahut psikolağa gitmeye ne dersiniz

böylece sorun halledilmiş olur
Çok Biliyosun aslında hiç bişe bilmiyosun ... KBB ile cozulcek birsey değil bu.. Psikolog desteği psikiyatri daha mantıklı bunu da zaten biliyoruz oyüzden bu kadar ters cevap vermenize gerek yok insanlar çözüm için yaziyor

Hanımlar sakin ben psikologa da gittim. Biraz huy olarak da var bende.

Aslında normalde kibar bir insanım. Ama bazen takıldığım ufak şeylerde bir anda çıldırıyorum. Herkese karşı ona özel değil.

Siniri, kizginligi anlarim da küfür varsa orda baska sorun var. Küfür ve hakaret agizdan cikiyorsa ister erkek olsun ister kadin direkt notunu veririm. Sizinkisi hem öfke kontrolsüzlügü hem de agiz bozuklugu oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…