Sorun bende... Sinirli kız!!!

kulak burun boğaza gidin diyerek ironi yapmıştım
kulağım duymuyor dediğinizden ötürü

fakat psikolog konusunda ciddiydim

çok fevrisiniz

Siniri, kizginligi anlarim da küfür varsa orda baska sorun var. Küfür ve hakaret agizdan cikiyorsa ister erkek olsun ister kadin direkt notunu veririm. Sizinkisi hem öfke kontrolsüzlügü hem de agiz bozuklugu oluyor.
Ya bilmiyorum söylemem ayıp mı bilmiyorum ama s****r git dışında küfür yok. O da son anda ağzımdan kaçtı. Hakaret olarak öyle odun falan diyorum ama o salak bile demez yani

Huyum diyorsunuzda huy kendi kendine olusmazki. Herhalde kucuklukden beri etrafinizdan boyle kufur hakaretler cok duydunuz o yuzden artik hic cekinmeden hakaret ede biliyorsunuz. Karsinizda bu kadar kibar bir insan varken nasil kufur edilirki. Bari ondan birseyler ogrenmeye calisin

Aksine ailemizde küfür edilmezdi hiç. Ve bu halde olduğum için çok üzülüyorum. Eskiden küfür nedir bilmezdim. Son senelerde hatta belki son sene böyle oldu. Gerginlikler sorunlar arttı çabuk öfkelenir oldum.

senin ne ayricaligin var sen rahat rahat kufur ve hakaret edebiliyosun?

ben de biraz senin gibiyim ama mecbur kendimi durduruyorum.. bişi diceksem de carcar bağırmıyorum sakin ama sert ses tonumu takınmaya çalışıyorum.. ay ne biliyim kendini frenledikçe düzeliyor yavaş yavaş..

böyle iyileri kimler kapıyor diyenlere de aldırma.. bu huyun kötüdür ama başka bin bir tane güzel huyun vardır eşin de seni her şeyinle kabul etmiş demek, ki olması gereken bu.. kim ne derse desin hanım hanımcık olcam diye her şeyi susup sineye çeken kadınlardan olcama deli kadın olmayı tercih ederim..

On düşünüp bir konuşmayı öğrenin. Ağzınıza geleni söylemek size ,sadece ilişkinizde değil,hayatın her alanında sorun yaratır.
Sinirlendiğinizde uzaklasın,sakinleşene kadar bekleyin,sonra konuşun.
Keskin sirke herdaim küpüne zarar. Sevgiliniz idare ediyor olabilir ama yavaş atın çiftesi pek olur,birgün öyle bir patlar ki neye uğradığınızı şaşırırsınız

Bende bundan korkuyorum zaten. Aslında susuyorum. Ama hırsımı alamıyorum o zaman. Yavrum o da kızmıyor ya hayda tek sinirlenen ben olduğum için daha çok kızıyorum bu sefer

Eğer sinirlenirseniz, ağzınızdan sonradan pişman olacağınız şeyler çıktığınızı bildiğiniz için o an sevgilinize mesaj atmayı kesin. Sevgilinizi de bunu uygun bir dille anlatın en azından kavganız büyümemiş olur. Sakinleşince neye kızdığınızı güzel güzel konuşup halledersiniz.
Sevgiliniz de sizin küfürlerinizi(!) okumamış olur. Aranızdaki sevgi bağı zedelenmez. Ben ilişkide kavga sırasında kızgınlıkla söylenen -ufak olarak görülen- aptal, salak, gerizekalı gibi bilumum hakaretlere bile katlanamıyorken erkek arkadaşınızın küfürleri nasıl kaldırabildiğine şaşırdım, çünkü kadınlara küfrü hiç yakıştırmıyorum. :)

Aslında çok hanım hanımcığım. Bence biraz onunda hoşuna gidiyor. Ayrıca o kadar. Aşık ki bana gözü görmüyor bence biraz da.

Yanlış anlaşılmışım küfür yok. Sadece defol giti biraz daha sert söyledim o da yeni oldu. Bende yakıştırmıyorum kendime ondan çok üzüldüm ya. Ama kendisi bana şimdiye en basit kötü sözü bile söylememiştir. Biz pek mesajla kavga etmiyoruz. Sadece yüz yüze oda arada sırada ama ben ufak şeylere bile çok sinirleniyorum.

Şans demekki kibar kızlara nerede odun var denk gelir siz de küfür ediyor nazik adam valla sanslisiniz. Bence bir bayana küfür yakışmaz. Bence o kitabı sizde okuyun derim. Ne diyelim kıymetini bil mutluluklar

Şans demekki kibar kızlara nerede odun var denk gelir siz de küfür ediyor nazik adam valla sanslisiniz. Bence bir bayana küfür yakışmaz. Bence o kitabı sizde okuyun derim. Ne diyelim kıymetini bil mutluluklar
Ama abartmayın ben ona kızıyorsam 1,5 ayda bir 1 saat kavga ederiz. Sonra daha büyük aşkla dönüyorum ona zaten

"Küfür bile edebiliyorum" dediğiniz için bende öyle bir yorum yaptım. O zamanda aynı şekilde sinirlendiğinizde susmayı bilmelisiniz. Erkek arkadaşınız zaten çok anlayışlı olduğu için ona da sinirli olduğunuzda, sizi sinirlendiren konu hakkında konuşmayı üstelememesini söylerseniz konuyu birazcık halletmiş olursunuz.

İşte asıl vicdan meselesi bundan çıkıyor. Yoksa benim sinirim bence fazla değil. Ama o kadar kibar ki o kadar centilmen ki açığını arıyorum yok yani. Mükemmel erkek varsa bu adam. Arkadaşlarıma diyorum ya ben seviyorum da ondan mı göremiyorum. Tüm gün vakit geçiren arkadaşlarım bile hiç bir yanlış göremedik diyorlar. Ben de hayda oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…