- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi gurbetellerde94
-
Kendisi askeri pilot maaşı iyi full adonis 6pack. Aşırı uyumlu. Çok düzenli ve temiz. Terlese bile kokmaz. Gözleri renkli. Çok anlayışlı. Güçlü. Hiç yorulmaz. Sadık. Yüzünü kaldırıp kimseye bakmaz. Becerikli. Hamur tutup börek bile açar. Devredeyim istersen sana
Kendisi askeri pilot maaşı iyi full adonis 6pack. Aşırı uyumlu. Çok düzenli ve temiz. Terlese bile kokmaz. Gözleri renkli. Çok anlayışlı. Güçlü. Hiç yorulmaz. Sadık. Yüzünü kaldırıp kimseye bakmaz. Becerikli. Hamur tutup börek bile açar. Devredeyim istersen sana
Bende söyleyim bir itici yönünü yanında kendini beceriksiz saf işe yatamaz hiç bir işten anlamaz hissediyorsunuz. Bu da hiç güzel değilBir eksi yönünü buldum ama: küfür eden Kadınlardan hoşlanıyor.
İstese benim okumamı bana hemen alır yada hediye olarak getirir. O konuda biraz küstahız.o kitabı sen oku diye söylemiş bence
Ya işte sanıyorsunuz ki bu çok güzel. Adam mükemmel gibi bazen kavga etmek için kendim zorluyorla neden bulmaya çalışıyorum. Yanında afedersiniz salak gibi kalıyorum. Adamın beceremediği iş yok. Hobileriniz deyince ıııı kitap okumak adam bir sayıyor ismini bilmediğim sporlarda madalyaları var. Yanında selam bende ezik diye kalıyorsun çoook güzellllŞair bu şiirinde; kendisine çok aşık, yakışıklı, anlayışlı ve kibar sevgilisinden bahsediyor.
Bende söyleyim bir itici yönünü yanında kendini beceriksiz saf işe yatamaz hiç bir işten anlamaz hissediyorsunuz. Bu da hiç güzel değil
En sinir olduğum konu ben ne yaparsam ne dersem diyeyim. Hiç laf etmiyor. Ya arkadaş bir kız sus kadın de. Bende sinirlerini kaşımak istiyorum hani onun son noktasını göreyim diye yok adamın sinirleri çeliktenKendinizi cezalandırın o halde.
Önüne geçemiyorsanız.
Ama buna siz karar verin.
En basiti Telefonun bataryasını çıkarın ve bekleyin siniriniz geçene kadar.
Şöyle söyleyeyim adama kendimden daha çok güveniyorum. Bunları sevmiyor tabi ama o kadar sevecen ki böyle şeyler söylemiyorduk değil mi aşkım. Senin gibi hanımefendiye yakışmıyor aşkım. Yaaa azıcık kız olmaz ki böyleYahu şaka bir yana, kendinizi neden bu kadar negatif şartlandırıyorsunuz ki?
Sizinle beraber olduğuna göre: sizi seviyor.
Bu demektir ki, sizde sevdiği yönleri sevmediği yönlerine nazaran (küfür etmenizi sevmediğini varsayarak yazıyorum) ağır basıyor.
Evet sinir anında küfür etmeniz hoş değil, ama hâlâ sizinle birlikte iken bunları değiştirmenize fırsat var demektir.
Belki de gerçekten sizin olduğunuz kadar o bu durumdan şikayetçi değildir, bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?