Sorun bende... Sinirli kız!!!

.
Suikasta kurban gidebilirsin su gunler, benden duymus olma

Küfür eden Kadın iticiliği diye birşey var, altına imzamı atarım.
Haa küfür'ü Adama da yakıştırmam, ama Kadın da eğreti duruyor yahu.
Kendinizi biraz kontrol altına alın, bende çok sinirli bir insanım yapı gereği anında patlarım ama yine de ağzımdan çıkanlara dikkat ederim.
Sizde biraz özen gösterin, yoksa allah muhafaza gidişat'ı pek iyi görmüyorum.

Bir eksi yönünü buldum ama: küfür eden Kadınlardan hoşlanıyor.

Şair bu şiirinde; kendisine çok aşık, yakışıklı, anlayışlı ve kibar sevgilisinden bahsediyor.
Ya işte sanıyorsunuz ki bu çok güzel. Adam mükemmel gibi bazen kavga etmek için kendim zorluyorla neden bulmaya çalışıyorum. Yanında afedersiniz salak gibi kalıyorum. Adamın beceremediği iş yok. Hobileriniz deyince ıııı kitap okumak adam bir sayıyor ismini bilmediğim sporlarda madalyaları var. Yanında selam bende ezik diye kalıyorsun çoook güzellll

Bende söyleyim bir itici yönünü yanında kendini beceriksiz saf işe yatamaz hiç bir işten anlamaz hissediyorsunuz. Bu da hiç güzel değil

Yahu şaka bir yana, kendinizi neden bu kadar negatif şartlandırıyorsunuz ki?
Sizinle beraber olduğuna göre: sizi seviyor.
Bu demektir ki, sizde sevdiği yönleri sevmediği yönlerine nazaran (küfür etmenizi sevmediğini varsayarak yazıyorum) ağır basıyor.
Evet sinir anında küfür etmeniz hoş değil, ama hâlâ sizinle birlikte iken bunları değiştirmenize fırsat var demektir.
Belki de gerçekten sizin olduğunuz kadar o bu durumdan şikayetçi değildir, bilemiyorum.

Kendinizi cezalandırın o halde.
Önüne geçemiyorsanız.
Ama buna siz karar verin.
En basiti Telefonun bataryasını çıkarın ve bekleyin siniriniz geçene kadar.

Kendinizi cezalandırın o halde.
Önüne geçemiyorsanız.
Ama buna siz karar verin.
En basiti Telefonun bataryasını çıkarın ve bekleyin siniriniz geçene kadar.
En sinir olduğum konu ben ne yaparsam ne dersem diyeyim. Hiç laf etmiyor. Ya arkadaş bir kız sus kadın de. Bende sinirlerini kaşımak istiyorum hani onun son noktasını göreyim diye yok adamın sinirleri çelikten

Şöyle söyleyeyim adama kendimden daha çok güveniyorum. Bunları sevmiyor tabi ama o kadar sevecen ki böyle şeyler söylemiyorduk değil mi aşkım. Senin gibi hanımefendiye yakışmıyor aşkım. Yaaa azıcık kız olmaz ki böyle

aynı ben. benim sevgilimde çok kibardır. daha en ufak kötü kelimesini duymadım. ama ben sinirlenince gözüm görmez. canını yakmak için kötü sözler söylerim. dün bu yuzden tartıştık yine. kendimi frenleyecegim inşallah.

Hiç hoş değil. Sana öyle davranmayan biri senin ona bu şekilde davranışlarını hakkediyor mu? Bir noktadan sonra batmaya başlıycaksın adama vericek tepkisini. O zaman "Ha? " diye kalırsın ortada.
Biraz sakin ol, saygı çerçevesini ihlal etme. Kadınsın. Çok ayıp..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…