- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
kızlar 3 hafta önce eltim beni alışveriş yaptıkları bi mağazaya götürdü bayadır alışveriş yapıyolarmış elden taksit yapıyormuş giyimle alakalı. neyse beraber gittik ben bi kaç parça bişey aldım biraz para verdim. geçen günde bi akrabaya iftara gidicez bana mesaj atmış canım gelirken oraya götürmek için para getirirmisin diye bende 3 haftadamı ödüyoruz yoksa adam bişeymi dedi borç için dedim. oda yok bişey demedi araya bayram giriyor hem ayda bir ödeyince 20 20 olmuyo anladınmı kendin vermek istersen kendin ver falan yazmış uzun uzun bişeyler yazmış ama paran varmı diye hiç sormuyo ben borcumu biliyorum ee ayda bi kere maaş alıyorum borcumu ne zaman ödeyeceğimide biliyorum ki borç benim adıma ve öderkende 20 ödemem daha fazla öderim bana bunu söylemesi benim çok sinirlerimi bozdu en son atarlı bi şekilde mesajlar yazmış bende cevap yazmadım iftara gittiğimiz akşamda bi tek beni hoş geldin diye öptü sonrada bi daha hiç konuşmadık bazen diyorum benmi abarttım sorun bendemi ama kendimi çok kötü hissettim napıyım bayrama daha 15 gün var neden bana böyle bişey deme gereği duydun ki ben daha yeni alışveriş yaptım ordan. ve paran varmı dye sormadan yanında para getirirmisin diyo sonrada ben sana paran varsa dedim bişey demedim diyo.normalde iyi anlaşırdık ama geçende konu açmıştım gerizekalı diyo bana sinirlerim bozuluyor diye. en sonda yazmış ben kendi salaklığıma yanayım insanlara iyilik yap kötülük olarak dönsün yazmış bende hiç bişey yazmadım bunun konuyla alakası ne allah askına ben kotu bişeymi yaptım ona oyle diyor artık kafam basmıyor yemin ederim ben anlamıyorum siz olsanız napardınız. yazarmıydınız küs durmamak için yoksa bırakırmıydınız zamana.içimede sinmiyor küs küs