- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
- Konu Sahibi cocuklarimcanlarim
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir buraya üyeyim ama hiç bu tarz bir konu açmamıştım çünkü çok hoşuma gitmiyor özelimi konuşmak ama artık kendim çözemiyorum ne yapmam gerektiğini de bilmediğim için sizden yardım rica ediyorum. 16 yıllık evliyim, 14 ve 9 yaşında iki çocuğum var. Eşimle geçmişte çok sorunlar yaşamış olsakta (klasik kv yüzünden) son dönemde gayet iyiyiz. Eşim genel olarak benimle, çocuklarla ve evle ilgili bir insandır. Ne çocukların ne de benim bir dediğimizi iki etmez desem yeridir. Her şey iyiyse sorun ne diyeceksiniz; sorun benim eşimden yatak odasında kaçışlarım. Çalışıyorum, evde de işlere yetişmeye çalışıyorum, çocuklar bir yandan zorluyor tabii ve yorgun düşüyorum. Gece bazen ondan önce girip yatağa uyuyorum. Yaklaşık 1 yıldır bu böyle ve eşim artık bu durumdan aşırı rahatsız olmaya başladı. Bir keresinde çocuklar uyuyunca benimle konuşmak istedi ve sorunun ne olduğunu sordu. Kendisiyle ilgili bir problemin olup olmadığını, onu eskisi kadar sevip sevmediğimi ve en sonunda neden sürekli kaçtığımı sordu. Bir problem yok dedim sadece yoruluyorum. Bana yardım ederdi zaten şimdi biraz daha fazla yardım etmeye başladı sanırım benim işlerimi hafifletmek adına ama bende yine değişen bir şey yok. Neden böyle oldum bilmiyorum ama kafamı koyduğum gibi uyumak istiyorum. Ne olacak benim bu halim?