Sorun Dayım

Çok iyi yapmışsınız , bende birgün patlayacağım zaten bu şekilde.

bana memlekette hep sorarlar, sen nasil ev gecindiriyon merak ediyoruz diye,(sen nasil kadinlik yapcan diyen bile oldu da neyse ) iflah olmaz bir tembel olarak tanindigim icin. ben de derim, sonucta el mecbur yapiyoruz, gelip kimse benim evimi temizlemiyor, yemegimi yapmiyor, cocuklarima bakmiyor, ben ve esim yapiyoruz hepsini. ac degilim, pislikten hasta da olmuyorum, gayet yasiyorum da, sarma sarmadigim icin ikinci sinif kadin olacaksam olurum hic dert degil.

Gerçekten ailen hicbirsey demiyor mu dayının bu sozleri karşısında?
Babam zaten okuyan çocuk manyağı beni de kardeşimi de her zaman korur, över.Babam okuma konusu açılınca hep savunur zaten .Evlenme konusu açıldığında babam yoktu annemlerin tarafındaydık.Ama annemde babamla aynı fikirde olmasına rağmen çekiniyor kardeşinden sanırım , ama ona da kızdım lütfen sessiz kalma bu konuda dedim.

Sizde kendimi gördüm resmen Aynen sarma sarmıyoruz diye ikinci sınıf insan olacaksak olalım.

Şöyle konuları okuyunca "iyi ki akrabalarla çok içli dışlı olmuyorum da böyle muhabbetlere maruz kalmıyorum" diyorum. Akraba diye kimsenin boş muhabbetini çekemem çünkü.

Size önerim dayınız ağzını her açtığında böyle bakmanız:

Laf anlatmakla uğraştığınıza değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…