Sorun eşim, lütfen yardım edin... !!!!! boğulmak üzereyim...

peki boşandığınız için hiç pişmanlık duydunuz mu.. açıkçası buna cesaretim yok

Hayır hiç. !
Hatta neden daha önce boşanmadım da beni bu kadar sömürmesine izin verdim diye pişman oldum.
Üzerimde onun yüzünden çektiğim kredi taksitleri vardı birde boşandığımda, babam kapadı.
Sen de bu hale gelmeden dehle gitsin canım

Son düzenleme:

işte sorunda burda hiç pişmanlık üzüntü yok... bir keresinde kardeşim ona ki yaşça ondan çok küçük abi fazla konuşma istersen sen geleceğini geçmişte yemişsin bir kere yapacak bişeyin yok demişti... ama o hala bununda farkında değil... hep hala gezelim tozalım, yemeklere gidelim.. arabamız olsun ama o da en güzeli olsun... sürekli bir özenti hali..

aman sakın sakın ! benimki de bana tamam diyordu ama çocuk vermiyordu. çünkü benim çalışmam lazım ki beyimiz rahat etsin, yesin içsin oooh ! Yan gel osman on dönüm bostan !

evlendikten beri 3 defa kendi üzerime kredi çektim hala da ödüyorum... en son taşınırken hadi sen kredi çek diyor bana dedim erkek ben miyim sen misin? bende böyle olmaktan korkuyorum.. benim borcumu kapayacak bir babamda yok.. annem kendi halinde...evimiz kira... başka da hiç bir gelirimiz yok..

ailemin taktığı altınları çaldı ve yedi eski eşim.
BOŞAN !

Kapının önüne koymalısin

Offf offf krediyi de çektirmiş. Bu kadar olur ! Kopya !

ailemin taktığı altınlar çaldı ve yedi eski eşim.
BOŞAN !

ya aslında yazmayacaktım ama, benimde nedense bir bileziğim, bir adet yüzüğüm, bir künyem ve kolyem kayboldu... sizce bir kadın bu kadar altın takısını kaybeder mi? o da bir muamma.. ama konduramıyorum

Eşiniz, lütfen alınmayın, ama kırk yılın başında size olacakları önceden söyleyerek önlem almanız için doğru bir iş yapıyor. Siz de buna üzülüyorsunuz.

ya aslında yazmayacaktım ama, benimde nedense bir bileziğim, bir adet yüzüğüm, bir künyem ve kolyem kayboldu... sizce bir kadın bu kadar altın takısını kaybeder mi? o da bir muamma.. ama konduramıyorum

Çalmış yemiştir.
Benimki itiraf etti aldığını, mecburdum parasızdım şirkete rehin verdim vs diye yalan da söyledi. Acıdım o zaman. Keşke onu o zaman boşasa imişim. ama şartlarda müsait değildi o zaman.
Neyse o çalmıştır emin ol. O karakterde biri çünkü. Ailesi de onun ailesine benziyor. Senin bir de baban yok, sahipsiz bulmuş sömürüyor.
Ne olur güçlü ol ve dehle canım

Bide böyle bir adamdan bebek yapmak için uğraşıyorsunuz o kadar borcunuz var bir bekleyin borcunuz bitsin ondan sonra bebek için uğraşırsınız yanlış mı düşünüyorum ben

ay canım benim yane kadar iyi niyetlisin sen.gözle görmeyince inanmayacaksın tabi orası ayrıda anlattıklarından dolayı da ne bilim..
ayrıca çocuk olayınıda şöyle düşü;bizim hayır sandığımızda şer,şer sandığımızda da hayır olabilirmiş..Belki eşinle olan sorunlardan dolayı Allah şu an çocuk nasip etmiyor olabilir,ya doğru zaman değil ya da doğru eş değil?kendini böyle teselli edebilirsin

Bu tip adamlar bosamaya sira geldimi buyuk asik kesilir akili ol isi yokusa surme bebek yapma bu adamdan koca degil bi cacik olmaz o sagacak inek ariyor buna malzeme olma bu tip adamlar iflah olmaz aranizi sogutarak bosanmayi dene bosa demesi kolay diyorsundur ama gelecegin icin bu adamla bi hayati surdurme cunku bu sekilde mutlu olman mumkun degil

ilginç tarafı kaç kez boşanmayı ağzına aldı, bence bana zerre aşık değil olsa hissederim... dediğiniz gibi sadece çıkar ilişkisi...

bir arkadaşım sabret sen en iyisi ol, geriye dönüp baktığında şunu da yapmadım diye pişman olma, tevekkül et ve bekle dedi ama benim sabrım kalmadı..

Bu adamdan çocuğunuz olsun diye uğraşıyorsunuz öyle mi? Sakın öyle bir hata yapmayın.

erkekler kadınlaştı artık. normaldir böyle olayların artması. daha da artacak maalesef seninki olayı baya abartmış ama konu sahibi. çekilecek çile degil seninki.

bir arkadaşım sabret sen en iyisi ol, geriye dönüp baktığında şunu da yapmadım diye pişman olma, tevekkül et ve bekle dedi ama benim sabrım kalmadı..
Canim benim sen niye kendini bu kadar sartlandirdin bu evlilige adamin seni sevmediginide dusunuyorsun ustelik, evet dinen allahin hic sevmedigi helal sey bosanmak ama sana da durda bu adamin seni yemesine izin verdiyemem adam evi bakmiyor seni calistirmamasi gerekirken calisman gerektigini soyluyor cocuk isine sicak bakmiyor iyi dusun ve 3 gunluk dunyayi kendine zehir ederek gecirme gercekten bosanmak istiyorsa otur konus ve herkes kendi hayatina yon versin bu sikintilari sen cekiyorsun seninde hakkin deger gormek annen ne diyor bu konuda annenin fikrini onemse ve annenle durumu paylas bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…