Sorun eşim...

Cankiriklarim

İki prens annesi 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
4.217
5.571
158
33
Kızlar konu biraz cinsellikle ilgili gelebilir ama aslında benim icin duygusal... eşimde bana karşı isteksizlik var yani şöyle haftada 2 defa yaşadığımız da oluyor birliktelik, 3 defa da. Bazen de 1... ama değişmeyen tek şey eşimin rüyalanması! Mutlaka her hafta oluyor. 4 gün birlikte olmamak yetiyor. Ama o 4 gün icinde bana adım atıp yakınlaşmıyor da. Hayatında biri ya da bir hayal olmadıgından eminin.. cocugumuz olmuyor ondaki genetik problemden dolayı onun baskısından bana yaklaşası gelmiyor görev gibi oluyormus ama ilk evlendiğimizde de böyleydi yani buna inanmıyorum. Eşim bakirdi evlendiğimizde. Herseyi birlikte öğrendik,öğreniyoruz. Ama bu durum beni cok üzüyor yetersiz hissediyorum. Dış görünüş olarak da yetersiz olmadığımı biliyorum. Kişisel bakımıma da dikkat ederim ama neden bu rüyalanma her hafta oluyor bilmiyorum. Ağlıyor ben üstüne gidince elimde değil diyor. Sensiz yaşayamam düzelticem beni bırakma diye yalvarıyor kıyamıyorum. Ama böyle de kendimi yetersiz ev arkadası gibi hissediyorum beni cok cok arzulaması ayda 4 5 defayı gecmez diğeri hep kendi çabamla olur. Artık bıktım...

Rüyalanma elinde olan bir şey değil. Kendini tatmin etme sonucu olmuyor yani. Bunun için onu yargılayamazsınız.

Cinsellik konusunda da beden uyumunuz yoktur belkide sadece. Sizin için haftada 3 azdır, eşiniz için 1 yeterlidir. Herkesin cinsel dürtüleri eşit olmak zorunda değil. Belki bi terapi görüp başka sebepler var mı araştırabilirsniz.

haftada 2-3-4 demişsiniz gayet normal. Kendi kendinize evham yapıyorsunuz gibime geldi.
O rüyalanma dediğiniz şeyde gayet normal,
yani adam sana yanaşıyormuş, e aradada öyle olması kimyalarından sıkma bence

Tam anlliyamadim galiba ama haftada 2-3 kez az mi? Bazende 1 diyorsun...yani bana göre normal. Ne zamandir evlisiniz?
Benimde bitirdigim evlilikte, cinsellik sorunlarimiz vardi ve esim isteksizdi...ama biz aylarca, bazen 1 sene yada fazlasi geciyordu cinsellik yasamadigmiz.
Rüyalanma hic duymamistim :)) Bu cok normal, niye sorun yapiyorsun...elinde olan bir sey degil ki.
Bence bosuna fazla üstüne gitme adamin, yani birde agliyormus. Güzel bir sekilde tedaviye gitmeyi önerebilirsiniz?

Rüyalanma elinde olan bir şey değil. Kendini tatmin etme sonucu olmuyor yani. Bunun için onu yargılayamazsınız.

Cinsellik konusunda da beden uyumunuz yoktur belkide sadece. Sizin için haftada 3 azdır, eşiniz için 1 yeterlidir. Herkesin cinsel dürtüleri eşit olmak zorunda değil. Belki bi terapi görüp başka sebepler var mı araştırabilirsniz.
Onun sadece öyle şeylere merakı yok gibi geliyor bana. Belkide aseksüel bilmiyorum. Ten uyumu konusunda sıkıntı yaşadığımızı düşünmüyorum sürekli beni öper koklad hep birlikte aynı koltukta sarılarak bişi izleriz hatta bazen o anlarda tahrik olur ama film izleyelim diye kendine hakim olur. Böyle bir manyak :D

Yani
Tam anlliyamadim galiba ama haftada 2-3 kez az mi? Bazende 1 diyorsun...yani bana göre normal. Ne zamandir evlisiniz?
Benimde bitirdigim evlilikte, cinsellik sorunlarimiz vardi ve esim isteksizdi...ama biz aylarca, bazen 1 sene yada fazlasi geciyordu cinsellik yasamadigmiz.
Rüyalanma hic duymamistim :)) Bu cok normal, niye sorun yapiyorsun...elinde olan bir sey degil ki.
Bence bosuna fazla üstüne gitme adamin, yani birde agliyormus. Güzel bir sekilde tedaviye gitmeyi önerebilirsiniz?
yani bazen haftada 1, bazen haftada 2-3 değişiyor düzenli şukadar diyemem. Çalışıyorum sabah erken gidiyoruz ikimiz de yatağa da gec gidiyoruz işlerim anca 12 gibi bitiyor sonra da uyku bastırıyor tabi. Bir de o gec geliyor 9 bucuk 10 gibi hergün.

Tövbeler olsun da bana da oluyor halbuki eşimle bi sorunumuz yok
Uyurken elinde değil ki insanın
Dert etmeyin bence

Onun sadece öyle şeylere merakı yok gibi geliyor bana. Belkide aseksüel bilmiyorum. Ten uyumu konusunda sıkıntı yaşadığımızı düşünmüyorum sürekli beni öper koklad hep birlikte aynı koltukta sarılarak bişi izleriz hatta bazen o anlarda tahrik olur ama film izleyelim diye kendine hakim olur. Böyle bir manyak :KK70:
Ama öpüp sarılması illa cinsellik anlamına gelmez ki. Ben daha romantizmden daha duygusallıktan hoşlanırım mesela. Cinsellik çok şehvet dolu geliyor. Bazı zamanlarım vardır öperken, dokunurken cinselliği düşünmem bile. Tamamen yaptığım şeyle ve bana verdiği mutlulukla ilgilenirim.

Aklınıza kurt düşürmek gibi olmasın da burda bi üyenin kocası erkeklere ilgi duyuyordu. Üstelik çocukları vardı. Artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemicem. :ıslık:

Yani

yani bazen haftada 1, bazen haftada 2-3 değişiyor düzenli şukadar diyemem. Çalışıyorum sabah erken gidiyoruz ikimiz de yatağa da gec gidiyoruz işlerim anca 12 gibi bitiyor sonra da uyku bastırıyor tabi. Bir de o gec geliyor 9 bucuk 10 gibi hergün.

Eh bak, soruna kendin cevap veriyorsun aslinda. Gayet normal bana göre, hic takilma buna. Sana az geliyorsa bile simdilik baski yapma ve diger konuyuda uzatma, adama rahat birak yaw :))
Artik sende kendi carene bakacan, sana cok az geliyorsa...anla yani ;-)

Rüyalanma dediğiniz sabah ereksiyonu mu acaba öyle ise bu çok normal. Eşimle 2 gün birlikte olmasak ona da oluyor, bedeninin verdiği bir tepki bu,
Aslında isteksiz değil eşiniz yoksa rüyalanma da olmaz diye düşünüyorum, sizin zorlamanızla oluyosa ilişki ozaman sorun vardır elbette. Bir de nekadarlık evlisiniz, çok yeni değilse bukadar dert etmeyin gayet normal.

Eh bak, soruna kendin cevap veriyorsun aslinda. Gayet normal bana göre, hic takilma buna. Sana az geliyorsa bile simdilik baski yapma ve diger konuyuda uzatma, adama rahat birak yaw :))
Artik sende kendi carene bakacan, sana cok az geliyorsa...anla yani ;-)
Aslında ben hic olmasa aramam. Derdim yumurtlama günleri.. 2 yıldır deniyoruz cocuk olmuyor ben de umursamıyorum cok ilişki sıklığını oyüzdne o günleri hep kaçırıyoruz.

Bence eşinizi bu kadar göz hapsinde tutmanız onu strese sokuyor olabilir. Rüyalanma doğal birşey, adamın elinde olan birşey bile değil. Olsa ne olur olmasa ne olur. Hem belkide siz üstüne gittikçe bundan utanıp ergen gibi gizli gizli duş almaya çalışıcak falan yazık değilmi. Kafanıza takmayın bence.

Rüyalanma dediğiniz sabah ereksiyonu mu acaba öyle ise bu çok normal. Eşimle 2 gün birlikte olmasak ona da oluyor, bedeninin verdiği bir tepki bu,
Aslında isteksiz değil eşiniz yoksa rüyalanma da olmaz diye düşünüyorum, sizin zorlamanızla oluyosa ilişki ozaman sorun vardır elbette. Bir de nekadarlık evlisiniz, çok yeni değilse bukadar dert etmeyin gayet normal.
Hayır sabaha hersey olmuş bitmiş uyanıyor. Yeni evliyiz sayılır. 2016 nisanda evlendik.

Size eşiniz "neden regl oluyorsun?" diyor mu?

Üzerinde kontrolü olmayan bir konu için sorun eşim demeniz iyi olmamış bence.

Herkesin cinsel iştahı aynı seviyede olmayabilir çok normal. Haftada 2 veya 3 diyorsunuz bazen 1miş, burada 6 aydır birlikte olmadık diyen konular var.

Ki adam 10da geliyormuş eve. Yazık yoruluyordur.

Ayrıca diyelim ki cidden bir sorun var, belki size iyi görünen ten uyumunuz vs ona öyle gelmiyordur? Yani bazen okuyorum eşimin ağzı kokuyor farkında değil gibi konular, belki buna benzer bir durum vardır farkında olmadığınız?

Aslında ben hic olmasa aramam. Derdim yumurtlama günleri.. 2 yıldır deniyoruz cocuk olmuyor ben de umursamıyorum cok ilişki sıklığını oyüzdne o günleri hep kaçırıyoruz.

Olur insallah yakinda, hayirlisini dile. Hem 2 sene cok sayilmaz ki, biraz zamana birakin. Cogu zaman o baski yüzünden olmuyor istedigmiz seyler, ne zaman amaaaan derseniz ve relax olursaniz, daha iyi sonuc alirsiniz.
Takma fazla, güzel iliskiniz var anladigim kadari, tadini cikarin ;-)

Size eşiniz "neden regl oluyorsun?" diyor mu?

Üzerinde kontrolü olmayan bir konu için sorun eşim demeniz iyi olmamış bence.

Herkesin cinsel iştahı aynı seviyede olmayabilir çok normal. Haftada 2 veya 3 diyorsunuz bazen 1miş, burada 6 aydır birlikte olmadık diyen konular var.

Ki adam 10da geliyormuş eve. Yazık yoruluyordur.

Ayrıca diyelim ki cidden bir sorun var, belki size iyi görünen ten uyumunuz vs ona öyle gelmiyordur? Yani bazen okuyorum eşimin ağzı kokuyor farkında değil gibi konular, belki buna benzer bir durum vardır farkında olmadığınız?
Cinsel iştah değil derdim. Sadece bebeğimiz olsun diye çabalıyorum. Dediğim gibi kişisel bakımıma özen gösteririm aklınıza gelicek her konuda. Hatta eve de fazla titizim kendime de diye sık sık kızar bana. Yanında giyimime bile dikkat ederim.

Olur insallah yakinda, hayirlisini dile. Hem 2 sene cok sayilmaz ki, biraz zamana birakin. Cogu zaman o baski yüzünden olmuyor istedigmiz seyler, ne zaman amaaaan derseniz ve relax olursaniz, daha iyi sonuc alirsiniz.
Takma fazla, güzel iliskiniz var anladigim kadari, tadini cikarin ;-)
İnşallah. Umarım başka bir biyolojik sıkıntı cıkmaz. Yeterince var sıkıntı zaten genetik vs..

Back
X