- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.571
- 158
- 33
- Konu Sahibi Cankiriklarim
Kızlar konu biraz cinsellikle ilgili gelebilir ama aslında benim icin duygusal... eşimde bana karşı isteksizlik var yani şöyle haftada 2 defa yaşadığımız da oluyor birliktelik, 3 defa da. Bazen de 1... ama değişmeyen tek şey eşimin rüyalanması! Mutlaka her hafta oluyor. 4 gün birlikte olmamak yetiyor. Ama o 4 gün icinde bana adım atıp yakınlaşmıyor da. Hayatında biri ya da bir hayal olmadıgından eminin.. cocugumuz olmuyor ondaki genetik problemden dolayı onun baskısından bana yaklaşası gelmiyor görev gibi oluyormus ama ilk evlendiğimizde de böyleydi yani buna inanmıyorum. Eşim bakirdi evlendiğimizde. Herseyi birlikte öğrendik,öğreniyoruz. Ama bu durum beni cok üzüyor yetersiz hissediyorum. Dış görünüş olarak da yetersiz olmadığımı biliyorum. Kişisel bakımıma da dikkat ederim ama neden bu rüyalanma her hafta oluyor bilmiyorum. Ağlıyor ben üstüne gidince elimde değil diyor. Sensiz yaşayamam düzelticem beni bırakma diye yalvarıyor kıyamıyorum. Ama böyle de kendimi yetersiz ev arkadası gibi hissediyorum beni cok cok arzulaması ayda 4 5 defayı gecmez diğeri hep kendi çabamla olur. Artık bıktım...