Sorun eşim...

Kızlar konu biraz cinsellikle ilgili gelebilir ama aslında benim icin duygusal... eşimde bana karşı isteksizlik var yani şöyle haftada 2 defa yaşadığımız da oluyor birliktelik, 3 defa da. Bazen de 1... ama değişmeyen tek şey eşimin rüyalanması! Mutlaka her hafta oluyor. 4 gün birlikte olmamak yetiyor. Ama o 4 gün icinde bana adım atıp yakınlaşmıyor da. Hayatında biri ya da bir hayal olmadıgından eminin.. cocugumuz olmuyor ondaki genetik problemden dolayı onun baskısından bana yaklaşası gelmiyor görev gibi oluyormus ama ilk evlendiğimizde de böyleydi yani buna inanmıyorum. Eşim bakirdi evlendiğimizde. Herseyi birlikte öğrendik,öğreniyoruz. Ama bu durum beni cok üzüyor yetersiz hissediyorum. Dış görünüş olarak da yetersiz olmadığımı biliyorum. Kişisel bakımıma da dikkat ederim ama neden bu rüyalanma her hafta oluyor bilmiyorum. Ağlıyor ben üstüne gidince elimde değil diyor. Sensiz yaşayamam düzelticem beni bırakma diye yalvarıyor kıyamıyorum. Ama böyle de kendimi yetersiz ev arkadası gibi hissediyorum beni cok cok arzulaması ayda 4 5 defayı gecmez diğeri hep kendi çabamla olur. Artık bıktım...

Eşinizin üstüne çok gitmeyin derim, sonuçta adam elinde olmayan birşey yaşıyor.
Rüyalarımıza hükmedebilme gibi bir özgürlüğümüz yok malesef.
Benim eşimde aynı durumları yaşayabiliyor ve ben üzerinde durmuyorum bile.
2 çocukla, yeri geliyor birlikte olabiliyoruz yeri geliyor birlikte olamıyoruz günlerce.

İlerde çoluk çocuğa (Allah gönlünüze göre versin) karışınca ne olacak?
O zaman iyice psikolojin bozulur.

Ama yok ben cidden kafama takıyorum, böyle olmuyor diyorsanız bir uzmana danışın ve yardım alın.
Eminim etkisi ve faydası olacaktır, hem sizin hem de eşinizin bakış açısı gereği.
Zaten eşinizde bir sıkıntı varsa, bu da bu şekilde ortaya çıkacaktır.

Kaldı ki karşılıklı bir bakirlik söz konusu, belki o da içinde baskıladığı şeyleri rüyasında yaşıyor bilemezsiniz ki.

Sanki çok mu üstüne gidiyorsunuz?
Bırakın baskı kurmayı. Ne oluyora oluyor. İsteyerek olmuyor demek ki.
Müdehale etmeyin birazcık insanlara.
Sevişmek benim için görev değil, seninle olmak seni hissetmek çok güzel. Ben bu yüzden seviyorum sevişmeyi diyin.
Öyle davranın. Düzelmeyecek gibi bişey değil.

Kızlar konu biraz cinsellikle ilgili gelebilir ama aslında benim icin duygusal... eşimde bana karşı isteksizlik var yani şöyle haftada 2 defa yaşadığımız da oluyor birliktelik, 3 defa da. Bazen de 1... ama değişmeyen tek şey eşimin rüyalanması! Mutlaka her hafta oluyor. 4 gün birlikte olmamak yetiyor. Ama o 4 gün icinde bana adım atıp yakınlaşmıyor da. Hayatında biri ya da bir hayal olmadıgından eminin.. cocugumuz olmuyor ondaki genetik problemden dolayı onun baskısından bana yaklaşası gelmiyor görev gibi oluyormus ama ilk evlendiğimizde de böyleydi yani buna inanmıyorum. Eşim bakirdi evlendiğimizde. Herseyi birlikte öğrendik,öğreniyoruz. Ama bu durum beni cok üzüyor yetersiz hissediyorum. Dış görünüş olarak da yetersiz olmadığımı biliyorum. Kişisel bakımıma da dikkat ederim ama neden bu rüyalanma her hafta oluyor bilmiyorum. Ağlıyor ben üstüne gidince elimde değil diyor. Sensiz yaşayamam düzelticem beni bırakma diye yalvarıyor kıyamıyorum. Ama böyle de kendimi yetersiz ev arkadası gibi hissediyorum beni cok cok arzulaması ayda 4 5 defayı gecmez diğeri hep kendi çabamla olur. Artık bıktım...
her şey normal neden adamı bu kadar uzuyorsunuz

Merhaba, eşinizi ağlatacak kadar üstüne gitmeniz doğru bir yaklaşım değil. Elinde olmayan bir şey bu ve bu kadar üstüne giderseniz aranıza düzelmesi mümkün olmayan bir soğukluk sokabilirsiniz, eşiniz sizden kaçabilir. Bu doğal bir şey, bu nedenle siz de doğal karşılayın. Eşinizle empati yapın biraz, sizi gördüğünüz bir rüya için ya da fizyolojik bir şeyinizden ötürü suçlasa nasıl hissederdiniz? Elinizde olmadığı için kötü hisseder ve bu tavrına anlam veremediğiniz için ondan uzaklaşırdınız.

Ben belki psikolojik ya da fizyolojik sıkıntı var mıdır? Eşinde yaşayan bukadar sık var mı? merak etmiştim.

eşinin rüyalandıgını nasıl anlıyorsun
ben 4 senelık evlıyım
oncesınde de 4 senelık ilk evlılıgım vardı
hıc boyle bırsey dikkatımı cekmedı
ya da ben mi safım

ben yanlış mı anlıyorum.
rüyalandı diye adamı ağlattınız mı?
Hayır ben ondan uzaklaştığım icin ağladı. Mutsuz ediyorum seni zaten benim yüzümden cocugumuz da olmuyor genetik bozukluğum var eksik hissediyorum diye ağladı. Şimdi doğru anlayabilirsiniz.

eşinin rüyalandıgını nasıl anlıyorsun
ben 4 senelık evlıyım
oncesınde de 4 senelık ilk evlılıgım vardı
hıc boyle bırsey dikkatımı cekmedı
ya da ben mi safım
Sabah yatak yorgan batmıs oluyor zaten sonra kendisinde cinsel uzaklaşma olunca bana söylüyor bugün böyle bişi yaşadım oyüzden seni arzulayamıyorum diyor.

Sabah yatak yorgan batmıs oluyor zaten sonra kendisinde cinsel uzaklaşma olunca bana söylüyor bugün böyle bişi yaşadım oyüzden seni arzulayamıyorum diyor.
benim kocam rüyalanmıyor o zaman :D
Hiç yatak yorgan batmıs gormedım

bu arada haftada 2-3 normal daha ne istiyorsun

Bu rüyalanma olurda haftada 1 olması çok değil mi? o_O
Söylemesede anlaşılır herhalde çamaşırı falan

Merhaba, eşinizi ağlatacak kadar üstüne gitmeniz doğru bir yaklaşım değil. Elinde olmayan bir şey bu ve bu kadar üstüne giderseniz aranıza düzelmesi mümkün olmayan bir soğukluk sokabilirsiniz, eşiniz sizden kaçabilir. Bu doğal bir şey, bu nedenle siz de doğal karşılayın. Eşinizle empati yapın biraz, sizi gördüğünüz bir rüya için ya da fizyolojik bir şeyinizden ötürü suçlasa nasıl hissederdiniz? Elinizde olmadığı için kötü hisseder ve bu tavrına anlam veremediğiniz için ondan uzaklaşırdınız.
Üstüne gitmiyorum sadece bu evlendiğimiz ilk gündwn beri böyle her hafta rüyalanan sonra da sizden uzaklaşan bir eşiniz olunca ister istemez moraliniz bozukup yetersiz hissediyorsunuz. Buna bir de infertilite ve bitmeyen ilaç doktor masrafı eklenince, mutsuzluğunuz tavan yapıyor bunu da haliyle anlıyor. Birbirimizi sevdiğimiz icin de bu durum onu üzüyor

Adamın rüyasına da karismayiverin yani
Haftada iki üç eeee bazen de 1 .
Normal değil mi ?
Tavşan mi bu sürekli ciftlesecek :110:

Ben d
Bu rüyalanma olurda haftada 1 olması çok değil mi? o_O
Ben de bunu soruyorum ama sağolsunlar... Yani haftada 1 cok sık değil mi? Eşinde bukadar sık yaşayan oldu mu? Doktora başvurduk ürolog kan tahlili yaptı sadece sıkıntı cıkmadı ama içime sinmedi. Psikolog olarak nereye gidebiliriz? Gitmeli miyiz? Evham mı? Bunu soruyorum anlayana...

Adamin ruyasina kadarda karisma istersen. Ruya gormeyim diye sacma sapan video ve p.rno izlese daha mi iyi olacak. Keske herkes esiniz gibi sadece ruyayla yetinebilse.
Ayrica soyle bi ruya gormeyim die yatsam bilinc altima daha cok yerlesir daha fazla gorrum .. esinizin ustune gttikce bu durum hayatinizin kacinilmazi olcak . Ne kadar yasaklarsan o kadar cekici gelcek

Ben d

Ben de bunu soruyorum ama sağolsunlar... Yani haftada 1 cok sık değil mi? Eşinde bukadar sık yaşayan oldu mu? Doktora başvurduk ürolog kan tahlili yaptı sadece sıkıntı cıkmadı ama içime sinmedi. Psikolog olarak nereye gidebiliriz? Gitmeli miyiz? Evham mı? Bunu soruyorum anlayana...
Bekarlarda oluyor diye biliyordum o yüzde bana çok geldi vücut ihtiyaç duyuyor demek ki

Yasaklamak değil anlatamıyorum derdim tavşan gibi çiftleşmek de değil lütfen rica ediyorum, fizyolojik veya psikolojik sıkıntı mı haftada 1 rüyalanmak sadece bunu merak ettim! Yargılamadan konuşsanız? Ben de burda yorum yapıyorum neler okuyorum yargılamadım! Basit bir soru bu!

Hor hor çeşmesi muberak
Itfaiye hortumu gibi ne yatak bırakıyor ne döşek..
Ilk defa duydum boyle bisey7:olamaz:
Eğer eşiniz hasta oldugundan 1 torba ilac iciyorsa sperm icin, oluyor. denemesi bedava diycem de yok! O ilaclar da aylık 500tlyi geciyor!!!

Bekarlarda oluyor diye biliyordum o yüzde bana çok geldi vücut ihtiyaç duyuyor demek ki
Aldığı sperm ilacları mı yapıyor diycem ama onlar cinsel güc icin değil sperm onarıcı. Hem de zaten ilk evlendiğimiz hafta da sadece rüyalanmıstı beraber olamamıstı

Back
X