SORUN ESIM

Allah ikisini de bildiği gibi yapsın karnı burnunda kadına yapılacak iş mi bu???

Ama arkadaşım sorun mesaj değil kocana bahane lazım o kafaya koymuş yer arıyormuş belli ki. Ah be canım

neler gördük neler duyduk yaşadık.Kocası ne kadarını biliyor bilmiyorsun. Kocası da başka bir hayat yaşıyor işine

geliyor olabilir. Kocası kadından bıkmış kurtulmak için bahane arıyor olabilir.Bir sürü seçenek var .

Burada en etkili çözüm kocanın o işi bırakması yoksa nasıl engel olacaksın burun burunayken. Bu kadar ilgi alaka

aileden başka biri için hiç normal değil. Kocanın kardeşi abisi falan yok mu?Hani bir çıtlatsan onlar bir destur dese.

Kadın kcanın telefunu alyr mesaJlarına kadar kurcalıyor snra adamda bır yıl snra bsuyacamndyr bunlarbı plan yapmışlar neden smdı degılde bır yıl snra boz planlarını smdı bsa snrada o adı kadının kcasına anlat herseyı verebılecegın en agır hasarı ver kyamam karnı burnunda kafının cektıgıne bak bu adam musvettelerı neler yasatıyrlar ınsanlara gece gece daralfım

Allah giruyor yukarida neden bir sene sora bosuyor simdi bosasin ben emek vereyim o ekmegini yesin ne bicim insanlar var yaa ararim kadini agzima geleni sayarim pislik kadin zaten aram bozulmuş bosasa nolcak benim huzurum yok o niye huzurlu olsun ara kocasını anlat herseyi adami saf yerine koymasin yazik adama kadunin sacini basini yoladim geldi

Esim o sozu gecen hafta kavga ettigimizde soyledi simdi degil aramiz yumusamisti aslinda bugun yine olan oldu

Esininde o kadininda Allah ....!!!! Ne haysiyetsiz ne gurursuz bu insanlar ya..yuva yikmaya ne meraklilar. Ben olsam ne yapardim diye dusundum ve her dk paranoyak bir sekilde yasayamam ama bosanmakta kolay degil. Sanirim intikam icin delil toplardim ve o kadinin kocasininda bazi seyleri gormesini saglardim. Sonrasina bakariz iste

Kadın zaman içinde kocanızı iyice ayartır kocanızdaa sizi ortada bırakır. Kocanızı kendinize bağlayabileceğiniz bi durum yok malesef .

Reactions: anu
Sen bizlerden daha iyi goruyorsundur tabi. Eşini sen tanıyorsun. Ama bu kadar sık görüşmeleri hoş bir durum değil.

Eşinizi iş için alması ve hastaneye götürmesi hangi sıfatla yaptığı bir şey anlamadım. Bu kadının kocasının dili yok mu ,gece yarısı başka bir adamı hastaneye götürmek için evden çıkıyor kadın. Enteresan.

Sen neden bu kadar pasifsin. Bin taksiye bin diyemiyor musun ?

Ya da esin duvarı yumrukladiginda " bir mesaj için hamile bir kadını üzecek kadar vicdansız misin diye niye sormuyorsun ?
Başka bir kadın icin üstelik ?

Neden , " özür dileyeyim" diyeceğine , o kadın hangi hakla mesajlarına bakar demiyorsun ? Üste çık biraz.

O kadın o mesajı görüp yine o kapıya geliyorsa inada bile girmiş olabilir. Cesaret almış belli.

Hani demişsin ya eve nasıl bağlarım diye , kendinden emin olarak,biraz dişli olarak, ezilmeyerek v.s

Benim mesajlarima esim bakmiyor, is arkadasi olarak telefonunu ne hakla karistiriyor? Telini karistirdi diye ona kizmiyor da size kiziyor?

Kabullenmeniz gereken bir sey var, esiniz maalesef niyeti bozmus. Belki de hamileliginizin sonlanmasini bekliyorlar. Esiniz daha iflah olmaz. Ne halleri varsa gorsunler deyip ilk adimi siz atin bence.

Arkadaşım eşinden emin olduğun tek nokta, o kadından hoslandigi. Yoksa niye ezik gibi davranasin. O kadından hoslandigini biliyorsun ve eşini geri kazanmak istiyorsun. Esin seni sevse, ona insan gibi anlattiginda anlar hatta azıcık aklı varsa evli bir erkeğin bir kadınla bu kadar samimi olmaması gerektiğini kendi idrak eder seni hiç uzmezdi. Esin baya baya ikiniz arasında gidip geliyor, aklı karışıyor. Nasıl kazanayim diyorsun ya taktikle kazanilacak olsa ben de kendime burak ozcivit i kazanirdim mesela. Çocukların babasız buyumesin bence de ama sana hamileyken bunu yaşatan adamla da buyumeleri pek bir sey degistirmeyecek.

Ben olsam delil toplar, ikisini dünya aleme rezil eder sonra aralarını bozup çeker giderdim, kocan da mal gibi yediği haltla tek başına kafasını duvara vurur du. Benim kocaman telefonunu kim isteyebilir üstelik kim kocamla bu kadar samimi olabilir. Yetmezmiş gibi duvarlara vurmalar, Kocanı koruyorsun ama baş suçlu o.

Ya ne hakla sana kendini suçlu hissettirip bide özür dilemeyi düşünmeni sağlıyor. Seni anlıyorum boşanmak istemiyorsun ama eşin sana 1 sene sonra boşanalım diyor neden 1 sene sonra.. istemiyor sa şimdi defolsun gitsin. Ben senin yerinde olsam üste çıkardım. Madem öle silseydin mesajı banane, ben nerden bilim o kadının mesajlarını okuyacağını, ya ben doğurmak üzereyim bu günlerde kimsenin derdine düşemem bebeğimizin keyfini sürmek istiyorum bana kimseden laf getirme ne bilim böyle şeyler. .

Nerden biliyorsun Can'ım kocanın bakmayacagını ? Bu kadar emin konuşma bence . Afedersiniz ama bir söz var bu devirde babana bile güvenmeyeceksin diye. Bence sizde gözünüzü açın. Aralarında birşey var büyük ihtimal.

Calistigini biliyorum is yerinde onun yapmadigini biliyorum ama ilgi biyerde hosuna gidiyo belki bilmiyorum kadin inatci o birakmiyo ben bosanamam cocuklarimib abasindan ayiramam bosanin demeyin bana
Can'ım o Zaman ne desek boş sana göre eşin pürü pak, kadın öööö kaka.

Dogru soyluyosunuz hastaneden ve geldi aslinda konusmak istedi belliydi hic yuz vermedim iyi geceler deyip yatti gitmeyecem evimden kadina bu zevki tattirmayacm ama kocaminda yuzune bakmayacm o essrkgibi calisack bende hanim gibiiyiy ecm

Esim daha bir hafta onceye kadar yanimda konustu yazdi konusmalarinda hic bisey yoktu olsa kapidan aldirack gozumun onunde yapack kadar aptal olamz

Hani bir söz vardır Ateşle barut yanyana durmaz durmamalıda ama anlaşılan siz eşiniz yurt dışına gitmesin diye bu sözü bile bile kabul etmişsiniz.
İşler çok karışmış sizin bir hükmünüz kalmamış anlaşılan.
Hakkınız da hayırlısı neyse öyle olsun ama eşiniz artık sizin o evlendiğiniz kişi değil.
Kadının kocasını bir şekilde bulup yanınızda aileden akrabadan biriyle gidip durumu anlatın ama karısını kötülemeden anlatın olayı olduğu gibi anlatıp gelinen noktayı söyleyin ama öyle cümleler kurun ki sanki karısından nasıl Özür dileyeceğinizi bilmiyormuş da yardım istiyor gibi konuşup bir yandan da adamı işkillendirin.
Örneğin.
Malum hamile olduğum için biraz fazla hassasım ve eşim işi dolayısı ile sürekli meşgul bende eşinizden kıskanıp
Eşinizin hamımefendiye eşimin telefonun da mesajla hakaret etmiştim eşim hastalandığın da eşiniz hanfendi sağolsun eşimi hastaneye görtürmüş balından hiç eksik olmamış hatta o kadar iyi anlaşıyorlarmış ki eşim serum alırken eşiniz hanfendi canı sıkılınca eşimin telf kurcalarken benim mesajımı görüp eşime galiba sitem etmiş eşimle aramız bozuldu ne yapacağımı bilmiyorum
Dersiniz....
Adam da Mal değilse karısını takip eder dananın kuyruğu kopar.
Nasılsa sizden taraf kopmuş.

Arayim ozur dileyim ???
Kadin kocani ayartiyor degil ayarttmiş ne demek mesaj okumakkk ???
Ben şoklardayım. Yani aşırı kıskancligim yoktur ama aile disindan biri benim kocamın gozlerine bakacak oyarim o kadini benn yaaa...!!!
Gercekten inanmiyorum nasil bu kadar sinirlenir.
Ve siz nasil izin verirsiniz dukkan acmasina.
Hamilesiniz sizide uzmek istemem ama kadinin kocasina laf ediyorsunuz ama siz bide kendinize bakin sizde izin vermiş susmuşsunuz cok uzgunum boyle bir yorum yaptigim icin kusura bakmayin ama esinize cok kizdim ama sizede kizdim. Resmen yer yapmişşiniz.
1 sene sonra bosanmaniz icin ozel bir nedeni mi var ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…