SORUN ESIM

Canim sen dogumunu yap ondan sonra ister istemez kopek olur kocan arkanda simdi caresizliginin farkinda bos bos atiyo. Biraz acitasyon yap sende hamileyim kimsem yok senden baska falan gibi özunde kocan seni seviyor gibi gorunuyo dayanamaz bence.

Kadının kocası don lastiği gibi gevşek, senin kocan ağzının suyunu toplayamayan bir köpek, o kadına ise söyleyecek şey çok ona, NAMUSSUZ un tekiymiş o. Hafif, basit, şıllığın tekiymiş.

Yavaş ve temkinli ol, fevri hareketlerde sakın bulunma!

öncellikle eşinizin size baska bir kadin hakkinda saka yapmasi bile fazla saygısızca. kocanıza bu rahatsızlıklarınızı söylediğinizde size ne söylüyor? Bir açıklama yapıyor mu?

O
Kocanın mesajlarını okuyup telefonunu karıştıran o kadınken, özür dileyen neden sen oluyorsun?
Kocanın deyimiyle bir yılı bekleme boşanmak için, şimdi bas tekmeyi kı*ına!
u
Arkadslar kizcagiz bir sarilacak dal ariyor birakmak istemiyor yuvasini kart bir kari yuzunden bosa bosa demek kolay olmuyor iste ha deyince bosanilmiyor ki.

Kizlar ben esimi geri nasil kazanacam o.u soyleyin esiylede tanisiYo esim hem yapsa kapida almasina izinverirmi o gun neler yaptigini anlatirmi esimden eminim aslinda ama o kadin artik iyive udandirdi beni

Konuyu anlamayan sirf ben miyim? Kim kimi hastaneye götürüyor kim kimin mesajini okuyor kimin cocugu var? Anlamadim gitdi

ve burada sadece o kadına yüklenmek yanlıs. sizin eşinizde de hata var. belki aralarinda bir şey yoktur bilemeyiz.ama sizin istemediğinizi bildigi halde devam etmeleri de büyük hata. bilemedim.

Eşiyle de samimi mi eşiniz? Ailece görüşmeyi denediniz mi? Bence siz kadınla biraz muhabbeti ilerletin.Onlar bu kadar samimiyken Kendinizi dışlanmış da hissediyor olabilirsiniz..Kadınla muhabbet kurun belki sandığınız gibi niyeti olan bir kadın değildir yersiz sıkıntı yapıyorsunuzdur.Evet biraz fazla samimi görünüyorlar ama bence içlerine girerseniz rahatlayacağınızı ve emin olacağınızı düşündüm ben.

Kizlar ben esimi geri nasil kazanacam o.u soyleyin esiylede tanisiYo esim hem yapsa kapida almasina izinverirmi o gun neler yaptigini anlatirmi esimden eminim aslinda ama o kadin artik iyive udandirdi beni
o zaman kibar bir dille rahatsız olduğunuzu bunu sizin çok üzdüğunu anlatın. zaten seviyorsa ve bebeginiz de olacak sizi düşünüyorsa vazgecer. eger bunu yapmıyor sa zaten neden geri kazanasınız ki?

Calistigini biliyorum is yerinde onun yapmadigini biliyorum ama ilgi biyerde hosuna gidiyo belki bilmiyorum kadin inatci o birakmiyo ben bosanamam cocuklarimib abasindan ayiramam bosanin demeyin bana

O

u

Arkadslar kizcagiz bir sarilacak dal ariyor birakmak istemiyor yuvasini kart bir kari yuzunden bosa bosa demek kolay olmuyor iste ha deyince bosanilmiyor ki.

Problem kadın değil kocası. Kocasıyla ilişkisi var, kadın dış kapının mandalı. Eğer adam bu muameleyi yapıyorsa a kadını, b kadını farketmez. Adam da potansiyel var dersin, bir yapan tekrar yapar dersin. Boşansın yada boşanmasın bu herkesin kendi bileceği iş, katlanabilirim-düzeltebilirim-mutlu olabilirim diyorsa, kolay gelsin.

Zamaninda esim dedi beraber yemek yiyelim diye ben yok dedim aksam dedim tmm ozur dilim hamilelik psikolojisi diyim hem yumusar ortam esim yok dedi simdi oda bisey soyler sende soylersin ben konusacm dedi

Zamaninda esim dedi beraber yemek yiyelim diye ben yok dedim aksam dedim tmm ozur dilim hamilelik psikolojisi diyim hem yumusar ortam esim yok dedi simdi oda bisey soyler sende soylersin ben konusacm dedi

Yorumlari okuyunca anladim olayi konunda biraz karisik yazmissin ya da ben algiliyamadim
Kocandan bosanmak istemiyorsun anladim ama esin seni bu kadinlan aldatiyorsa bunu hazmedebilecekmisin? Bunu düsün ilk önce
Göründügüne bakinca aldatiliyorsun gibi görünüyor gercekden Allah sabir versin ve esin evine baglanir insallah karninda burnundaymis inanki cok üzüldüm bu duruma. Ama inanki esin o kadina okadsr yüz vermeseydi telefonunu acip mesajina bakamazdi gizli gizli baksaydi biel mesajlarina bunu is ortagina hangi yüzle diyecekti o adam demez mi is arkadasina sanane sanane be kadin ne diye karimin mesajini okuyorsun sen kimsin. Ama dememiski esin o kadina yüz veriyor sadece o kadinda sucu arama tabiki evli insanlarlan okadar samimi asla olunmamamli iş olsa bile. Birde esin demis beraber bulusalim biraz zaman gec sen esine teklif et beraber bulusmayi belki sandigimiz gibi bir durum yoktur simdi ne desem yalnis olur beb desemki simdi aldatiliyorsun iftira olabilir bu vebali üstüme alamam ama piskolojini simdilil bozma sakin ol daha dogum var lohusaligin var.

Öncelikle lütfen biraz sakin olmaya çalışın..stratejik yaklaşın biraz olaylara..eşiniz sizinle ilgileniyor mu? Cocukla iletişimi nasıl?bu kadınla ilgili rahatsız olduğunuz durumlar nelerdir? Eşiniz nasıl davransa mutlu olurdunuz?

arkadasim anliyorum seni bende anneyim, çocuklarimi babasiz birakmak isteyecegim en son sey bile deil ama
amasi var bu isin
simdi bu adam sana niye kizdi bi sene sonra bosanacaz dedi ?
senn kadina kotu kelime yazdin oda denk geldi okudu vs diye demi, parça parça yaziyorsun anladigim bu benim
yani esin o kadin için iki çocugunun annesine bosaniyoruz demis

sen hala kocam masum,diyorsun
bosanma ama kocam masum deme lutfen

O kadın kim köpek de sana laf söyleyebilecek, farkında mısın eşinin telefonunu kurcalayabilen bir kadından bahsediyoruz önce bunun hesabını versin o kadın ve kocan. Ne geziyor kocanın özeli kadının elinde? Hangi hakla?
Bi de bi seneye kadar boşanacağız diyor kocan olacak yaratık, sinirden duvar yumrukluyor.
Suratının orta yerine okkalı bi tükürmek lazım "Kim için kimin evinin duvarını yumrukluyorsun sen?" diye.

Şu durum tam da ateş olmayan yerden duman çıkmaz olayı, üzgünüm, pek sık kullanmam bu tabiri hatta hazzetmem de.
Ama normal değil ya... Açıklama yapmaya çalışacağına üste çıkıyor bi de kromagnon!

Neyse, özür de dileyin evet. Hatta bir buket çiçek de yaptırıp götürün.

Canim sen dogumunu yap ondan sonra ister istemez kopek olur kocan arkanda simdi caresizliginin farkinda bos bos atiyo. Biraz acitasyon yap sende hamileyim kimsem yok senden baska falan gibi özunde kocan seni seviyor gibi gorunuyo dayanamaz bence.
Bir kadın bir erkeğin gözünde kendini nasıl bitirir sorusunun cevabı

Ben eşimin tellini hiç kurcalamam hep ortada şifresini de biliyorum,o kadın ne cesaret okuyor eşin senin, yazdığına kızcañ a ona kızsın ,b adam senle mi nikahlı onlami , evli diyorsun kocası ne cins hayret bu samimiyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…