• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorun evimiz

zencefillipastam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
301
21
68
Ankara
2.5 yıl önce ev aldık bahçeli ve dubleks küçük çocugum var ve çok zor o merdivenli inip çıkmak evin işi in çık akşama kadar aşagıda salon mutfak wc var odalar yukarıda zorluk yaşıyorum yani sorun şuki eşime taşınalım burayı kiraya verelim biz kiraya çıkalım diyorum olmaz diyor. uzun bi tartışmadan sonra kabul etti ama egerki bi sorun çıkarsa olurda kiracı kirayı ödemez( oranın kirasını diger eve vericegimiz için) bişey olur sorumlu sensin diyor. birbirimizi yiyoruz. birde bu evlerin işi gücü hiç bitmiyo akşama kadar kadın çekiyo derdini yani giderller tıkanır çatı akıtır hepsini biz yapıyoruz artık yoruldum ben ne yapmalıyım bilmiyorum aramız bu konu yüzünden iyi değil yorumları yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum ihtiyacım var çünkü

bahçeli bir evden daireye cehennem zebanileri sürüklese geçmem herhalde.:KK53:
zorlukları kadar zevkleri de vardır muhakkak.
mesela sözüm ona yalıtımlı evimde dün gece 3 kere uykumdan uyandım.
komşunun dana kadar oğlunun bağırma sesleriyle.
bahçe içinde kendime ait bir ev hayalim benim.varsın işi gücü çok olsun.
allah sağlık verdikten sonra iş güç vızgelir.
kafası rahat olsun insanın yeter ki.

2.5 yıl önce ev aldık bahçeli ve dubleks küçük çocugum var ve çok zor o merdivenli inip çıkmak evin işi in çık akşama kadar aşagıda salon mutfak wc var odalar yukarıda zorluk yaşıyorum yani sorun şuki eşime taşınalım burayı kiraya verelim biz kiraya çıkalım diyorum olmaz diyor. uzun bi tartışmadan sonra kabul etti ama egerki bi sorun çıkarsa olurda kiracı kirayı ödemez( oranın kirasını diger eve vericegimiz için) bişey olur sorumlu sensin diyor. birbirimizi yiyoruz. birde bu evlerin işi gücü hiç bitmiyo akşama kadar kadın çekiyo derdini yani giderller tıkanır çatı akıtır hepsini biz yapıyoruz artık yoruldum ben ne yapmalıyım bilmiyorum aramız bu konu yüzünden iyi değil yorumları yardımlarınızı fikirlerinizi bekliyorum ihtiyacım var çünkü

Ya eve yardımcı isterdim ya da o evi satıp başka yerden alınmasını önerirdim. Siz neden kiracı çıkalım burayı kiraya verelim dediniz ki?2 iş olmuş öyle...

Tabiki artıları olduğu gibi eksileri de var yazları rüya gibi geçiyor kışları yakıt parası canından bezdirıyor apartmandaki ruh hastalarının orada olmayacağı anlamına da gelmiyor üstelik dışarı çıktığın an karşında apartmanda hiç olmazsa yüzünü görmüyor sesini duyuyorsun burada hem ses hem görüntü var bahçesini geniş tutmak için ağacı bahçe duvarının dibine diker gövdesi onda dalların yarısı onda yarısı bende eline hortumu aldığın an bunlarıda sula diye başlar yüz yüze bakıyorsun sesini çıkartamazsın bütün yaz bostanını bile bana sulattı dikmesi yemesi ondan sulaması benden bostanı bile benden dikti. Ben ne diksem çok almışsın 3-5 tanede bana veriver bu sene dinime imanıma yetti seneye kesin damlama sitemi kuracam ha buarada kadına yüzde vermiyorum menfaati olunca kadın engel tanımıyor diyeri daha bi ayrıdert ben bakkala manava 40-50 adım daha yakınım onlarda benim bahçeyi kullanıyor hiç konuşmuyorum yüzlerine bile bakmıyorum değişen birşey yok psikolojik sorunları varmış ilaç içiyormuş çocuklarıda aynı sonunda bahçeye yüksek demirler çektik vb

cnm okdr zorlukları varki aşşagı katta oda yok oglumun oyuncaklarını ikiye bölmeme ragmen aşagıdakileri yukarı yukarıdakileri aşagı taşıyor sabah bi kalkıyorum in çık oyunu oynuyorum resmen. okadar para harcayıp yaptırdıkki halada bi ton yapılacak var. örneğin bu evlerin kapıcısı sensin çöpünü kendin dök boru tıkanır aç bahçe temizle kaldırımı bile süpürdüğüm oluyo.bahçeli her hafta mangala gelmek isteyen bunun için bütçe ayır o mangalın pisliğini temizle haftaya bi daha. kuzey cephe güneşi yok. daha saysam bunaltır inanki. oh bahçeli evim var bi kahve yapıyım tadını çıkarıyım olayı yok hiç oh diyemiyosunki

Ya eve yardımcı isterdim ya da o evi satıp başka yerden alınmasını önerirdim. Siz neden kiracı çıkalım burayı kiraya verelim dediniz ki?2 iş olmuş öyle...
şuan satamayız. kredi borcu var 25milyar kaldı. hemde bura satılınca elinde azda olsa paran olcakki üstüne katıp az daha iyi bi daire almak gerekir bende acele etmeyelim diyorum 2 yıl 3 yıl oturalım kirada paramızı biriktirelim azcık daha. istediğimiz evi alalım diyorum eşim bu sabah kiralık dairelere baktı sanırım gönlü oldu gibi. kadın için çok önemli rahatlık açısından daireyi sil süpür 3-4 gün yeter ama bahçeli ev süpür bi bakmışşsın duvara örümcek ag yapmış. saglık sorunlarım var 2. kez bebek yapmam gerekiyor şuan yapmadıgım için 2. kez ameliyat olucam ama eve güvenip bebek yapamıyorum 2 çocukla neyaparım ben bu evde

ben yazın evin içinde şort bile giyemiyorum düşünün. çat kapı habire yol geçen hanı gibi gelen gelene. bide kayınvalde 4 ev yanımda oturuyolar habire benle gez istiyo komşu gezmesi iyide yaşıtım yokki sıkılıyorum bende. pazar günü sabah 9da havuç varmı diye geliyo. napcan bu saatte havucu diyince tartışma çıkıyo.

Canım aynı sorunları bende yaşıyorum in çık Halim kalmıyor mangal konusunda tavrımı koydum biz mangal sevmiyoruz diyorum hazırlık yapacak vaktim yoksa mangal kolayıma gidiyor ozamanda mangal yakalımmı pişirir etrafıda yıkarsanız diyorum oyuncaklara gelince her yerde başına bela olacak oyuncak odanın dışına çıkmaz oynamak istiyorsan odanda oynayacaksın birtanesini bile çıkattırmadım dağıttıgınıda kendisine toplattım

ben yazın evin içinde şort bile giyemiyorum düşünün. çat kapı habire yol geçen hanı gibi gelen gelene. bide kayınvalde 4 ev yanımda oturuyolar habire benle gez istiyo komşu gezmesi iyide yaşıtım yokki sıkılıyorum bende. pazar günü sabah 9da havuç varmı diye geliyo. napcan bu saatte havucu diyince tartışma çıkıyo.
Ev bahane kv den kaçmak istiyorum diyor san huzuru nerede bulacaksanız oraya gidin derim

bn bu msjı okumamıstım sadeve evden rahatsız oldgunuzu dusunmustum
cok haklısınız evı satın bence kıralarda surunmeyın yenı bır ev bakın

ev olayı çok sıkıntılı gelmedi bana. her evin kendine göre sorunları oluyor. ama pazar sabahı 9da havuc istemeye gelen kv için taşınılabilir:) bence o evi satıp yeni bir ev alın. kiraya çıktığınızdada para birikmezkiii

Doğru karar vermişsiniz o zaman :)

şuan satamayız. kredi borcu var 25milyar kaldı. hemde bura satılınca elinde azda olsa paran olcakki üstüne katıp az daha iyi bi daire almak gerekir bende acele etmeyelim diyorum 2 yıl 3 yıl oturalım kirada paramızı biriktirelim azcık daha. istediğimiz evi alalım diyorum eşim bu sabah kiralık dairelere baktı sanırım gönlü oldu gibi. kadın için çok önemli rahatlık açısından daireyi sil süpür 3-4 gün yeter ama bahçeli ev süpür bi bakmışşsın duvara örümcek ag yapmış. saglık sorunlarım var 2. kez bebek yapmam gerekiyor şuan yapmadıgım için 2. kez ameliyat olucam ama eve güvenip bebek yapamıyorum 2 çocukla neyaparım ben bu evde
sizin tek değil bir çok şikayetiniz varmış ki çözümü de çok zor değil.
önce sağlık tabii ki.
bizim gibi müstakil bahçeli evlerde büyüyen insanlar gelemiyor beton blokların içinde sıkış tepiş yaşamaya.
her insan da bir değil haliyle fikir ayrılıkları oluyor.
bana kalırsa evin işi gücü,tüm zorluklarıyla uğraşmak sevimsiz bir komşunun zahmetini çekmekten iyidir.
emin olun kötü komşuyu yaşayan bilir.
allah karşınıza hep iyileri çıkarsın,sorununuzun kısa zamanda çözülmesi dileklerimle.

Canım aynı sorunları bende yaşıyorum in çık Halim kalmıyor mangal konusunda tavrımı koydum biz mangal sevmiyoruz diyorum hazırlık yapacak vaktim yoksa mangal kolayıma gidiyor ozamanda mangal yakalımmı pişirir etrafıda yıkarsanız diyorum oyuncaklara gelince her yerde başına bela olacak oyuncak odanın dışına çıkmaz oynamak istiyorsan odanda oynayacaksın birtanesini bile çıkattırmadım dağıttıgınıda kendisine toplattım
ah canım oglumun odası ön tarafta degiştirme şansım yok ve buzzzzz gibi anne dondum diye geliyo çocuk orda oyanayamaz yakıyosun bu sefer kira öder gibi yakıt ödüyorum banyo bile ön cephede düşün. o çocugu nasıl yıkayıp nasıl giydirdigimi ben bile bilmiyorum.

sizin tek değil bir çok şikayetiniz varmış ki çözümü de çok zor değil.
önce sağlık tabii ki.
bizim gibi müstakil bahçeli evlerde büyüyen insanlar gelemiyor beton blokların içinde sıkış tepiş yaşamaya.
her insan da bir değil haliyle fikir ayrılıkları oluyor.
bana kalırsa evin işi gücü,tüm zorluklarıyla uğraşmak sevimsiz bir komşunun zahmetini çekmekten iyidir.
emin olun kötü komşuyu yaşayan bilir.
allah karşınıza hep iyileri çıkarsın,sorununuzun kısa zamanda çözülmesi dileklerimle.
çok teşekkür ederim samimi yorumların için iyi dileklerin için

Back
X