• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun galiba bende

İnsan durduk yere amin diye durum paylaşır mi benim dua içerikli durumumu görüp arkasından amin yazması hastasına yapılacak bi durum değil milyonda bi ihtimali bile degil
Ay ne uzatmışsın ya sanki kadın bela falan yazmış durumuna amin demesi durumunda neden bu kadar rahatsız etti seni? Bence bu kadın niye benle yakın değilsin falan demedi sana sen onla yakın olamadığın için bu kadsr takıntılısın yengeye insan umursamadığı önemsemediği birinin ne paylaştığına bakmaz baktı diyelim üstüne alınmaz banane der geçer.

Bir arkadaşım anatmıştı adam eski karısına Allah herkesin kalbine göre versin demiş kadın delirmiş sizinki de o misal…

ya başkasının durumunu görüp ona atıf yaptıysa
rehberinde bir tek siz mi varsınız
ay korkunç bence ya
rezillik

Ay ne uzatmışsın ya sanki kadın bela falan yazmış durumuna amin demesi durumunda neden bu kadar rahatsız etti seni? Bence bu kadın niye benle yakın değilsin falan demedi sana sen onla yakın olamadığın için bu kadsr takıntılısın yengeye insan umursamadığı önemsemediği birinin ne paylaştığına bakmaz baktı diyelim üstüne alınmaz banane der geçer.
Ne ben mi dedim yakın değiliz diye😀😀😀😀😀😀güldüm sagolun

Girsem bunca yıldır girerdim 😀
Siz sanki bariz ona gönderme yapmışsınız da o rastgele amin deyince fırsat bulup karşılık vermişsiniz ama üzgünüm o aile ortamında ben ona demedim deyip sıyrılacak siz saldırdığınızla kalacaksınız

İşine gelene cevap verme sadece
kadının amin yazması seni niye bu kadar dellendirdi kendi kalbine mi güvenmiyorsun? Amin yazmış ne var bunda?
Güveniyorum Allah kalbime göre versinnnn aminnnnnn....

Siz sanki bariz ona gönderme yapmışsınız da o rastgele amin deyince fırsat bulup karşılık vermişsiniz ama üzgünüm o aile ortamında ben ona demedim deyip sıyrılacak siz saldırdığınızla kalacaksınız
Valla herkes biliyor herkesi

Herkes herkesi biliyordur da biz nerden bilelim sizin eşinizin yengesini. burdan görüş almak istediniz ne duymayı umdunuz bilemedim
Yani haklısınız o anki öfkeyle açtım hic böyle bise beklemiyodm

Şimdi bir taş attınız ama ortaya. Kimseyi incitmek niyetinde değildim diyorsunuz bu doğru değil. İsabet etmesini istediğiniz insanlar vardı. Etti de. Cevap geldi. Nereye? Ortaya. Bunun size yazıldığını kanıtlayamazsınız. Tıpkı mesajınızı hedeflediklerinizden birininde o olduğunu kanıylayamayacağının bilincinde olarak durum yapmanız gibi.

Yazdığı şeye bakın 'Amin'. Size yazmamış olma ihtimali bir yana, iyi niyetle değil kötü niyetle yazdığını nasıl isbat edebiliyorsunuz? Temenni de bulunmuşsunuz oda amin demiş. Bunu şöyle okuyorsunuz; 'Amin. Seninde kalbin kötü olduğu için onun ekmeğini ye.'
Bu kanıtlayamayacağınız birşey olduğundan tahmin ve yakıştırmadan öteye gitmiyor. Sonuç olarak eşit durumdaydınız. Tabi eğer orada bıraksaydınız.

Tam olarak evet sana yazdım demiş oldunuz şuan. Yenge pür-ü pak kaldı. Öncesini bilemem bu olayı siz başlattınız. Ama niyetinize dair kendinizi bile manipüle diyorsunuz. Kusur aramaya buradan başlayın. Hem kendi iyiliğiniz hem ilişkileriniz açısından size yararı olur.

Back
X