Ben böyle bir şey paylaşmam djdjdjsjdnSiz böyle bise paylassiniz sonrasında aminnn diye durum.paylasilsa alınmaz misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben böyle bir şey paylaşmam djdjdjsjdnSiz böyle bise paylassiniz sonrasında aminnn diye durum.paylasilsa alınmaz misiniz
kaynananın eltisiyle wp dan ekli misinizİyi günler kızlar size ve aslında bana bile saçma gelen bi şeyi anlatmak isitiyrun. Wp dan göndermeli aile üyelerine laf sokmalı paylaşımlardan nefret ediyorum. Zaten aramda sorun olan kimseyi rehberimde tutmuyorum gönderme kime yaoayim. Gene olarak insanlara verdiklerimi alamadigimi düşünürüm bunu çok yakın çevrem ve eşimde bilir yapma fazlasını der.Buna benzeyen bi söz gordum hoşuma gitti paylaştım yani kimseye gönderme değil kendime bunu empoze ediyorum gibi.Yazinin sonundada herkes kalbinin ekmeğini yesin yazıyor. Neyse bu durumu görsen eşimin amcasının eşi yani kv nin eltisi saka gibi aminnnnn diye durum yapmış bunu görünce. Daha önce bi kaç kere gene aynı şeyi yapmıştı ama hazır paylaşımlarla ama bugün acikca aminn yazıp üç nokta yazmis. Ciddi anlamda sinirlendin yani bunun açıklaması belli o aminin icinde yazmak istedikleri cok ortada. Bi kerede bana yeterince yakın olamamak gibi şeylerden bahsetti yani sen benim eşimin amcasının esisin gerektiği kadar görüştüm ettim özel günlerinde güzelce hazırlanıp özenip gittim ana ne yani bu.Onun durumuna kendimi tutamayip kendi üslubuma normalde asla yakıştıramadıgim şekilde cvp verdim .Nasıl bi yara bu gocuna gocuna bitmedi yazdım engelledim o kadar sinirlerim bozuldu keşke yapmasaydım ama bu kaç oldu yani
Hadi laf soktum ben sen gidip neden üstüne alınıp durum yapıp amin yazarsinBasbayağı laf sokmak için paylaşmışsınız işte yoksa amin yazısını niye üstünüze alınasınız?
Bir de paylaşıp pusuda mi beklediniz ki ne zaman gördü hemen amin yazdı bana yazdı diye çikarimda bulundunuz. Üstüne bi de atar yapip engellemeler falan...
Çok boş işlerle uğraşıyorsunuz.
Bu ilk değildi çünküO ne ya Seda Sayan gibi herkes kalbinin ekmegini yer falan.Belki başkasının durumunu gördü ona amin yazdı. Siz niye atarlandınız ki. Bu durumda gocunur duruma siz düşmüşsünüz. Ben sizin de paylaşımlarınızın çok masum olduğunuzu düşünmedim.
Ailece çok saçmasınız.
Tamam madem paylaşımlarınız çok masum ve güzel temenniler içeriyorsa amin yazıp paylaşması sizin için problem olmamalı aksine iyi bir şey olmalı. Siz de az değilsiniz bunu öncelikle kabul edinBu ilk değildi çünkü
Siz niye o amini üzerinize alınıp cevap yazıyorsunuz? Aynı mantık.Hadi laf soktum ben sen gidip neden üstüne alınıp durum yapıp amin yazarsin
Karşımdaki duruma yanıt olarak amin yazmadı yazsa tmm dicem benim durumu nasıl üstüne alındıysa boş bi ekrana aminnnnnnn.... yazıp paylaşmış iyi niyet bunun neresindeTamam madem paylaşımlarınız çok masum ve güzel temenniler içeriyorsa amin yazması sizin için problem olmamalı aksine iyi bir şey olmalı. Siz de az değilsiniz bunu öncelikle kabul edin![]()
Bu kadın kina gecemde çalan şarkılardan dolayı gelip benim kınada bana tepki gösteren kadin burdan çıkarınSiz niye o amini üzerinize alınıp cevap yazıyorsunuz? Aynı mantık.
Yengeyle birbirinizi anlayacak durumdasınız yani.
Sizin ona attığınız mesajda çok gereksiz olmuş.
Onlardan değilim derken aynı onlar gibi olmak.
Gayet genç akıllıBu arada yenge kaç yaşında? Belki de sizin paylaşıma cevap yazmak isterken, duruma yazmış da olabilir. Benim kayınpederim çok yanlış paylaşım yapıyordu öyle.
Tamam işte husumetlisinizBu kadın kina gecemde çalan şarkılardan dolayı gelip benim kınada bana tepki gösteren kadin burdan çıkarın
Belki başka bir şeye yazdı? Aynı anda kaç dualı hikaye gördü kim bilir.Hadi laf soktum ben sen gidip neden üstüne alınıp durum yapıp amin yazarsin
Ben husumeti değilim inanın cocuklarini sunnet etti gittim ev aldı güzelce hazırlanıp gittim ama diğer ektisiyle daha samimi olmam onu içten rahatsız etti olmalı benimle çok samimi olmayın demişti bi kere daha ne kadar samimi olunursaTamam işte husumetlisinizengellemişsin artık. İyi de olmuş kimse kimseye amiiiğn yazamaz
![]()
Siz iyi misiniz o kadini düşünüp yazsana tmm diycem kadının iki ay önce çocugunun mevlidi ne gittim yani kendi üstüne alınıp sona bin tane nnnn koyup yazmak nedirBelki başka bir şeye yazdı? Aynı anda kaç dualı hikaye gördü kim bilir.
Hem size yazdığından bu kadar eminseniz demek ki gerçekten ona laf sokmuşsunuz. E siz paylasirken iyi de onyapinca kötü mü oldu? Komik duruma düşüyorsunuz.
Ben iyiyim teşekkür ederim siz de iyi misiniz? Niye böyle saçma şeylerle uğraşıyorsunuz gidin bir kahve yapın keyfinize bakın.Siz iyi misiniz o kadini düşünüp yazsana tmm diycem kadının iki ay önce çocugunun mevlidi ne gittim yani kendi üstüne alınıp sona bin tane nnnn koyup yazmak nedir
Wp dan göndermeli aile üyelerine laf sokmalı paylaşımlardan nefret ediyorum
Neyse bu durumu görsen eşimin amcasının eşi yani kv nin eltisi saka gibi aminnnnn diye durum yapmış bunu görünce.
Daha önce bi kaç kere gene aynı şeyi yapmıştı ama hazır paylaşımlarla ama bugün acikca aminn yazıp üç nokta yazmis. Ciddi anlamda sinirlendin yani bunun açıklaması belli o aminin icinde yazmak istedikleri cok ortada
Allah'tan göndermeli, laf sokmalı durum sevmiyormuşsunuzOnun durumuna kendimi tutamayip kendi üslubuma normalde asla yakıştıramadıgim şekilde cvp verdim .Nasıl bi yara bu gocuna gocuna bitmedi yazdım engelledim
Tebessümle okudum yazdıklarınızı siz bir durum atmışsınız karşı taraf da bir durum atmış o kadar eminsiniz ki o durumun size gönderme olduğundanİyi günler kızlar size ve aslında bana bile saçma gelen bi şeyi anlatmak isitiyrun. Wp dan göndermeli aile üyelerine laf sokmalı paylaşımlardan nefret ediyorum. Zaten aramda sorun olan kimseyi rehberimde tutmuyorum gönderme kime yaoayim. Gene olarak insanlara verdiklerimi alamadigimi düşünürüm bunu çok yakın çevrem ve eşimde bilir yapma fazlasını der.Buna benzeyen bi söz gordum hoşuma gitti paylaştım yani kimseye gönderme değil kendime bunu empoze ediyorum gibi.Yazinin sonundada herkes kalbinin ekmeğini yesin yazıyor. Neyse bu durumu görsen eşimin amcasının eşi yani kv nin eltisi saka gibi aminnnnn diye durum yapmış bunu görünce. Daha önce bi kaç kere gene aynı şeyi yapmıştı ama hazır paylaşımlarla ama bugün acikca aminn yazıp üç nokta yazmis. Ciddi anlamda sinirlendin yani bunun açıklaması belli o aminin icinde yazmak istedikleri cok ortada. Bi kerede bana yeterince yakın olamamak gibi şeylerden bahsetti yani sen benim eşimin amcasının esisin gerektiği kadar görüştüm ettim özel günlerinde güzelce hazırlanıp özenip gittim ana ne yani bu.Onun durumuna kendimi tutamayip kendi üslubuma normalde asla yakıştıramadıgim şekilde cvp verdim .Nasıl bi yara bu gocuna gocuna bitmedi yazdım engelledim o kadar sinirlerim bozuldu keşke yapmasaydım ama bu kaç oldu yani
Üzerine alındığını nereden çıkardın ki? Dümdüz amin yazıp paylaşmış. Sana veya sana değil. Senin bu durumda coşacağın bir şey yok yani. Sen paylaştıktan 2 dakika sonra mı paylaştı bunu?
Bence elalemi fazla dert ediyorsun. Eşimin amcasının eşi benim hiçbir şeyimdir yayılda 1-2 kez falan görürsün yani aynı apartmanda yaşamıyorsan. Niye bu kadar dert ettin? Sal düşünme.