sorun gelinimiz

çok doğru gerçekten nedense kötülük ahlaksızlık yapan değer görüyor. Bide biz bunun tam 4kere dışarıda kilodunu görmüş insanlarız yaşadığı şehirde onun gibi giyinen yok. Ahh ah abim mutlu olsun diye hep susuyoruz ama herkes üzülüyor

Allah YARDIMCINIZ olsun isiniz var bu gelinle zaten belliis basinda...

Abiniz bu durumlarda ne düşünüyor eşi hakkinda nasil bir tutum gösteriyor..??

Sadece aiİn rahatsizliginiz mi bu durumlar

Abiniz diz mi çöktü? Hem de kayınvalidesinin bir lafı ile. Bence sizin burda alınmanız kızmanız gereken kişi abiniz. Ne kendi gururunu düşünüyor ne de ailesinin. Hem kendini hem ailesini ezdiren o. Siz ne yapabilirsiniz ki bu durumda?

İyi de bence sen önce bu durumda abine kız, hata abinde,
Nasıl bir karakterdir abindeki,
hem böyle bir şeyi hazmediyor üstüne bir de özürler diliyor ..
Şaka gibi ..
Bu kızın zaten dengesizliği önceden varmış ama abin de hiç normal değil bence .

çok ilginç bir yorum bu eşyalar alınmasaydı ahmetle evlenmezdim diyen biri seviyormurdur sizce. Lütfen gelin olarak değil objektif bakın bende gelinim zaten

yahu eşyalar için evlenmiş olabilir mi, laf ola beri gele söylemiş saçmalamış, ya da başka bir şeye laf kondurmaya çabalamış... eşya bu yarın birgün kırılacak eskiyecek ne önemi var. Mutlaka severek evlenmişlerdir demek istiyorum, bırakın evlerinde eşyalarıyla yaşasınlar demek istedim aslında ben:=)

siz de ona belli kimin vahşi olduğu deseydiniz açık açık bak yengecim sen bizi sevmek zorunda değilsin bizde seni sevmek zorunda değiliz ama saygı duymak zorundasın de ve aç ağzını yum gözünü yumuşak davranırsanız daha çok tepenize çıkar abim üzülür filan de deme abinde görecek yakında hanyayı konyayı hem nişanlıyken başkalarıyla konuşan kendi annesine hakaret eden bi kadın için seni kırarsa zaten ne hali varsa görsün sen bir kere ver ağzının payını bak bi daha sesi çıkıyor mu

neye göre zengin???? kendine ait evi yazlığı arabası mı var kızın

Yuz vermeyin canim
Gelip gitmeyin
Kendinizi esya yoksa ben de yokum diyen insanla bir tutmayin

bir insanın erkkeler konuşması size normal geliyorsa tabi bişey diyemem sizin hayat görüşünüz derim.
Erkeklerle konuşması derken? Benim bir sürü erkek arkadaşım,iş arkadaşım var hepsiyle öncesinde de şimdi de konuşuyorum öyle bir durum olabilir tabi sevgili maksadıyla görüşüyorsa siz bunu biliyorsanız abinizde biliyordur muhtemelen ?

ohooo siz boşuna mücadele etmeyin,iş abinizde bitiyor, abiniz diz çöküp özürler dilediyse yapcak bir şey yok, kızda suç aramayın tavizi abiniz veriyor

Allah YARDIMCINIZ olsun isiniz var bu gelinle zaten belliis basinda...

Abiniz bu durumlarda ne düşünüyor eşi hakkinda nasil bir tutum gösteriyor..??

Sadece aiİn rahatsizliginiz mi bu durumlar
Ya sürekli abime kötülüyor ve kışkırtıyor abimde kanıyor, aşırı cilveli ve aşırı aşırı acık giyen bir kız. Abim karışmıyor ama bunları duysa abim tepki belki gösteriri bilmiyorum

evet herkes biliyor 6 aydır evlilik facesinde evlilik fotosu yok, eski sevgili görmesin diye

çok doğru

dışarıda çamaşırını gördük derken giyinmesi onu ilgilendirir cnm sende görümcelik yapma şimdi
bende açık giyiniyorum ama ahlaksızlık yapmam Allaha şükür

Ağzının üzerine bir tane yapıştırıp evden kovaydın sende.
Sizdede hata var,annenize nasıl laf ettirirsiniz.
Tabii en büyük suç abinizde,çok pasif sanırım.
Hayır baskın karakterin yeter kendine gel nasıl konuşuyorsun laf sokmaktan başka birşey yapmıyorsunuz dedim

dışarıda çamaşırını gördük derken giyinmesi onu ilgilendirir cnm sende görümcelik yapma şimdi
bende açık giyiniyorum ama ahlaksızlık yapmam Allaha şükür
evet kilodunu gördük abartmıyorum bütün dışarıdaki insanlar gördü yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…