sorun gelinimiz

ve daha bir sürü şeyler var artık bunaldım ya hani salak görünümlü ama çok zeki tipler vardır hata yapsada bilmeden yaptı dersin işte onlardan
Eyvaah en tehlikelisi.sadece anneniz konusunda saygili ol dikkatli konus oyle davranki seni bukapidan disari atmiyayim saygi kazan nefret degil (ben cok kizardim).ama esiyle iliskisine karismayin kendileri bilir

Yazdığınız tek şey erkeklerle konuştu açık giyiniyor kilotu görünüyor. eeee başka?
Ha bir de annenize vahşi demiş.
İnsan kayınvalidesini niye görümcesine kötüler?
Niyet dedikodu yapmak olsa gider başkasına söyler.
Annenizde sizin gibi kızın giyimine falan karışıyor mu?

acaba sizin başınıza gelse aynı olgunlukla davranır mıydınız merak etmedim değil :)

size ne, sizinle sorunu varsa konuşmazsınız olur biter... başka erkeklerle konuşuyor demişsiniz, siz biliyorsunuz bunu peki kardeşiniz bilmiyor mu? bırakın sizin dışınızdaki konuları kardeşiniz çözsün. bir şey yapmak zorunda değiller ayrıca. o kendilerinin bileceği iş, ama siz beklenti içine girmişsiniz. bir de gelininizin ağzından dinlemek lazım diye düşünüyorum.

dinlemek istersen rahta rahat uzun uzun yazayım canım istersen tabi

Bu esyalar olmasaydi ben de olmazdim ne demek?
Bu soyledikleri abinin kulagina gidiyordur elbet ve suna eminim ki bu kiz abini hiccc sevmiyor.

öyle değil canım geleceğe dair bundan hoşlanan kişiler kırmak istemediği için dinliyormuş

ben şöyle düşünüyorum,fatmagiller (annesi ve kendisi sanırım gil eki olduğuna göre) gelin hanıma erkeklerle konuşuyosunaçık giyiniyosun,4 kez donunu gördük vb..yorumlar yaptıysa gelin de dayanamayıp fatmagil senin anne de çok vahşi demiş olabilir.

orada gelinin ağzının payını veremeyip burada donuna kadar anlatmak da ayrı bi olay zaten.

etek aşırı kısa ve darmış kendide balık etki etek, daha da yukarı çık ve görün vede pişeli etek giydiğinde rahtalıkla yürüdükçe görünüyordu

konu sahibi fatmagil,kilot diyosun bişeyler diyosun peki canım abin saf mı senin biraz? görmüyor mu bunları?
yapma diyor canım giyme birini öldürücem senin yüzünde her dışarı çıktıklarında kavgalar havada uçuşuyor ama dinlemiyor kız

Bu durumda yapabileceğiniz hiç bir şey yok
Size direk olarak söylenenlerin cevabını verebilirsiniz ama diğer konularda seçimi kardeşiniz yapmış
Eşyalar olmasaydı ben olmazdım diyen insan kendini çula çaputa pazarlamıştır gözümde, basit kadındır bu değişecek bir özellik değil.
İfadenizden nişanlıyken başka birileri ile görüştüğünü anlıyorum, kardeşiniz bunu kendine yedirmiş, aile olarak ses çıkartmadan evlendirmişsiniz bu saatten sonra artık yapılacak tek şey susmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…