- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi fatmagiller
-
Eyvaah en tehlikelisi.sadece anneniz konusunda saygili ol dikkatli konus oyle davranki seni bukapidan disari atmiyayim saygi kazan nefret degil (ben cok kizardim).ama esiyle iliskisine karismayin kendileri bilirve daha bir sürü şeyler var artık bunaldım ya hani salak görünümlü ama çok zeki tipler vardır hata yapsada bilmeden yaptı dersin işte onlardan
acaba sizin başınıza gelse aynı olgunlukla davranır mıydınız merak etmedim değil :)yahu eşyalar için evlenmiş olabilir mi, laf ola beri gele söylemiş saçmalamış, ya da başka bir şeye laf kondurmaya çabalamış... eşya bu yarın birgün kırılacak eskiyecek ne önemi var. Mutlaka severek evlenmişlerdir demek istiyorum, bırakın evlerinde eşyalarıyla yaşasınlar demek istedim aslında ben:=)
dinlemek istersen rahta rahat uzun uzun yazayım canım istersen tabiYazdığınız tek şey erkeklerle konuştu açık giyiniyor kilotu görünüyor. eeee başka?
Ha bir de annenize vahşi demiş.
İnsan kayınvalidesini niye görümcesine kötüler?
Niyet dedikodu yapmak olsa gider başkasına söyler.
Annenizde sizin gibi kızın giyimine falan karışıyor mu?
öyle değil canım geleceğe dair bundan hoşlanan kişiler kırmak istemediği için dinliyormuşErkeklerle konuşması derken? Benim bir sürü erkek arkadaşım,iş arkadaşım var hepsiyle öncesinde de şimdi de konuşuyorum öyle bir durum olabilir tabi sevgili maksadıyla görüşüyorsa siz bunu biliyorsanız abinizde biliyordur muhtemelen ?
Hayır gelin bu kadar kötü de abin kör mü?dinlemek istersen rahta rahat uzun uzun yazayım canım istersen tabi
Yazdığınız tek şey erkeklerle konuştu açık giyiniyor kilotu görünüyor. eeee başka?
Ha bir de annenize vahşi demiş.
İnsan kayınvalidesini niye görümcesine kötüler?
Niyet dedikodu yapmak olsa gider başkasına söyler.
Annenizde sizin gibi kızın giyimine falan karışıyor mu?
etek aşırı kısa ve darmış kendide balık etki etek, daha da yukarı çık ve görün vede pişeli etek giydiğinde rahtalıkla yürüdükçe görünüyorduyani nasıl eteğin kısalığındanmı eğilince göründü
yoksa kıyafet içini belli eden bir kıyafet olduğu içinmi göründü
iç çamaşırıyla gezmediya bu kız
ayrıca abinizde hiç gurur yokmuş diz çöküp özür dilemekte neymiş
Tamam annenize saygısızlık yapması konusunda yüzde yüz haklısınız,ama açık giyinmesi sadece onu ilgilendirir.evet kilodunu gördük abartmıyorum bütün dışarıdaki insanlar gördü yani
biz ayrı şehirdeyiz casnım ve mutlu olsunlar diye hiç bişey demiyoruz mutlu olsunlar yeter. Sadece bizim tutumumuz sizce nasıl olmalıHayır gelin bu kadar kötü de abin kör mü?
Hayır gelin bu kadar kötü de abin kör mü?
annem de suç aşırı sevdi cidden benim sözlüm geldiğinde onu övdü sürekli benim kötüledi çok ağlattı, o kadar övüyor gelinimizial işte böyle kv böyle gelin düşer...hep böyle acımasız dünya
eğer öyleysem canım allah benim başıma versin değilsem senin başına böyle gelin aminBence kimse kötü değil ama ortada feci kıskanç bir görümce örneği var .
ve hayal gücü fazla güçlü bu görümcenin .
Muhatab olmayın en iyisi.biz ayrı şehirdeyiz casnım ve mutlu olsunlar diye hiç bişey demiyoruz mutlu olsunlar yeter. Sadece bizim tutumumuz sizce nasıl olmalı
yapma diyor canım giyme birini öldürücem senin yüzünde her dışarı çıktıklarında kavgalar havada uçuşuyor ama dinlemiyor kızkonu sahibi fatmagil,kilot diyosun bişeyler diyosun peki canım abin saf mı senin biraz? görmüyor mu bunları?
yapma diyor canım giyme birini öldürücem senin yüzünde her dışarı çıktıklarında kavgalar havada uçuşuyor ama dinlemiyor kız
Abim yeni evlendi biz inanılmaz masraf yaptık güzel bir alınabilirdi., kız tarafı sözde aşırı zengindi ama hiç bişey almadı diyebilirim. Gelinimizle konuştuğumda bu eşyalar olmasaydı bende olmazdım ahmet başka biriyle evlenirdi dedi. Neyse önemsemedik. Sürekli annesi ile beraber laf sokan biri. Farklı şehirlerdeyiz. Son geldiğinde bir sürü sorun çıkardı yine ve annemi aşırı kötüledi annem sürekli sevip öpen biri. Sürekli laf sokan vahşi dedi. Ya Allah aşkına daha anlatacak ve aklınızın duracağı farklı şeyler var Mesela nişanlıyken erkeklerle konuşması gibi. Vahşi kelimesi sinir etti beni nasıl bir yol izlemeliyiz ne yapmalıyız. Çok değer verdi annemler herşey ondan dolayı biliyorum ama akıl verirseniz sevinirim kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?