sorun gelinimiz

nişanlıyken sürekli erkeklerle konuşması seni değil abini ilgilendirir.evlenmeseymiş madem,gözü kapalı değildi ya.

ancak anneme vahşi diyen birine vahşilik nasıl oluyomuş aynen yaşatırdım ben!

çok ilginç bir yorum bu eşyalar alınmasaydı ahmetle evlenmezdim diyen biri seviyormurdur sizce. Lütfen gelin olarak değil objektif bakın bende gelinim zaten

abiniz veya kız zorla mı evlendirildi? ikisi de belli ki istemişler. bi de kızdan dinlemek lazım olayları.

evet kilodunu gördük abartmıyorum bütün dışarıdaki insanlar gördü yani

yani nasıl eteğin kısalığındanmı eğilince göründü
yoksa kıyafet içini belli eden bir kıyafet olduğu içinmi göründü

iç çamaşırıyla gezmediya bu kız

ayrıca abinizde hiç gurur yokmuş diz çöküp özür dilemekte neymiş

al işte böyle kv böyle gelin düşer...hep böyle acımasız dünya

Burda konuyu kim açıyorsa genelde onlar korunup karsı taraf hep suclanıyor.Olaylar olmus belli ki gelin de biraz inada bindirmiş.Hangi gelin ya da hangi insan karsı tarafa ahşi diyeblirillaki önunde arkasın da birşey yasanmıstır.
siz o mobilyaları alınırken birşeyle rolmus ki gelin onlar alınmasa ahmet baskasıyla evlenirdi demişçYani hep bi sorun cıkmıs.Tek taraflı olmadıgını dusunuyorum bazı seylerin,o yüzden bu su daha çok bulanır

bi de var ya böyle kadınlar hep iyi insanlarla,anlayışlı k.validelerle karşılaşır şuradaki herhangi bi kadın da kaynanasna off dedi diye kapının önüne konulur.

deveye diken insana bilmem ne yapan lı bi söz geldi aklıma doğruluğunu sorgular oldum kk sayesinde

Valla bana gelin haklı gibi geldi size ne nasıl isterse giyinir.

evet herkes biliyor 6 aydır evlilik facesinde evlilik fotosu yok, eski sevgili görmesin diye
Anneannemin bir lafı vardır ; 'bu adama eşek dili yedirmişler' diye. Karısı ne yaparsa yapsın gıkı çıkmayan erkeklere denir bu bizim oralarda. Herkes tarafından bilinen şey abiniz tarafından da biliniyordur ve buna müsaade ediyor bir de, diz çöküp özür diliyor. Abinizin akli melekeleri yerinde mi bir doktora götürün bence. Tabi siz abartmıyorsanız olanları.

Kusurabakmayın ama ben size şu yorumunuzdan sonra inanmıyorum,
ne kadar çirkin ne basit yorumlar yapıyorsunuz ..
Kilodunu görmüşmüş 4 kezmiş saydınız mı kaç kere gördüğünüzü .
Sizde hiç masum durmuyorsunuz .

abiniz kaba tabirle biraz sünepe gibi geldi bana vardır öyle tipler , gelin 2 cilveyle kandırıyodur abinizi yapacak bişey yok gibi abiniz memnunsa siz karışmayın

neeyyy

konu sahibi lafı abinin eşine ne demeye getiriyosun farkında mısın? kadın toto açıkta gezmiyo harhalde,4 kez nasıl görünsün kilodu?

abartıyo olabilir misin biraz?

Tarzınız itibariyle gelininizin mutlaka bi bildiği olduğuna inanıyorum ben.
İçimden gecen o yani.

Konu sahibi bence haklı bir sebep bulamıyor aşırı derecede abartıyor ..
Ve yorumları çok çok çirkin ve basit derecede ..
Ama böyle yaparak sadece gelini değil abisini de çok küçük düşürüyor .
Konu sahibi gibi abuk sabuk herşeyi abartan yorum yapan bir görümceyede kimse tahammül etmek zorunda değil .

Siz de buraya gelip tanimadiginiz insanlara yengenizin çamaşırına kadar anlattiginiza göre pek masum değilsiniz burda anlatan daha nerelerde anlatır. abiniz bişey demiyo anneniz Seviyo siz de bi sıkıntı olmasın ? Ayrıca ister biriyle konuşur ister çıplak gezer abiniz müdahale etmiyosa size dusmuyo bunun yorumunu yapmak size bi saygisizligi varsa konusmazsiniz olur biter ne giyicegini kimle konusucagini size mi sorucaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…