sorun kalmadı :)

Evet bir cahillik yapmışsınız kendinizi anlamadan ilişkinize güvenmeden birlikte olmuşsunuz hödüğün biriyle ama hatalarımızdan ders çıkarmak değil midir önemli olan. Hiçbir şey kendi canınızdan daha kıymetli değildir. Geriye bakmayın artık bugünün kıymetini bilin. Sizi çok seven annenizle en güzel gününüz olsun her gün yeni bir umutla :)

Tesekkur ederim yorumunuz icin. Aslinda empati yapinca annemin.yerine koyunca kendimi kahroluyorum daha cok. Cunku annem ogrendiginde kullandigi ilk cumle bn seni yetistirememisimdi. Evlat buyutmek zor. Benim.bedenim.bnim.hatam diyerek ailemi geriye atamam. Sonucta toplumda duyulsa benden cok ailem yargilanicakti. Ben de evladimin benim yaptigim hatayi yapmasini normal karsilayamazdim. Ama diger arkadaslarin ve sizin dediginiz gibi benim guclu olmam annemi mutlu edicektir.

Kendini neden bu kadar suçlayıp acı çektiriyorsun ki anlamıyorum.
Böyle yaparak sorunların geçeceğini, cezamı çektim oh be bitti diyebileceğini mi sanıyorsun.
Bu doğru değil. Kendini üzersen geçmeyecek, daha da kötü olacak.
Yapacağın şey belli. Unutmak. Sanki hiç bunlar yaşanmamış gibi yüzüne bir gülümseme yerleştirip olanları hiç ama hiç düşünmemek.
Başka şeylere odaklan bu zor süreçte. Yabancı diziler, abuk subuk kitaplar, geyik muhabbeti yapan arkadaşlar, spor, makyaj..
Güçlü ol. Pozitif ol. O adamı da suçlama, neticede bir tecavüz yok ortada.
Umarım kısa zamanda atlatırsın, sevgiler..

Kesinlikle ve en uzucusu asla yapmam.dedigim bi seyi yapmak. Asla asla dememeliymisim bunu da ogrendim. Annemi mutlu etmeliyim.

Tecavuz olmayabilir fiziksel peki duygularima ettigi tecavuz ? Yuzuk takip ailesiyle tanistirip benim ol ki gitme diyip bir saatte yuzugu atmak duygu tecavuzu degil midir ?

Annenizle birlikte kendinizi de mutlu edeceksiniz, hayatı yaşamayı daha çok seveceksiniz, yaşamaktan zevk alacaksınız ama sürekli yaptığınız hatada takılıp kalırsanız; kendinizi de, çevrenizdekileri de mutsuz edeceksiniz. Evet bazen yine hatalarınızda olacak, üzüleceksiniz de ama önemli olan ders çıkarıp aynı hataları tekrarlamamak ve yeniden yeniden ayağa kalkıp yola devam etmek.

canım sen gelecege bak ne güzel ögretmenlik okuyosun işini eline alıp yeni bir yol ciz ve yenr hayat ciz.herkes hata yapıyr.herkesin basına geliyo böle seyler.kafana takıp hem anneni hem kendini üzme.zaten o cocuk bu dünyada olmazsa öbür dünyada ceker ahını aldı bikez sanma günü gün olacak.belki ilerde karsına cok iyi biri cıkacak ayrıca kızlık tedavileridevar biliyomusun bunları dert etme.suclayıp durma kendini bu cözülecek bişey

Tecavuz olmayabilir fiziksel peki duygularima ettigi tecavuz ? Yuzuk takip ailesiyle tanistirip benim ol ki gitme diyip bir saatte yuzugu atmak duygu tecavuzu degil midir ?

Niyetim seni üzmek değil. Ama maalesef her ilişki evlilikle, mutlu sonla nihayete ermiyor.
Hakkımda hayırlısı buymuş deyip yoluna devam etmek bence bu durumdan en hasarsız kurtulma yolu.
Ümitsizliğe düşme, elbette karşına günün birinde iyi ki onunla olmamış dedirtecek olan çıkar.
Ama o güne kadar iç huzuru yakalamaya bak...:26:

Bir arkadas demis ilk yapilan hata ayni hatayi ikinci kez yapmak ahmakliktir. Tesekkurler yorum icin hayirli aksamlar.

Zar tedavisi hic dusunmedim dusunmuyorum da. Hic evlenmemeyi tercih ederim. Tesekkurler yorumun icin .

Vaktini ayirip yorum yaptigin icin tesekkur ederim :) gercekler acidir.

Bir kez kandirilmaya daha niyetim yok ki. Bakire olmayinca daha cok hor gorulurum. Hor gorulcegime yalniz kalirim.

Ben tedavi için demiştim niye düşünmüyorsun.
Bence düşün derim kaderini bilemezsin sırf bunun için mutlu olucağın bi ilişkin olamazsa..
Herkes anlamaz zaten bizim ülkemiz bi tuhaf bu konularda..
Bence tedavisini ol

Yok hayir acik acik soylerim basindan sevecegim biri cikarsa eger.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…