- 11 Eylül 2013
- 399
- 40
- 43
- Konu Sahibi kadifeligln
Oncelikle merhabalar. Yaptigim hatalar yuzunden kendimi affedemiyorum. Gecmisi unutup onume bakamiyorum.. Uzun zaman onceydi. Sakinlestirici ilac kullaniyordum. Biraz duygusuz biraz da hayati irdelemeden yasar hale gelmistim. O sirada biriyle tanistim. Bi iliskiye baslamistik her sey cok guzeldi gecimsiz biri olmama ragmen hic kavga etmezdik. Etsek de ertesi sabaha unutarak baslardik. Kendisinin de sorunlari vardi o da ilac kullanmaya basladi. İliskimizin 2. Ayinda duygusuz iki birey olarak salakca yakinlastik benim için ilkti. Kendimi kasmaktan yapamadim zaten. Ya bi şey olduysa diye korktum. Her sey plansizdi. Bunu kendime nasil yaptim. Aileme nasil yaptim diye icim icimi yerken. Bir de 2 hafta sonra hic kavga etmeyen biz onun bana aldattin muamelesi yapip terketmesiyle ayrildik. Bu da bahanem oldu ve o gun eve geldigimde canıma kastettim. Ona soyledigimde karsimda sanki tas vardi gram uzulmedi gerci o uzulsun diye yapmamistim. Sadece yok olmak istiyordum. Onu da becerememistim. Annesiyle tanusmustim derhal basimdan gecenleri tum durustlugumle ona anlattim cok uzuldu defalarca ozur diledi. Ogluyla arasi bozuldu. Daha sonra bn bu yuke dayanamayip anneme soyledim. Dogal olarak üzüldü ve kızdı. Tek istedigim cezalandirmak kendimi. Kendime hic deger vermiyorum. O erkek arkadas musvettesinin donmesini istemiyorum ama gulmesimi de istemiyorum. Defalarca plan yaptim onu dovmek icin. Tabi yine kendimi oldurmek.icin de. Annem beni affetti ana yuregi kiyamadi. Ama bn kendimi hic affedemicem o affetsede. Üniversite ogrencisiyim. Okul bitene dek annem ikili.iliskilere ara vermemi soyledi soz verdim. Ama yuzune baktigim her an eriyorum. Siz siz olun asla annenizi uzmeyin onlar ne kadar kizsada asla evlatlarina kiyamazlar bundan faydalanmayin ve namusunuza sahip cikin cunku o erkek musvetteleri icin hicbi sey degerli degil.
Guncelleme:bu konudan yaklasik 2 ay sonra tum gucumu toplayip kadin d.dr.a gittim. Cunku kendimi kasmaktan bi sey yapamamistim bu yüzden konuyu netleştirmek istedim. Dr. hicbir seyin hasar gormedigini benim abartmam oldugunu ,endiselenmemem gerektigini soyledi :)
Dr.la gorustukten sonra kendimi daha iyi hissediyorum artik :)
Guncelleme:bu konudan yaklasik 2 ay sonra tum gucumu toplayip kadin d.dr.a gittim. Cunku kendimi kasmaktan bi sey yapamamistim bu yüzden konuyu netleştirmek istedim. Dr. hicbir seyin hasar gormedigini benim abartmam oldugunu ,endiselenmemem gerektigini soyledi :)
Dr.la gorustukten sonra kendimi daha iyi hissediyorum artik :)
Son düzenleme: