Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aykardeşine bişey mi yapmış bunlar ne bu derece etkilenmek,etkilerinde kalmak?kaçmalar falan..
parlak geleceğini hiç dengi olmayan biriyle nasıl bu kadar çöpe atar?
Bide bu sorunlar yüzünden eşimle tartıştım oda benle konuşmuyor 2 gündür ayrı yatıyor.
Eşim kardeşin bizi ezip geçti o sevgilisyle biraraya asla gelmem evine gitmem sende gidemezsin dedi bana bende o benim karedşim karışamazsın dedim eşim gidersen kötü olur vs.gibi laflar etti ben kardeşime sen abilik yapmazsan o çocuk kardeşimi sahipsiz bulur ezer nolur öyle konuşma gitmemezlik yapma kardeşimi savun dedim benim hiç mi hakkım yok üzerinde hakkımı helal etmem deyince bizimki kızdı ne yaptım yemeği yiyor ne benimle konuşuyor ne yapacağımı bilmiyorum.
Bide bu sorunlar yüzünden eşimle tartıştım oda benle konuşmuyor 2 gündür ayrı yatıyor.
Eşim kardeşin bizi ezip geçti o sevgilisyle biraraya asla gelmem evine gitmem sende gidemezsin dedi bana bende o benim karedşim karışamazsın dedim eşim gidersen kötü olur vs.gibi laflar etti ben kardeşime sen abilik yapmazsan o çocuk kardeşimi sahipsiz bulur ezer nolur öyle konuşma gitmemezlik yapma kardeşimi savun dedim benim hiç mi hakkım yok üzerinde hakkımı helal etmem deyince bizimki kızdı ne yaptım yemeği yiyor ne benimle konuşuyor ne yapacağımı bilmiyorum.
keşke olayları bu kadar büyütmeseydiniz
tamam kardeşim canın cigerin ama
bazen insanlar sobanın sıcak oldugunu bildigi halde elini deger
yanınca anlar illa canını acıtır kardeşinde o misal olacak
kendisi yaşamadan anlamaz
boşa çabalıyorsunuz
bırakın evlenince görecek
Hanımlar kardeşim 18 yaşında bu sene üniversiteyi kazandı.sevgilisi 28 yaşında evlenmek istiyor daha önce bu çocukla 2 yıl önce kaçmıştı ama çocuk kardeşimi ogün benim eve geri getirmişti karakolluk olmuştuk hatta kardeşime çok nasihat ettik oku dedik kendi ayakların üzerinde dur dedik 2 sene ses çıkarmadı aslında gizli gizli görüşmeye devam ediyorlarmış nasıl olduysa ben eşimle tatile gittiğimde annemlere kabul ettirmiş çocuk ailesiyle bayramın son günü gelmiş tanışma amaçlı.
Ya ben şimdi kardeşime ne diyim bana hala söylemediler eşimden duydum babam anlatmış okumuyacaksa kendi bilir demiş babam.
Ama ben üzülüyorum istanbulda üniversite kazandı iyi bir bölüm hemde şimdi gidip hayatını mahvetcek çocuk ilkokul mezunu laf anlatamıyorum kardeşime pişman olucaksın diyorum anlamıyor.bari okulunu bitir sonra evlen diyorum takmıyor beni.
Biz 4 kız kardeşiz çok şükür hepimiz üniversite bitirdik işimizi elimize aldık koca eline bakmıyoruz ama bunu anatamıyoruz sonradan sorun çıkar kültür farkınız var diyoruz anlamıyor.
Babamda tekrar kaçar diye bu sefer vericek.
Sizce haksızmıyım ne yapabilirim yardım edin allah aşkına