- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.143
- 498
- Konu Sahibi hayallerimvar
-
Maalesef durum bu. Gerçekten ben tanıştıktan sonra kardeşimle konuştum sen neyini sevdin bunun dedim. Yani karakter kişilik olarak biraz silik birisiHamile kalan kardesiniz krediyi cekecek olan sizsiniz. Cocugun babasi da islevsiz eleman.
Adamın tek derdi : Siz çocuğu aldirdiktan sonra kaç gün içerisinde tekrar seks yapabilirim.10 bin lirayı ben vereceğim. Oğlan zaten maddi olarak sıkıntılıymış, o parayı vermesi mümkün değilmiş kendi söyledi. Kardeşim için bilmiyorum çok değişik davranıyor onu anlamakta çok zorlanıyorum
Maalesef değil. Yani içinde bulunduğu durumu o da tam idrak edemiyor belli halinden. Benim düşündüğüm kardeşim sadece, çok dengesiz düşünceleri var kestiremiyorumHemen aldırmalısınız çocuğu yoksa geç olur. Çocuk belli ki birşey yapacak cesarete sahip değil. Yazık olmuş
Silik olabilir ama sorumluluk sahibi olmak baska bisey. Aldirilacaksa onun totosuun alev almasi o parayi bulmasi gerekir. Hic degilse yarisini. Ama belli ki tik yok. Kardesiniz harcadigi zamana yansin. Boyle adamlarda ne buluyolar anlamiyorumMaalesef durum bu. Gerçekten ben tanıştıktan sonra kardeşimle konuştum sen neyini sevdin bunun dedim. Yani karakter kişilik olarak biraz silik birisi
Ohhhhh ne güzel dünya.10 bin lirayı ben vereceğim. Oğlan zaten maddi olarak sıkıntılıymış, o parayı vermesi mümkün değilmiş kendi söyledi. Kardeşim için bilmiyorum çok değişik davranıyor onu anlamakta çok zorlanıyorum
Pek öyle biri de değil aslında, kardeşim ilk sevgilisiymiş onun. Bilinçsiz birine benziyordu, kadınlardan pek anlamıyor gibi geldi bana konuştukçaAdamın tek derdi : Siz çocuğu aldirdiktan sonra kaç gün içerisinde tekrar seks yapabilirim.
Bilmiyorum doktorun dediği ücret bu. Şöyle merdivenaltı yerlerde bu işi ucuza yapmaktansa pahalı ama düzgün olmasını tercih ederimKonudan bağımsız 10 bin bana biraz fazla geldi. Geçtiğimiz yıl özel bir klinikte olmuştum. 3 4 bin civarıydı hatta 1 2 bine bile vardı
Çocukla baya konuştuk da, pek sağlıklı bir ruh hali yoktu zaten yani ben anlamadım gerçekten ne buldu da birlikte oldu bununlaSilik olabilir ama sorumluluk sahibi olmak baska bisey. Aldirilacaksa onun totosuun alev almasi o parayi bulmasi gerekir. Hic degilse yarisini. Ama belli ki tik yok. Kardesiniz harcadigi zamana yansin. Boyle adamlarda ne buluyolar anlamiyorum
Maalesef öyle, rahat baya özellikle erkekler konusunda. Çabuk güveniyor, çabuk da vazgeçiyorKardeşiniz hayatı fazla laylaylom yaşıyor belli ki.
ders alacagını da sanmıyorum.
Nasıl olsa arkasını toplayacak bir ablası hep var olacak.
Yazık valla.
Evlenmese de prezarvatif kullanmayi akil edebilir yada kurtaj icin para bulmayi.20’li yaşlarının başında üniversite öğrencisi çocuktan evlilik mi beklediniz?
Haklısınız, inşallah ders alır da önüne bakar artık çok konuştum ama bir kulağından girip diğerinden çıkıyor sankiKORUNSUNLAR ARKADAŞIM. KORUNMAYI ÖĞRENSİNLER.
Artık zamanı geri de alamayız, olan oldu; ama tepesine vura vura KORUNMAYI öğrensin. Evli insanlarız zamanlamayı bile şansa bırakmıyoruz, milletteki rahatlığa bak.
Bulacaksınız o 10 bini, yaptıracaksınız kürtajı tabii ki, bir de dünyaya çocuk getirip rezil kepaze mi edecekler çocuğu. Evlilik yaşları zaten değil. Ders alırlar umarım.
O halde bu kafayla daha çooook hamile kalır siz de kredi çekersiniz.Haklısınız, inşallah ders alır da önüne bakar artık çok konuştum ama bir kulağından girip diğerinden çıkıyor sanki
Bu kadar kısa sürede bulamam dedi. İleride çalışıp öderim dedi ama o sözüne de güvenmiyorumEvlenmese de prezarvatif kullanmayi akil edebilir yada kurtaj icin para bulmayi.
Ne ödeyecek ya.Bu kadar kısa sürede bulamam dedi. İleride çalışıp öderim dedi ama o sözüne de güvenmiyorum
Merdiven altı bir yerde değil kendi jinekoloğuma olmuştumBilmiyorum doktorun dediği ücret bu. Şöyle merdivenaltı yerlerde bu işi ucuza yapmaktansa pahalı ama düzgün olmasını tercih ederim
Yok zaten kardeşim küretaj olduktan sonra ayrılacağını söylediNe ödeyecek ya.
Onlar yine sevişmeye devam eder olan size olur
Başka bir yere sormadık bilmiyorum daha uyguna olabilir acele dediği için çok da gezmek istemedik siz genel anesteziyle mi oldunuz lokal miMerdiven altı bir yerde değil kendi jinekoloğuma olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?