Sorun kardeşim

Ah ki ne ah. Yıllardır aklı havada. Üzülüyorum bu durumuna ama kardeş işte candan bir parça. Doktorla konuştuk o durumları yani olumsuz bir etki olur mu ileride diye, ilaçları düzenli kullanırsa bir şey olmaz dedi güven verdi doktor açıkçası. Yapmaz inşallah tekrar diye dua ediyorum artık

Yok zaten kardeşim küretaj olduktan sonra ayrılacağını söyledi

Başka bir yere sormadık bilmiyorum daha uyguna olabilir acele dediği için çok da gezmek istemedik siz genel anesteziyle mi oldunuz lokal mi
Genel anestezi yaparlar kısa bir işlem yarım saat sürmez, sonrasında bir süre ilaç kullanması ve cinsel ilişki yaşamaması gerekir. İlerdede evlenirse yada hayatına başkası girerse bunları anlatmak zorunda değil ki anlatmasında bence geçmişi kurcalamanın manası yok.
Ücret biraz yüksek geldi birkaç hastaneye daha sorun derim. Ve ücreti bir zahmet en azından yarısını erkek arkadaşı üstlensin sonuçta bu işi kardeşiniz tek başına yapmadı eşit sorumluluk gerektiren bir mevzu.

Maalesef öyle, rahat baya özellikle erkekler konusunda. Çabuk güveniyor, çabuk da vazgeçiyor
Yani sert yapmak istemiyorum ama kısaca akılsız yani. Sümsük bir herif bulmuş ondanda hamile kalmış. O yaşta insan azıcık dikkat eder yahu ! Normalde kendisinin harıl harıl düşünmesi lazım ben ne b*k yiyeceğim şimdi diye...

Herkes bir yolunu bulur yazık olacak kalbi atan o bebeğe bebeyi yapmayi bilen sahib cikmasinida bilmeli aslında.

kardesi anlatmayacak diyorsunuz evlenirse ama e.nabiza falan girmeyecek mi doktor bu islemleri bence onu da konusun cunku e.nabizda ne var ne yok hersey gorunuyor ilerde esi sakladigini ogrenebilir bir sekilde tesadufen bile olsa.
belki doktor kurtaj islemi arak degilde kist ameliyati gibi gosterebilir mi bilmiyorum tabi

10 haftaya kadar vakit olduğunu yasal olarak okudum internetten ama doktor acele karar vermelisiniz deyince açıkçası fiyat için gezmeyi düşünmedik hiç. Bir an önce de olsun bitsin istiyorum zaten parasında da değilim 10 bin telefon parası anca artık ama bu durum sürdükçe çok huzursuz oluyorum. Erkek arkadaşından hiçbir beklentim yok benim kardeşimin de yok zaten yani ben hayatımda böyle enteresan bir insan görmedim

herkes kendi yaptığı şeyin arkasında durmak zorunda şuan kardeşinize iyilik yapmıyorsunuz bir ders de çıkarmayacak bu durumdan ondan daha çok siz sıkıntı çekeceksiniz ,
kardeşinize annemle konuşmanı tavsiye ediyorum demeniz lazım. anneniz kızıyla hem konuşmalı hem yanında olmalı. şeytana keyif gerek demişler , ilerde bu sakladığınız durum karşınıza çıkarsa olur ya anneniz bir şekilde öğrenirse ki imkansız değil... anneniz bir daha size hiç güvenmez . hata vaaar hata var bu hata böyle örtbas edilecek birşey değil. kardeşiniz önünü ardını düşünmeyi böyle öğrenemez. siz kıyamıyorsunuz anlıyorum ama bu dediğim ceza da değil. olması gereken bu .

doktor farklı bilgi giremez. ne yapılıyorsa kullandığı ilaçlara kadar neyse yapılan herşey yazılıyor.

Tabiki anlatmalı ilerde evlendiğinde zaten çıkar ortaya yazık

Ben daha önce kürtaj oldum 10 hafta yasal izin yani o süreyi geçmemeli ama sizin en azından daha 3 haftanız var acele etmeyin, ayrıca erkek arkadaşınında imzası gerekebilir evraklar için o nedenle beklentiniz olmasa bile işlem sırasında sizinle gelemsi gerekebilir. İyleşme süreci sıkıntılı değil ,ilerde hamile de kalabilir, yeterki ilaçalrını düzenli alsın ve sonrasında korunmasız ilişkiye girmesin ...

Annem çok üzülür duyarsa, gerçekten çok üzülür. Haklısınız bu büyük bir olay ama aileye bu durumu yansıtmak kötü olabilir bundan da korkuyoruz

düşünme tasalanma fırsatı verilmiyor ki , bak ablası krediler çekecek arkasını toplayacak . konu kapanıp gidecek. öğrenmesi için yaşadıklarından ders çıkarması ,yaşadıklarından ders çıkarabilmesi için yaptıklarının arkasında durabilmesi bunun içinde kirlilerini sürekli kaldıran bir abla olmaması gerekir. çocuklarımız içinde geçerli bu sürekli arkalarını toplarsak ayakta ve sağlıklı karar alabilen biri olmalarını biz engellemiş oluruz . onun yerine düşünen varken kendisi neden düşünsün ki

Adam oldukça enteresanmış fakat sizin kardeşiniz?
Korunmayı düşünememişler ikisi de.
Şimdi parayı da abla ödeyince sanmıyorum ki kız kardeş akıllansın hatasını anlasın.
Millet hatalar yapsın paraları da abla ödesin... Bu daha çok teşvik edici bir davranış olmuş fakat bebeği aldırmaktan başka seçeneğiniz yok. Bu kadar genç insanlar bebeğe muhakkak bakamazlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…