rabbim bizi bunlarla mi sınıyor anlamıyorum kigüya çocuklarıma bakmak için geldi her gün söylenir durur ben olmasam şu kadar paraya baktırırdınız yok bilmem ne neler duymadı ki şu kulaklar gerçi kendisi içinde iyi ekmek elden su gölden herşeye karışır eder bu yıl biraz akıllanmış durumda ama yine beni atarlandırmıyo değil...
ben burda ne demek istediğiniz anlamadım özür dilerim. ben birini savunup birini atmıyorum ki ama. ikisini de söylüyorum yanlış anlattıysam özür dilerim
eşimin yanında diyemiyorum ki hemen huzursuz oluyoruz başlıyor kavgalar bagirmalar“Ne alaka niye getiriyorum? Babasıyla ben küçüldü diyoruz yalanmı söylüyoruz? Çocuğumun küçülenlerini annesi olarak benden daha iyi kimse değerlendiremez. Alınması gerekiyor ve alınacak” derdim. Bu kaynanalara bu kadar taviz fırsat yüz vermeyin.
ahhh bir halledebilsem :)))özür dileme özürlük bir şey yok ama senin sorunlarının temeli kocan.seni dövüyor,tehdit ediyor,çalıştırmıyor,annesini başına bela eden de o.
diyorum ki kaynanayı bir kenara bırak sorunun temelini hallet.
ahhh bir halledebilsem :)))
Valla bu çekinmeni kaynanan da farkettiyse oğlunun yanında lafını da sokar, işinede karışır anlattığın olayda ki gibi. Kavga da çıksın huzursuzlukta olsun. Kendini ezdirme. Dünyada senden daha kıymetli kimse yok. Sen niye canını sıkıyosun söyle onlar sıkılsın ağlasın.eşimin yanında diyemiyorum ki hemen huzursuz oluyoruz başlıyor kavgalar bagirmalar
bazen diyorum çocuğumu alip gideyim bosanayim calisir aileme bakarım diye. ama bir yandan da duraklıyorumkadın isterse her şeyi halleder.
bak baban da yanında destekçin.
acaba kaynanama guzek bir dille diger cocuklarinda da kalmasını soylemesem mi iki gorumcem yan binadalar. kaynım da 2 saatlik mesafede. eltim 45 yaşındaValla bu çekinmeni kaynanan da farkettiyse oğlunun yanında lafını da sokar, işinede karışır anlattığın olayda ki gibi. Kavga da çıksın huzursuzlukta olsun. Kendini ezdirme. Dünyada senden daha kıymetli kimse yok. Sen niye canını sıkıyosun söyle onlar sıkılsın ağlasın.
dağıttım zaten komşu vardı onlara verdim eşim de kaynanamı desteklediği için sinirlendim zaten orda önemi savunsaydı susardım benOrada cevap vermeniz hata. Susacaktiniz. Cevabı verecek esinizdi.
Madem tanıyorsunuz huyunu , tartışma ortamına gormeyeceksiniz.
Bu yüzden de koca bosanmaz. Ve bir çuval küçükler varsa evde tutmayın. Dağıtın .
Genç arkadaşım niye özür diliyorsun?ben burda ne demek istediğiniz anlamadım özür dilerim. ben birini savunup birini atmıyorum ki ama. ikisini de söylüyorum yanlış anlattıysam özür dilerim
dağıttım zaten komşu vardı onlara verdim eşim de kaynanamı desteklediği için sinirlendim zaten orda önemi savunsaydı susardım ben
iki görümceniz yan binada mıacaba kaynanama guzek bir dille diger cocuklarinda da kalmasını soylemesem mi iki gorumcem yan binadalar. kaynım da 2 saatlik mesafede. eltim 45 yaşında
iki görümceniz yan binada mı
onlar kocişleriyle mutlu mesut yaşıyorlar ve siz onların anacıkları yüzünden evinizde huzur yok öyle mi
yanlış alıntı yaptınız konu sahibi ben değilimHic kaale alma. Birak asik kessin. Sende sakin alttan almaya kalkma. Sende asik kes. Umursama.kudursun kudurunca patlicak zaten. Sinir oluyorun boyle insanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?