sorun kaynanamın herşeye karışması, ve anneci bir koca.

rabbim bizi bunlarla mi sınıyor anlamıyorum ki üzüldüm adınıza kaynanam maaşı eşime veriyor bizimle kaldığı icin

ben burda ne demek istediğiniz anlamadım özür dilerim. ben birini savunup birini atmıyorum ki ama. ikisini de söylüyorum yanlış anlattıysam özür dilerim

özür dileme özürlük bir şey yok ama senin sorunlarının temeli kocan.seni dövüyor,tehdit ediyor,çalıştırmıyor,annesini başına bela eden de o.

diyorum ki kaynanayı bir kenara bırak sorunun temelini hallet.

eşimin yanında diyemiyorum ki hemen huzursuz oluyoruz başlıyor kavgalar bagirmalar

Senin kocan sana arada şiddet uyguluyordu. Annesini sana sormadan alıp getirmişti. Tvdeki kadınlara bakıp böyle karım olsun dünya kadar borcum olsun diyendi. Ne diyeyim Allah yardım etsin.

eşimin yanında diyemiyorum ki hemen huzursuz oluyoruz başlıyor kavgalar bagirmalar
Valla bu çekinmeni kaynanan da farkettiyse oğlunun yanında lafını da sokar, işinede karışır anlattığın olayda ki gibi. Kavga da çıksın huzursuzlukta olsun. Kendini ezdirme. Dünyada senden daha kıymetli kimse yok. Sen niye canını sıkıyosun söyle onlar sıkılsın ağlasın.

acaba kaynanama guzek bir dille diger cocuklarinda da kalmasını soylemesem mi iki gorumcem yan binadalar. kaynım da 2 saatlik mesafede. eltim 45 yaşında

Orada cevap vermeniz hata. Susacaktiniz. Cevabı verecek esinizdi.

Madem tanıyorsunuz huyunu , tartışma ortamına girmeyeceksiniz.

Bu yüzden de koca bosanmaz. Ve bir çuval küçükler varsa evde tutmayın. Dağıtın .

dağıttım zaten komşu vardı onlara verdim eşim de kaynanamı desteklediği için sinirlendim zaten orda önemi savunsaydı susardım ben

ben burda ne demek istediğiniz anlamadım özür dilerim. ben birini savunup birini atmıyorum ki ama. ikisini de söylüyorum yanlış anlattıysam özür dilerim
Genç arkadaşım niye özür diliyorsun?
Yorumu yapan arkadaşımız genel olarak, ortaya bir sitemde bulunmuş ve farklı bir bakış açısı yansıtmış,haklı olduğu yönler de var.
Ama dert sizin derdiniz ve istediğiniz gibi anlatırsınız bunun için hiçbirimizden özür dilemeniz gerekmiyor.
Biz de anladığımız kadarıyla ve kendi bakış açımızla yorum yaparız.

Asıl söylemek istediğim niye bu kadar alttan alıcı ve tedirginsiniz?
Evliliğinizde de böyleyseniz sorun yaşamanız normal.
Umarım ne söylemek istediğimi anlatabilmişimdir.

ilk olarak kaynananın önüne giysileri getirerek yanlışı siz yapmışsınız
getirmeyecektiniz
çocuga elbise almak için illaki küçülmesi mi gerekiyor? çocugun elbisesi varken bir tane daha begendınız gıdıp alamaz mısınız? yahut kendinize?
o anda kaynanaya ' ne münasebet sana giysileri kontrol ettireceğim çocuguma alacagım şeye ben karar veririm ' deseniz eşiniz ne yapacak dövecek mi ? dövsün , öldürse de söylerim ben olsam.
bu durumdan kurtulmanın çareleri ;
1. kaynana kızlarının yanına gidecek.
2. siz babanızın evine gideceksiniz
ikisi de olmuyor ve ben boşanmam diyorsanız da o zaman boyle ömür geçmez kaynana bir söylüyorsa siz 2 değil 5 söyleyeceksiniz, herkes gücünü yetirebildiğine bu devirde, o pısıp sesini kesmeyi öğrenecek.
gerekirse eşiniz yokken söylenin, eşiniz gelince şikayet ederse etsin inkar edin, ben oyle demedim yanlış anladı deyin
inanın ki erkekler eşleri annelerini şikayet edince hoşlanmıyorlar ama aynı şekilde anneleri de eşlerini şikayet edince hoşlanmazlar
yani erkekler aslında hiçbir zaman şikayetten hoşlanmaz , onlara işten gelince yemek çay tv lazım kafaları rahat olacak
bir süre sonra şikayet eden hep kaynananız olunca eşiniz sizin tarafınıza dönecektir
yani şikayet eden değil edilen olun madurları oynayın
burda dert yanmakla olmaz çözüm arıyorsanız işte gercekçi çözümler bunlar

dağıttım zaten komşu vardı onlara verdim eşim de kaynanamı desteklediği için sinirlendim zaten orda önemi savunsaydı susardım ben

Böyle bir durumda ilk sözü ortaya atan konuşur. Siz söylenilen teklifi kabul etmissiniz dolayısıyla o anda eşiniz ilk cevabı verecekti..

Siz çıkış yapınca hatalı da olsa susmuş eşiniz.

Aynı evde yaşıyorsanız cambazi oynamak zorundasınız.

Ben olsam öyle bir anda susar kalkar mutfağa giderdim bir şey alma bahanesiyle.

Neden tartisayim , ya da neden ispatlamak zorunda kalayım ki iki parça elbiseyi.

Ağlamayın , yatakları da ayırmayın bu mevzu yüzünden.

niye bu kadar pısıyorsunuz anlamadım ben dövecek diye mi korkuyorsunuz ?
sizin ananız babanız yok mu arkanızda değiller mi ?
kavgayla yapmasanız da şakayla karışık sokun lafı eşiniz de olsa
lafınızı söyleyin çekinmeyin
yan binada görümceleriniz varmış onlarla konusun sizin de anneniz bakın bizim evde huzur bırakmadı biraz da siz alın annenizi deyin
ben olsam her yere saldırırım bütün çareleri denerim
tek bir çocukta olmaz
her ailede zaten vardır boyle bir fedai o da eşiniz işte
hayırlı evlat olacak yanı
erkekler için hayırlı evlat olmak çok kolay anayı tut kolundan getir eve evde karını beraber yaşayıp bakmaya mecbur et işte bu kadar basiit Allah kabul etsin
diyorum ya çenenizle baskın çıkın siz bezdirin kaynanayı siz diyorsunuz ya laftan anlayacak bir tip değil diye , işte o sizin için desin bu lafı
deli deliyi görünce değneğini saklarmış
maddi duumunuz nasıl bilmiyorum ama hatta işe şimdi başlayın
eşiniz eve para bıraktıysa cıkın hemen şimdi2 tane elbise alın
ya da bırakmadıysa yarın isteyin elbise alacgım demeyin lazım deyin gidip alın
gelince de çocuga giydirin süsleyin çocugu kaynana bıdı bıdı ederse '' baksana yavruma ne kadar yakıştı babası' deyin
oralı olmayın sevinçli görünün eşinin anasına nispet için aldıgınızı düşünmeyecektir bu durumda

Hic kaale alma. Birak asik kessin. Sende sakin alttan almaya kalkma. Sende asik kes. Umursama.kudursun kudurunca patlicak zaten. Sinir oluyorun boyle insanlara

iki görümceniz yan binada mı
onlar kocişleriyle mutlu mesut yaşıyorlar ve siz onların anacıkları yüzünden evinizde huzur yok öyle mi

Hic kaale alma. Birak asik kessin. Sende sakin alttan almaya kalkma. Sende asik kes. Umursama.kudursun kudurunca patlicak zaten. Sinir oluyorun boyle insanlara

Ben deliriyorum boyle konulara ya Ona ne cocuga iki kiyafet alacak paramiz var sukur de gec , oturup bide kanitlatma ihtiyaci duyuyor ne dengesiz insanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…