- 5 Kasım 2015
- 58
- 56
- 88
- 34
- Konu Sahibi pumpkinspicelatte
-
Hay ağzınızı seveyim. Kendime dışarıdan bakıp şu olgunluğa erişeceğim günü bekliyorum. Belki zamanla ben de alışırım.Parasını ödüyorlarsa, sizi erteleyip yada değerinden az ödeyip mağdur etmeyeceklerse, arabaya ha kayınpeder binmiş ha başkası?
Yada o evde ha onlar oturmuş ha başkası?
Koca koca insanlar, kendilerine oğullarının gelinlerinin hayatını kıskanıyormoşmayı yakıştırdılarsa sizin için bir şey fark etmesin :)
Yormaz olur mu? O yüzden yazdım zaten. Gereksiz kıskançlık yapıyorum. Ama bazen abarttın be kızım derken bazen arada kalıyorum. O yüzden size danışmak istedim.Spor merkezi size mi ait. Kim dilerse gider , bu kadar detay yormuyor mu sizi ?
Evet ama şöyle ki, biz kredi çektik faizini ödeyerek araba aldık. Onlar da bizim paramızı aldılar ticaret yapmak için. Biz kredi ile boğuşurken onlar bize olan borçlarını ödemediler. Şimdi borcumuzu ödeyelim üstüne de biraz verip arabayı alalım diyorlar.Ben tam anlayamadım. Parasını ödeyerek mi geçecekler eve arabaya?
inanın bana başkasına satarım yine vermem.Evet ama şöyle ki, biz kredi çektik faizini ödeyerek araba aldık. Onlar da bizim paramızı aldılar ticaret yapmak için. Biz kredi ile boğuşurken onlar bize olan borçlarını ödemediler. Şimdi borcumuzu ödeyelim üstüne de biraz verip arabayı alalım diyorlar.
Evet ama şöyle ki, biz kredi çektik faizini ödeyerek araba aldık. Onlar da bizim paramızı aldılar ticaret yapmak için. Biz kredi ile boğuşurken onlar bize olan borçlarını ödemediler. Şimdi borcumuzu ödeyelim üstüne de biraz verip arabayı alalım diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?