Sorun kimde?

şu ortamda evi arabayi satin alacak birini bulmussunuz satin bence kimin aldiginin ne onemi var ne guzel iste kayinbabaniz kaynananiz bile size gipta etmis demekki.
birde bu acidan bakin

Diyelim ki kıskanıyorlar, iyi de siz daha iyi bir hayat için düzeninizi değiştireceksiniz. O halde yeni hayatınızı da kıskanırlar, yani yine bir sıfır önde olursunuz, skor tutmak gerekirse. Yerinizde olsam bana maddi bir sıkıntı yaşatmayacakları sürece, neyi istiyorlarsa satın alabilirler, üye de olabilirlerdi. Kiracı olduğunuz eve sizden sonra zaten başkası geçecekti, bunun kayınvalideler olması ne değiştirir ki? Yalnız şu borç meselesini, arabayı satın almadan önce halletmelerini isterdim. Şimdi araba aldık, yine para yok muhabbeti yapabilirler. Paraları yoksa, önce borçlarını ödeyip, arabayı almasınlar.

ben seni tamamen haklı buldum ben olsam bende nefret ederdim
ev güzelmiş biz oturalım,araba iyiymiş biz binelim,spor salonu nezihmiş biz gidelim aslında zorunuza giden size denek gibi davranılması bence ki sonuna kadar haklısınız kıskançlık değil bu

Evi kiraya veririm ya da esyalarla kapatirim kapisini arabayi da satarim Eger istedigim fiyati verirlerse onlar alsinlar. Sonuc da onlarin parasiyla baskalarinin parasi da ayni kim istedigim fiyati verirse ona satarim. Kayinvalidem de aramiz da ki diyaloga bagli iyiyse neden olmasin kotuyse "hadi canim hadee" :) Size olan birclarini da odemelerini isteyin yeni bir hayata basliyoruz paraya ihtiyaciniz olucak deyin. Ogullarinin gelinlerinin yasadigi bir evde nasil oturmak isterler anlamam. Ben sahsen rahatsiz olurdum kayinvalide ve kayinpederimin bir zamanlar benim yatak odasi olarak kullandigim odayi onlarin da kendi yatak odasi olarak kullanmalari. Ewwww

O iş oyle olmaz hayatım, madem ev alacaklarmış bugün mu gelmiş akıllarına? Ederinden daha düşük bir fiyata ev ve arabayı alabileceklerini düşündükleri için heveslenmişler. Sen bilirsin ama bu konuda taviz verme sakin. Aileyle ticaret olmaz ben adam akıllı fiyatlara satmak istiyorum böyle konularla parayı sokmayalım aramıza de ve konuyu kapat.

ne bileyim ya bence tuhaf. resmen sizin hayatınıza özeniyorlarmışta fırsat bu fırsat deyip atlamışlar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…