- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
Ben konu sahibi çocuğa değinmediği için konuşmak istememiştim ama çok haklısınız. Çocuğa da yazık oluyor.Bu durum iki yıldır sürüyor demiştiniz bir yıl sonra bitecek mi? Kesin mi? Eşiniz ve ailesi ne diyor?
Başka bir şubeye transfer isteyemiyor musunuz?
Çocuğunuzla sizin- eşinizle çocuğun ilişkisi nasıl?
Burada aslında herkesin dediği şey şu, ortada bir aile yok. Boşanan çiftler bile haftasonları çocuğu al ver zamanında cuma pazar denk gelip görüşebiliyor. Çocuğunuz 8-10 kişinin yaşadığı bir evde yaşıyor baba ortada yök, çocuğun odası yaşam alanı yok.
Yaşlı Annesi var bi tek evin en küçüğü babası 5 yaşındayken rahmetli olmuş hayal meal hatırlar babasını evet 1 senemiz kaldı ondan sonra sadece kredi kalıyor diğer borçlar bitmiş olacak allahın izniyleBu durum iki yıldır sürüyor demiştiniz bir yıl sonra bitecek mi? Kesin mi? Eşiniz ve ailesi ne diyor?
Burada aslında herkesin dediği şey şu, ortada bir aile yok. Boşanan çiftler bile haftasonları çocuğu al ver zamanında cuma pazar denk gelip görüşebiliyor. Çocuğunuz 8-10 kişinin yaşadığı bir evde yaşıyor baba ortada yök, çocuğun odası yaşam alanı yok.
Hep kocam beni teselli ederdi inşallah bitecek bu durum az kaldı biraz daha sabır derdi ama ne kadar süredir bu halde ne oldu ne bitti hiç bir fikrim yok endişeye düşmemin tek nedeni buBu durum iki yıldır sürüyor demiştiniz bir yıl sonra bitecek mi? Kesin mi? Eşiniz ve ailesi ne diyor?
Ya bana bu forumda e*kek savundurtacaksınız çok tehlikeli bi konu bu. Ayrı yaşıyorsunuz sevişmiyorsunuz gerçekten anlamakta güçlük çekiyorum neden böyle bi evlilik? Ortak bi noktada ev bulmak ne bileyim oğlanı kreşe vermek filan çok mu zor?
sandığınızdan cok daha kolay ki, eşiniz icin ultra kolay, haftanın 6 günü yoksunuz,Bacım çapkınlık yapmak kolay mı sizce okadar
Ama eşinizle de düzgün iletişiminiz yok gibi. Adam babasız büyümüş belki çocuğuna üzülüyor bahtına üzülüyor. Bir sene daha sürecekse katlanılır mı belki. Ama katlanılır kılmanız lazım. Yaşantınızda da sorunlar var.Yaşlı Annesi var bi tek evin en küçüğü babası 5 yaşındayken rahmetli olmuş hayal meal hatırlar babasını evet 1 senemiz kaldı ondan sonra sadece kredi kalıyor diğer borçlar bitmiş olacak allahın izniyle
Zaten burası memleketimiz burası gaziantep burda doğup burda büyüdük ikimizde burda öyle ben evlenmem diyemezsin itiraz edemezsin 18 yaşımda evlendirmeye alışılır biran önce yuvasını bulsun derler anlatılacak okadar şey onca adetler var ki neyseortak noktada ev bulamazlar 1 evi taşımak için bile bütçeleri yok şu anda yüksek ihtimalle...
kreş desen 4 bin lira olmuş tam gün kreşler...annesi bedava bakıyordur...kadının tüm maaşı ev borcuna gidiyor. adam da alıyor asgari ücret, kendi faturasına yemeğine yoluna ancak yetiyordur.
birlikte aile evine de gidemezler vardiyalı çalışan adam sabah 8de işten çıkıp gelecek evde herkes okula işe gidiyor olacak evde çocuk var bir de nasıl uyusun? gibi gibi...
ha neden evliilik?
işte orası apayrı bir mevzu
20 yaşında insan neden evlenir?
hadi evlendi neden çocuk yapar?
hadi yaptı kredi çekip tüm maaşı neden bağlar?...madem asgari ücretlisin bari memleketine filan git güvenlik olarak çalışıyorsan her yerde güvenlik görevlisi işi var, mesela.
valla konu sahibi ben de eşin olsam
ben bu b.ku neden yedim, niye yaşıyorum, evlendim de ne anladım diye oturur ağlardım.
normal bir hayat değil ki!
ha başka kadın varsa orasını bilemem. ama sizin zaten normal hayatınız külliyen arabesk, arabesk dinlemesin de ne yapsın bu adam?
daha kaç sene böyle yaşaycaksınız?
Aklımdan tek geçen buydu çoçuğuna dayanamaz o günde bunu gördüm çoçuğunu kucağına alıp öptü sevdi işe gidecek diye mutfaktan bi bardak çay aldım geldim gözyaşlarını siliyorduAma eşinizle de düzgün iletişiminiz yok gibi. Adam babasız büyümüş belki çocuğuna üzülüyor bahtına üzülüyor. Bir sene daha sürecekse katlanılır mı belki. Ama katlanılır kılmanız lazım. Yaşantınızda da sorunlar var.
Peki eşinizle boşansanız ne derler? Sonuçta anneniz mal edinin diye sizi uzun süre ayrılığa teşvik etti. Eşiniz evinde kalmıyor dese hakime o konuda bile haklı.Zaten burası memleketimiz burası gaziantep burda doğup burda büyüdük ikimizde burda öyle ben evlenmem diyemezsin itiraz edemezsin 18 yaşımda evlendirmeye alışılır biran önce yuvasını bulsun derler anlatılacak okadar şey onca adetler var ki neyse
Annesi gelebilir mi yanına? Biraz da oğlunuz eşiniz ve annesiyle kalsın.Aklımdan tek geçen buydu çoçuğuna dayanamaz o günde bunu gördüm çoçuğunu kucağına alıp öptü sevdi işe gidecek diye mutfaktan bi bardak çay aldım geldim gözyaşlarını siliyordu
Zaten anneme tavır aldı bizi bir ateşin ortasına attı şimdi yanan sen ben evladımız oldu deyip durdu onun için gelip gitmez kapıdan alır kapıdan bırakır giderPeki eşinizle boşansanız ne derler? Sonuçta anneniz mal edinin diye sizi uzun süre ayrılığa teşvik etti. Eşiniz evinde kalmıyor dese hakime o konuda bile haklı.
Gelir yaşlı olduğu için çoçuğa bakamaz diye çağırmıyor annesini yoksa gelirAnnesi gelebilir mi yanına? Biraz da oğlunuz eşiniz ve annesiyle kalsın.
OfffffZaten anneme tavır aldı bizi bir ateşin ortasına attı şimdi yanan sen ben evladımız oldu deyip durdu onun için gelip gitmez kapıdan alır kapıdan bırakır gider
Annesi hayvan bahçe vs ile uğraşmıyorsa beraber kalsınlar o halde. Sizin de içiniz rahat olmaz mı? Çocuğu da uzun süre bırakmayın canım mesela 2-3 gün bırakın bir akşam gidip alın.Gelir yaşlı olduğu için çoçuğa bakamaz diye çağırmıyor annesini yoksa gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?