Çok yorucu bir işte çalışıyorum geliyorum yemekti bulaşık tı çoçuktu gücüm kalmıyor ki 1 aydır geçmek bilmeyen sistit sancıları üstüne cabasıO kadar kendinizle mesgul olmussunuz ki, esinizi gormemissiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yorucu bir işte çalışıyorum geliyorum yemekti bulaşık tı çoçuktu gücüm kalmıyor ki 1 aydır geçmek bilmeyen sistit sancıları üstüne cabasıO kadar kendinizle mesgul olmussunuz ki, esinizi gormemissiniz.
Yokuşa sürmüyorum ki cevaplamaya çalışıyorum bir türlü vardiyalarımız denk düşğremiyoruz mesala ben gündüze gidiyorum kocam gece ye gidiyor ben öyle gidiyorum kocam 4 12 ye gidiyor 6 hafta bir hafta gündüze gidiyor 2 hafta da bir gün izin kullanıyor ne kadar uğraşsak bir türlü denk düşüremiyoruzşahsen çocuğumun akıl sağlığı için 6 7 kişilik bir evde çocuğumun büyümesini istemem her kafadan farklı bir ses çıkar. hak iddia eden çok olur evladımın üzerinde ne gerek var. nasıl rahat ediyorsunuz cümbür cemaat yaşamaya. hadi kredi ödüyorsunuz anlıyorum ev almanızda hiç bir problem yok merak ediyorum eşinizin vardiya şekli nasıl?
mesela eşimde vardiyalı çalışıyor hem de her gün biz eşimle anlaştık şimdiden, çocuk olursa saat akşam 7 ye kadar o bakacak ben gelince de ben devralacağım. sizin böyle bir imkanınız olamaz mı? ne yazılsa yokuşa sürüyorsunuz derdiniz bitmiyor gibi.. eşinizi bir aile yaşantısından mahrum bırakıyorsunuz.
Kocama güveniyorum çünkü öyle bir kişilte bir insan değildir bacım bide beceremez eline yüzüne bulaştırırParası yok, harcamalara baktım, ilişkisi olamaz demişsiniz.
Ama platonik bile olsa birine çok fena tutulmuş, orası kesin. Adam aşık ve aşk acısı çekiyor. Ya platonik ya da koşullar yüzünden ilişki başlayamadan bitmiş. Ama kocanız çok acı çekiyor bu durumdan dolayı.
Sizi anliyorum ama o zaman keske evlenmeseymissiniz ya da cocuk yapmasaymissiniz. Siz sadece gidip bir yerlere imza atip ev duzmussunuz. Ortak hayat yok ki. Ev tutarken uzaklik yakinlik herseyi dusunmeliydiniz. Cocuk yaparken de. Kendinizi daha cok dusunmussunuz. Uzgunum ama esinizi kaybediyorsunuz.Çok yorucu bir işte çalışıyorum geliyorum yemekti bulaşık tı çoçuktu gücüm kalmıyor ki 1 aydır geçmek bilmeyen sistit sancıları üstüne cabası
Valla uzaktan uzağa aşık olmakta becerilemeyecek bir şey yok. Başka birine aşık bence, o yüzden dertleniyor. Erkekler böyle acı çekiyorlar, belirtiler bunu gösteriyor.Kocama güveniyorum çünkü öyle bir kişilte bir insan değildir bacım bide beceremez eline yüzüne bulaştırır
İş yerinden bi kaç gün izin alıp dediğiniz gibi yapıcamEsınle otur konus sorun neyse ortak cozume kavusturun
Bulastirmis zatenKocama güveniyorum çünkü öyle bir kişilte bir insan değildir bacım bide beceremez eline yüzüne bulaştırır
Çoçuğa annem bakıyor gelip gidişim sorun diye annemde kalıyorumBen neden annenizde kaldığınızi da anlamadim
Eşinizle vardiyalariniz uyusmuyormus, demek ki evde hep birisi var, kendiniz bakın.Çoçuğa annem bakıyor gelip gidişim sorun diye annemde kalıyorum
Bacım evlendiğimizde bir sorunumuz yoktu çok şükür geçinip gidiyorduk ne zaman bu ev fikri ortaya çıktı kredi çekip aldık bu durumlar başladı 2 yıldır bu şekilde devam ediyorSizi anliyorum ama o zaman keske evlenmeseymissiniz ya da cocuk yapmasaymissiniz. Siz sadece gidip bir yerlere imza atip ev duzmussunuz. Ortak hayat yok ki. Ev tutarken uzaklik yakinlik herseyi dusunmeliydiniz. Cocuk yaparken de. Kendinizi daha cok dusunmussunuz. Uzgunum ama esinizi kaybediyorsunuz.
Hiç beklemediği bi anda eve bi baskın vereyim inşallah dediğiniz gibi değildirEşinizle vardiyalariniz uyusmuyormus, demek ki evde hep birisi var, kendiniz bakın.
bu yazar çocuğa siz bakın dönüşümlü anneniz değil demek istiyor.Eşinizle vardiyalariniz uyusmuyormus, demek ki evde hep birisi var, kendiniz bakın.
Baskın yapın diye demedim, adamın aldatmasından dolayı da demedim, siz bir ailesiniz ya o yüzden dedim.Hiç beklemediği bi anda eve bi baskın vereyim inşallah dediğiniz gibi değildir
Google hesabı ve YouTube hesabı bende de açık en son aramalarına baktım sürekli aynı tarz şarkılar dinleyip durmuşBurnuma pis kokular geliyor. Siz bu adamı izin alıp bir yoklayın
Sizi anlıyorumBaskın yapın diye demedim, adamın aldatmasından dolayı da demedim, siz bir ailesiniz ya o yüzden dedim.