Sorun mu ben mi buyutuyurum.

sorun beyaz eşya yenisi ya da eskisi değil ki

annemle konuş cümlesi

beyaz eşyasız oturursun gerekirse vs vs ama anasının sözüyle hareket eden adam olmazszz

Az burada takıl. Oku sorunlu evlilikler nasıl başlamış gelişmiş bitmiş yada bitmek üzere bak derim.

işte gelin evi olunca ne değişiyor biz onu algılayamıyoruz

buzdolabı bu ne fonksiyonu olabilir ki

2005 te aldım hala kullanılıyor

ya da mikrodalgaya kadar var diyorsun şimdi sen kullanıyorsun eksiklik hissetmiyorsun evlenince ne değişiyor

size yazdım çünkü gerekçenizi makul ortaya koymuşsunuz konu sahibi benim ilk kullanma hevesim var demiş genel geçer

siz ben kendim kullandım ama yenisini isterim diyorsunuz

saygı duyarım ama neden? biz de anlayalım

zaten gelin evi dediğimiz nedir kullanılınca onlar da kullanılmış olmayacak mı ilk yemekte ilk çamaşırda vs vs

2012de başka bir şehire tayinim çıktı. Gittim evimi kurdum, eşyalarımı aldım. 2015'te de o beyaz eşyalarla evlendim bir yerim de eksilmedi şükür. Kullanın ne olacak ki? Daha sonra alırsınız yenisini. O eşyalar köye gitse nakliye de bir dünya masraf.

2 sene sonra...
Biz çok severek evlendik 2 senemiz doldu 6 aylık bir kizim var ama o kv YOKMU o kv hayatımızı zindan etti başından beri bana 1 kuruşluk çorabı degmemistir evlencegimde mobilyalar eski mobilyalarını bize verdiler hicbiseyim yeni değildi evlendik oğullarının düğünü için benim esim para çekti o borçları ödüyoruz suan kv bana hep laf sokuyor cocugumu sırf ilk torun diye ben buyutemiyorum bile hep onda esim hicbisey demiyor tam bir hanimkoylu napacam ben ya bosansam mi yoksa sabır etsem mi ühüühüühüü

Bence büyütmüyorsun. İstediğin halde yapmıyorsa, sonradan çark ediyorsa, para tutamıyorsa ve yediriyorsa, ailesinin müdahalesine izin veriyorsa durup bir düşünmelisin.

Herkesin bir isteği var maddi durum çok kötüdür ona rağmen evleniyorlardır anlayabilirim.Ama standart yani evlendikten sonraki evimiz için biz yeni beyaz eşya aldık hiç de öyle 20 bin tutmadı.İnsanın evlilikle hayatı değişiyor kıymetli bişey bu öyle bugün bu evdeydim yarın hoppa başka bir evdeyim diye birşey değil ki.Süreç meselesi ben özenirim açıkçası eve eşyaya.Takı yapmasın düğün yapmasın ama gelin evini doğru düzgün döşesinler derim.Herkesin önceliği farklı.Yine de konu sahibinin düşüncesini bilemem herkesin düşüncesi hisleri farklı tabi ama hoş değil konu sahibine gösterilen tutum tavır.Umarım yoluna girer.

Bizim
Ben çalışmıyorum ailem alması gereken herşeyimi alacak gerekirse çeyiz parası yardımı varmış. Annem onu çekecek. Yatak odası için paramızı biriktirdik.çeyizim hazırdı zaten sadece kucuk ev aletlerimizi kaldı.ben ailesine yardıma
Ne kadar tavrınız çirkin. Ne maddiyatcılığım kalmış ne başka birşey. Ben maaşını hiç sormadım bile kendi söyledi. Ben onu seviyorum.yok kolunu tutmuşum elini bırakmamisim felan.çok garip yorumlarınız. Benim nisanlimin daha çok hakkım geçmiştir. Ayrıca kendi iş yerimizde çalışıyorum. Hemde öğretmenlik okud
Bende evim güzel olsun istiyorum.altına felan hiç duskun değilim.Hem kendisiydi neredeyse ilişkinin başında bana sen beğen ben ödeye durayım diyen.hatta yeğeninin eşi beyaz eşyaci da çalışıyor ona hesap yaptırmışti ne kadar diye kendisi.ben o alsın kendisi ödesin zorlandım da demiyorum.ise girerim beraber öderiz diyorum.bunun neresi yanlış anlamadım. Fazla iyilik iyi değil galiba buradaki kadının teki.ne
Ne kadar kötü kalplisin.Allah senin gibi insanları en eş yapsın ne akraba bana.amin.on yargılisin tanımadan o kadar kötüledin ki.

Dusuncesi yanlis degl. Tamam bende yeni evlenirken yep yeni ev dosemek isterim. Ama eger calisiyoss ve pekte yipranmamissa pek mecburu degl..
Ama konu bambaska. Nisanlin senn goruslerine onem vermiyor.

Son düzenleme:
Kullanmak istememen doğru.ilk kez yuva kuruyorsun.kullanılmışları kullanırsan;nerede yeni gelin evi!!
Emin ol başta ne alırsan o kalıyor.geçim derdi çoçuk v.s değiştirmek hemen yada hepsini birden mümkün olamabiliyor.bizim buralarda beyaz eşyaları ;oturma Odası'nı kız tarafı alır.sizde nasıl bilemem.

ayyy senin o şahane kocan nasıl müsade etti anasına, Allahtan ki kocan bu kadar iyi!! kaynanan da çekemiyordur seni malum herkesler seni kıskanıyor ya..

İlk mesajından tut sonuncusuna hepsine harfiyen katılıyorum ağzına sağlık. İşine gelmediği için ağzına geleni saymış sana konu sahibi ama bana çok basit geldi konu.
Nefret ediyorum şu maddiyat konularından çünkü insan bu konular üzerinde durdukça paragöz damgası yiyor rahatlıkla ve kendini ifade edemiyor.
Bir de kimseyi küçümsemek niyetinde değilim ama 2 yıldır çalışmaya başladığım için çalışan insanla çalışmayan insan arasındaki o farkı tarafsız olarak gözlemleyebiliyorum. İnsan çalışınca paranın kolay kazanılmadığını anlıyor.

Biz yatak odasını alacağız onlar da üzerine düşeni yapsın tarzı cümleler bana da aynı şeyleri düşündürdü. Gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki konu sahibi hanımefendi para kıymeti bilmeyen bir insan.

Calisir durumdaki beyaz esyayi neden kabul etmiyorsunuz? Madem oyle siz kendiniz alin, nisanliniz da baska seyler alsin
Sirf erkekleri soymak icin dunyaya gelen gelin adaylari da pek bi alem
Hayatinizda hic para kazanip bir evi bastan kurdunuz mu merak ettim
Bununla beraber nisanliniz bunlari annemle konus diyerek sacmalamis, bu cevabi veren adam koca olamaz

ayyy senin o şahane kocan nasıl müsade etti anasına, Allahtan ki kocan bu kadar iyi!! kaynanan da çekemiyordur seni malum herkesler seni kıskanıyor ya..
Haha komiksin benim mükemmel kocam sırf ben görüşme dediğim için anasına ana demiyor hahah:*

Haha komiksin benim mükemmel kocam sırf ben görüşme dediğim için anasına ana demiyor hahah:*
"esim hicbisey demiyor tam bir hanimkoylu napacam ben ya bosansam mi yoksa sabır etsem mi ühüühüühüü" senin cümlelerin bunlar. nasıl bir hayal dünyasında yaşıyorsun öyle anlamak mümkün değil. neyse git ötede oyna çocuk

Anlama kabiliyetin bu zaten herkes anladı bi sen anlamadin fındık beyinlim hadi osurugunla oyna zaaaaD

Sen beyaz esyaymis dolapmis gec bunlari bunlarin karakterlerinde sorun var bunu sorun et bence

baştan herşeyi konuşmazsan işin zor bence . evlendikten sonrada değişen çok baştan göstermiş sanki kendini.
yinede olumlu olmak istersen eşyaların hepsini değiştirmek yerine tek tek değiştirmeye çalış, benimde hevesim var falan die ikna etmeye çalış,

ben olsam bozulana kdr kullanır dha sonra yenisini alırım maximum zaten 10 yıl bir beyaz eşyanın süresi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…