- Konu Sahibi montesorri
-
.o da bunları annemle konuş diyor
Bizim adetlerimiz de kız evi mutfak küçük ev aletlerini alır ve yatak odasını alır. Damatlık felan.zaten biz üstümüze duseni yapicaz o da yapsın.valla ben de olsam evde çalışan işimi göreni varken gidip 15-20 bin vermem beyaz eşyaya ki 3 sene önce 3 bine aldım beyaz eşyamı, ne gerek var onlara dünya para dökmeye. zaten en iyisinin ömrü ne kadar ki..
nişanlının fikri güzel ama bunu dile getirme şekli hoş değil. yani annem istemiyor almayacağım demesi evliliğinizin nasıl olacağının sinyallerini vermiş. bu arada sen ne yapacaksın ev için? beyaz eşyanın tamamını mı nişanlına bıraktın?
Benim korkum annesinin biz evlenince de bu kadar karışmasıUmarım tek sorun bunlar olur.Okuyunca daha çok şeyler olucak gibi hissettim
Evlenmeyi düşünme o zaman.Benim korkum annesinin biz evlenince de bu kadar karışması
Benim korkum annesinin biz evlenince de bu kadar karışması
Bende sen kendin konuş dedim.ilk başta bana sadece televizyonu alacağını diğerlerini annesine vereceğini söylemişti.Hiçbir beyaz eşya 15-20 bin tutmaz ... yeni alacağın beyaz eşya ya da en klas mobilyalar mutluluk da getirmez ! Balık baştan kokmuş, gitsin anası ile kendisi konussun..
senin zihniyetin yanlış. görev dağılımı gibi biz üstümüze düşeni yapıcaz demek nedir? 3-5 parça eşya için senelerce borca girmek ne kadar mantıklı? kimin durumu neye yetiyorsa onu yapsın.. bence sen biraz elini tutup kolunu kapmışsın çocuğun kaynana da müdahil olma ihtiyacı hissetmişBizim adetlerimiz de kız evi mutfak küçük ev aletlerini alır ve yatak odasını alır. Damatlık felan.zaten biz üstümüze duseni yapicaz o da yapsın.
Bizim adetlerimiz de kız evi mutfak küçük ev aletlerini alır ve yatak odasını alır. Damatlık felan.zaten biz üstümüze duseni yapicaz o da yapsın.
Ben annesini seviyordum böyle bir şey soylecegini hiç düşünmemiştim.Muhtemelen öyle olucak gibi gördüm bende annesiyle seni konuşturmak istemesi bile doğru değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?