Bizim aslına bakarsan çok güzel bir ilişkimiz vardı tartışırdık ama biz bunu kabul etmiştik daha sonra benim psikolojik sebeplerim oldu sağlık açısından ayrıldık daha sonra askere gideceğini duyunca ister istemez ona hayırlı tezkereler diledim o acemi birliğindeyken bir ay hiç tartışmadık ben çalışıyordum o askerdi onunla uyanıp onunla uyuyordum ben işe 9 da giderken onun için 5 de uyanıyordum daha sonra Ankara’ya çıktı özel şoför komutanı çok iyi sıkı felan değil gecenin 12 de 1 de kafelerde oluyordu herneyse Ankara’ya gidince bu düzen değişti bende ister istemez onu özlediğim için arıyordum meşgule atıyor bende bu konuda onunla tartıştım telefonlarımı açmıyor mesaj atmıyor bana sürekli rahat bırak çok bunaltıyorsun diyor yanlış olmasın 7 24 konuşalım değil derdim insan bir sesini duymak istiyor 2 sn olsa ona bile vakti yok çünkü arkadaşlarıyla muhabbet ettiğini iletiyor bugünde aynı konu oldu ben sabahın köründe uyandım onunla Biraz da olsa akşamları konuşamıyoruz sabah konuşuruz diye ama aynı atma diyor tutuyorum ama gece başımı yastığa koyduğumda rahat olamıyorum çünkü nasıl nerde iyi mi olduğunu bilmediğim için olay bu