Sorun ne olabilir

onu çok seviyorum keşke bu kadar kolay olsa şimdi gitsem 2 gün sonra yine yine ona koşacağım
Tek taraflı sevgiye FEDA KARLIK deniliyor . Sen zamanını feda ediyor seviyorsun o kAr ediyor . Bu da doğal olarak sevgi olmuyor . Kendini alıştır beğimiz güzel ortam ve kadın görmüş sanırım biraz da bir tarafını yüceltmişler . Kıyıda köşede cepte garanti olup yedek kulübesinde beklemek istiyorsan seçim senin .

Tek taraflı sevgiye FEDA KARLIK deniliyor . Sen zamanını feda ediyor seviyorsun o kAr ediyor . Bu da doğal olarak sevgi olmuyor . Kendini alıştır beğimiz güzel ortam ve kadın görmüş sanırım biraz da bir tarafını yüceltmişler . Kıyıda köşede cepte garanti olup yedek kulübesinde beklemek istiyorsan seçim senin .
Hayatında birisi varsa bunu belli eder mutlaka ama öyle değil mi

Birbirimizi çok seviyoruz ben 24 yaşındayım ve dünyada başıma en kötü gelecek ne varsa gördüm yaşadım kaybetme benim için sadece ölüm dokunabilirken görebilirken kaybetmek istemiyorum
Abartma lütfen gencecik kızsın sen kendine değer vermessen kimse vermez. Ama bırakmicaksın büyük ihtimal . Şunu unutma sana müsait olmayan başkasına müsaittir .

gecenin 12 de 1 de kafelerde oluyordu herneyse Ankara’ya gidince bu düzen değişti bende ister istemez onu özlediğim için arıyordum meşgule atıyor bende bu konuda onunla tartıştım telefonlarımı açmıyor mesaj atmıyor bana sürekli rahat bırak çok bunaltıyorsun diyor yanlış olmasın 7 24 konuşalım değil derdim insan bir sesini duymak istiyor 2 sn olsa ona bile vakti yok çünkü arkadaşlarıyla muhabbet ettiğini iletiyor

Birbirimizi çok seviyoruz

Hayatında birisi varsa bunu belli eder mutlaka ama öyle değil mi

Birbirinizi nasıl çok seviyorsunuz? Siz sevdiğiniz için sadece bu adama katlaniyorsunuz

Hayatında birisi varsa da en fazla bu kadar belli edebilir uzaktaki sevgili sanırım. Daha fazla nasıl belli edecek ki uzaktaki adam? Aynı evde yaşayanlar telefondan vs.yakaliyor mesela ama siz nasıl bı şey bekliyorsunuz?

Hoş aldatilmasanizda ne farkeder?

Sizinle iletişim kurmuyor zaten zımni olarak ilişkisini bitirmis

onu çok seviyorum keşke bu kadar kolay olsa şimdi gitsem 2 gün sonra yine yine ona koşacağım
niye bu adam bulunmaz hint kumaşı mı size bu muameleyi yapan adam için gururunuzu ayaklar altına alıyorsunuz?başta ayrılma sebebiniz de çok saçma zaten.pamuk ipliğine bağlıymış her şey sanki.

E mutlu değilsiniz, olamıyorsunuz! Niye zorluyorsun? Nişan atıp tekrar barışmısınız, bak yine yürümüyor. Unut gitsin yani.

Baktın olmuyo, bakma 😑 zaman kaybından başka bişey değil.

Nesini merak ediyorsun sana defol git diyen adamın? Kavga anında da söylemiyor senden bunaldım diyor baya. Böyle durumlarda yok olacaksın. Biraz sabır ister ama kazanan sen olursun asla taviz verme. Zamanında ben çok taviz verdim her defol dediğinde sonra merak edip döndüm. Ama bana bunaldım senden dememişti kavga anında diyordu. Yine de o lafları yemeseydim daha az üzülürdüm. O yüzden asla acıma rahat yerdeymis zaten. İlk işin onu engellemek olsun bekle bak nasıl titreyip kendine geliyor

Bunu yapmak biraz zor oluyor tutuyorum kendimi ama aklım hep onda kalıyor merak ediyorum doğal olarak yapamıyorum Teşekkür ederim seni dinlemeye çalışacağım.
Nişanlılık dönemi birbirini tanıma dönemidir. Ve herkes senin kadar şanslı değil , gerçek yüzünü göstermiş sen bakmak istemiyorsun. Ayrıl gitsin. Değerini göster ona.

Back
X