Sorun ne

Mlskurtast

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
335
113
103
kizlar gercekten bir durum var ki canima tak etti kendimden bahsedeyim cevresi tarafindan begeniilen iyi bir kariyere sahip oldukca yardimsever oyle tripleri olmayan bir kizim ama nedense istedigim gibi biri bi turlu karsima cikmiyor ciksada ya eski sevgilisine geri donuyor yada bastaki gibi davranmiyor sorun ne cok mu iyi olmam bi erkekten istedigim benim dengim olmasi en azindan gercekten benim goremedigim nokta ne ciddi anlamda depryona girdm artik lutfen yardim edin

İyiliğinizle insanları bunaltıyor olabilir misiniz?
Bir kız arkadaşım vardı böyle sevgikelebeği, herkesi sever, herkese yardım eder, yardım istemesen de bir şekilde dibinde biter, yemek yapar, bişeyler ısmarlar vs. Ama bana hep yapmacık gelirdi kendini sevdirmeye çalıştığını düşünürdüm, iterdi beni genelde.

İyiliğinizle insanları bunaltıyor olabilir misiniz?
Bir kız arkadaşım vardı böyle sevgikelebeği, herkesi sever, herkese yardım eder, yardım istemesen de bir şekilde dibinde biter, yemek yapar, bişeyler ısmarlar vs. Ama bana hep yapmacık gelirdi kendini sevdirmeye çalıştığını düşünürdüm, iterdi beni genelde.
Acikcasi o kadar da degilim ama evet ama az param varsa bile ihtiyaci olana veririm kimsenin oyle arkasindan konusmam dedikodu yapmaktan haz etmem bir cok yerde gonullu doktorluk yaptim bunlarin soylenmesi bile hos degil ama arkadasiniz gibi degilim bundan dolayi aciklama yaptim aslinda merak ettigim su insalar kendilerine kotu davranan insanlardan daha hoslaniyor sanirim dogrusu bu mudur

Doktorsan yüksek beklenti ile yaklaşıyorlardır .alçak gönüllülük yapıyorsanda beklentileri karşılanmıyordur.

Diğer konularınızda da genelde hep çevresel faktör aramışsınız. Herkes kötü bir tek siz iyi, sadece kötüler kazanıyor ve mutlu oluyor gibi bir algınız mı var?
Acaba sorun bu olabilir mi? Azıcık özeleştiri yapmaya çalışın.

Bu işler matematik işlemi gibi değil ki, elimizde belirli girdiler olunca, aynı sonucu alalım. Kariyer, güzellik, iyi bir karakter az şey değil ama her şey de değil... Gerisi kadere, kısmete, şansa kalmış. Bir de şu bahsettiğiniz şeyler dışında insan bir sürü küçük ayrıntıdan da oluşuyor. Belki o ayrıntılarda vardır insanları uzaklaştıran bir şeyler.

Acaba beklentilerinizin yüksek olduğunu mu düşünüyorlar?

• Beğen
Reactions: 000
Öyle arkadaslarim var. Mıymıy tipler çoğu. Çok da iyi olmayin. Naif, narin takılmayın. İnsanlara daha ters tepiyor. Herkese çok sıkıcı geliyor. Muhabbetiniz sarmiyordur. Doktor, hakim olan arkadaşlarım var ama genel kültür sıfır. Okumus cahil olabilirsiniz. Muhabbet dönmüyor, konu tıkanıyor öyle olunca.
Bir de hep güzel şeyleri saymişsiniz, muhakkak kötü ozellikleriniz de vardır herkes gibi. Bir de onları yazın bakalım.

Öyle arkadaslarim var. Mıymıy tipler çoğu. Çok da iyi olmayin. Naif, narin takılmayın. İnsanlara daha ters tepiyor. Herkese çok sıkıcı geliyor. Muhabbetiniz sarmiyordur. Doktor, hakim olan arkadaşlarım var ama genel kültür sıfır. Okumus cahil olabilirsiniz. Muhabbet dönmüyor, konu tıkanıyor öyle olunca.
Bir de hep güzel şeyleri saymişsiniz, muhakkak kötü ozellikleriniz de vardır herkes gibi. Bir de onları yazın bakalım.
Televizyon izlemem bu yuzden cok gundemi takip etmem mesela bu belki kotu bir ozelligimdir bi kac yil once ailemden birini kaybettim bu daha dingin sakin biri yapti beni etkisi var mi bilmiyorim onun disinda kendimdr gordugum yda cevrenin bahsettigi kotu bi ozelligim yok hatta herkes kalbimin iyiliginin yuzume yansidigini soyler cokta iyi olmayin derken neyi kastettiniz? Yada kotu biri nasil olunur sizce biraz bahseder misiniz

Diğer konularınızda da genelde hep çevresel faktör aramışsınız. Herkes kötü bir tek siz iyi, sadece kötüler kazanıyor ve mutlu oluyor gibi bir algınız mı var?
Acaba sorun bu olabilir mi? Azıcık özeleştiri yapmaya çalışın.
Acikcasi dogru iyilerin pek kazandigini gormedim kazik yiyen mutsuz olan hep iyi insanlar oluyor devrin boyle bir devir oldugunu gordum en azindan

Televizyon izlemem bu yuzden cok gundemi takip etmem mesela bu belki kotu bir ozelligimdir bi kac yil once ailemden birini kaybettim bu daha dingin sakin biri yapti beni etkisi var mi bilmiyorim onun disinda kendimdr gordugum yda cevrenin bahsettigi kotu bi ozelligim yok hatta herkes kalbimin iyiliginin yuzume yansidigini soyler cokta iyi olmayin derken neyi kastettiniz? Yada kotu biri nasil olunur sizce biraz bahseder misiniz

Dürüst arkadaşlar edinmenizi öneririm. Çoğu insana söylenmiyor nasıl olduğu. Dediğim gibi iyilik meleği diye takılan arkadaşların çoğuna sinsi gözüyle bakılıyor. Bir de herkes mutlak iyi olmaz. Sizin de kendinize karşı dürüst olmanız lazım en başta. Bir kağıt kalem alın yazın bakalım kendinizde neleri sevmiyorsunuz.

Bu arada TV falan izleyin. Gündemi takip edin ki konu çıksın muhabbet dönsün.

• Beğen
Reactions: 000

Mesela şu sorunuz bile çok ilginç. Nasıl kötü biri olunur diye bir soru yoktur. Mutlak kötü yoktur. Herkeste iyi şeyler ve kötü şeyler vardır ve ikisi birleşince bir kişilik oluşur. Çok iyilik daha fazla iyilik diye dolaşan herkesle iyi geçinen tipler genelde yapmacik, sinsi görünür. Ve bu kişilerin dostum diyebilecegi birileri olmaz pek. Sevmediğiniz hoşlanmadığıniz karakterleri de sergileyin bunlar da sizsiniz. Hepimizde olduğu gibi.

Mesela şu sorunuz bile çok ilginç. Nasıl kötü biri olunur diye bir soru yoktur. Mutlak kötü yoktur. Herkeste iyi şeyler ve kötü şeyler vardır ve ikisi birleşince bir kişilik oluşur. Çok iyilik daha fazla iyilik diye dolaşan herkesle iyi geçinen tipler genelde yapmacik, sinsi görünür. Ve bu kişilerin dostum diyebilecegi birileri olmaz pek. Sevmediğiniz hoşlanmadığıniz karakterleri de sergileyin bunlar da sizsiniz. Hepimizde olduğu gibi.
Tesekkur ederim yani sorunda su iyi olmayi sinsilikle bagdasltirilmasi bi insan sadece iyilik yapmak icin yapamaz mi amac gudmeden? Sorumdan kastim sizi cozumlemekti karsinizdaki size ne yaparsa kotu birseyler yapti derdiniz bi merak dogrusu??

Hickimse kendisi için ben kötüyüm demez zaten
Hep karşı taraf kötüdür.
Özeleştiri de yapmak lazım arada bir.

Back
X