Sorun ne

kizlar gercekten bir durum var ki canima tak etti kendimden bahsedeyim cevresi tarafindan begeniilen iyi bir kariyere sahip oldukca yardimsever oyle tripleri olmayan bir kizim ama nedense istedigim gibi biri bi turlu karsima cikmiyor ciksada ya eski sevgilisine geri donuyor yada bastaki gibi davranmiyor sorun ne cok mu iyi olmam bi erkekten istedigim benim dengim olmasi en azindan gercekten benim goremedigim nokta ne ciddi anlamda depryona girdm artik lutfen yardim edin

Sanırım doktorsunuz.
Eğer denginiz doktor, cerrah olması ise o işler öyle olmaz.
Bana beklentileriniz biraz fazla gibi geldi.
Veya karşınıza gelenler, maddi olarak sizden az kazandığı için kompleks yapıp istemiyor da olabilirler.
Veya çok yoğun çalıştığınız için bu eviyle çok ilgilenemez de diyebilirler.
Hepsi bir olasılık.
Yani bunun formülü yok. Karşınıza gelen kişilerin hayattan beklentileri ile alakalı bir şey.
Fakat bunun çözümü çok iyilik yapayım adeta pollyanna olayım değil.
Yani formül yok, çünkü o denginiz dediğiniz insanların para ve statü kaygısı olmadığı için (Çünkü ikisi de bolca var)
ikili ilişkilere daha duygusal bakıyor olabilirler.
Yani formül yok, nasip kısmet.
Ama bence ülke gündemini takip edin.
Ortak konu olsun, insanlar bu zamanda doktor bile olsa gündem konuşurlar.
Sonuçta mesleğin ne olursa olsun çoğunluk bordrolu çalışandır.Belli bir maaşla geçinmek zorundadır.
Hakkınızda hayırlısı olsun..:KK66:

C
Sanırım doktorsunuz.
Eğer denginiz doktor, cerrah olması ise o işler öyle olmaz.
Bana beklentileriniz biraz fazla gibi geldi.
Veya karşınıza gelenler, maddi olarak sizden az kazandığı için kompleks yapıp istemiyor da olabilirler.
Veya çok yoğun çalıştığınız için bu eviyle çok ilgilenemez de diyebilirler.
Hepsi bir olasılık.
Yani bunun formülü yok. Karşınıza gelen kişilerin hayattan beklentileri ile alakalı bir şey.
Fakat bunun çözümü çok iyilik yapayım adeta pollyanna olayım değil.Bence değil.
Yani formül yok, çünkü o denginiz dediğiniz insanların para ve statü kaygısı olmadığı için (Çünkü ikisi de bolca var)
ikili ilişkilere daha duygusal bakıyor olabilirler.
Yani formül yok, nasip kısmet.
Ama bence ülke gündemini takip edin.
Ortak konu olsun, insanlar bu zamanda doktor bile olsa gündem konuşurlar.
Sonuçta mesleğin ne olursa olsun çoğunluk bordrolu çalışandır.Belli bir maaşla geçinmek zorundadır.
Hakkınızda hayırlısı olsun..:KK66:
cokkk tesekkur ederim oncelikle bu isin formulu yok galiba hepsinden azda olsa istiyor sanirim insan iyi olayim da gelsin insanlar gibi degil de dunyada yeterince kotu sey varken neden bende oyle olayim her insana elim dokunsun mantigindayim cok dua aldim insanlardan illaki ilerde benim gibi birileri cikar diye umuyorum tekrar tesekkur ediyorum

Tesekkur ederim yani sorunda su iyi olmayi sinsilikle bagdasltirilmasi bi insan sadece iyilik yapmak icin yapamaz mi amac gudmeden? Sorumdan kastim sizi cozumlemekti karsinizdaki size ne yaparsa kotu birseyler yapti derdiniz bi merak dogrusu??

Bakın beni çözümleme gibi derdiniz olmasın. Ben içim dışım bir olan biriyim, kötü ozelliklerimi bilir buna göre önlem alırım. Kötü bir seyler derken şu tavriniz bile gösteriyor aslında. Hata yanlış kabul etmiyorsunuz, biraz kibir de var gibi. Bu yüzden kendinize birini yakistirmiyorsunuz bence, denk olsun benle diyorsunuz büyük ihtimalle karşı taraf için ama işte karşı tarafta sizi denk olarak görmüyor. Bir şeyler yanlış, bu da sizden kaynaklı olabilir, bunu kabul edin.

Bu arada kesinlikle herkes amaç gütmeden iyilik yapar. Zaten bir iyilik eğer amaç gutmuyorsa iyiliktir. Ama bunu dillendirmeniz sizin takdire her an ihtiyacınız olduğunu gösteriyor ayrıca. Özgüven sorununuz olabilir. İnsanların sizi sevmesi için sürekli iyilik yapmanıza yani bana iyi desinler diye sürekli iyilik meleği diye dolasmaniza gerek yok, insan farklı bakıyor ve arkasındaki kompleksi anliyor.

Son düzenleme:
Iyi olmak iyi bir iliski yasamak icin yeterli degil. Iyiyken olmadi o zaman bi de kotu olayim bakalim iliskim olacak mi gibi bi mantik da olmaz.

Siz iliski konusunda eger ust duzeydeyseniz ki yazdiklariniz oyle olmadiginizi gosteriyor, eger oyle olsaydiniz tabii ki denginizi bulmak zor olurdu o durum ruh esi diye tanimlaniyor biliyorsunuz.

Bazen iylikle , eziklik karistiriliyor. Size demedim lutfen yanlis anlamayin. Ancak pek cok kadin aman adami kaybetmiyeyim diye herseye goz yumup bunu da cok iyiyim ben diye anlatiyor.

Iliski cok kapsamli ve bu konudan ben de muzdaribim. Bana sorarsaniz ben de iyiyim ve dengim henuz denk gelmedi. Ama artik kafaya takmaktan vazgectim cunku nasipse gelir Yemen'den, nasip degilse ne gelir elden.

C

cokkk tesekkur ederim oncelikle bu isin formulu yok galiba hepsinden azda olsa istiyor sanirim insan iyi olayim da gelsin insanlar gibi degil de dunyada yeterince kotu sey varken neden bende oyle olayim her insana elim dokunsun mantigindayim cok dua aldim insanlardan illaki ilerde benim gibi birileri cikar diye umuyorum tekrar tesekkur ediyorum
Bakın bu tarz iyiliklerinize, insanlara faydalı olmaya devam edin..Bu başka bir şey..
Duygusal,ikili ilişkilerinizde ki tavırlarınız, duruşunuz başka birşey bakın beğendiğiniz yada flörtlestiginiz adama karsi net olun, ve en önemlisi kaçan balık olun öyle her istediğinde sizi göremesin her aradığında telefonu açmayın veya her mesaja anında cevap vermeyin..ilgili ilgisiz gibi durun..Kısacası biraz cool bir duruşunuz olsun.
Yani birazcık kötü olun bu adamlara..

Çevrenize kötü olmayın yani..
siz hastalara iyi davranmaya devam edin..:dondurma::KK49:

C

Eşim de çok iyilik yapar ınsanlara ama küçük olaylarda bile kötülük aksilik yaşar. O da hep der ben iyilik yapıyorum evren neden ters tepki veriyor diye:KK53:
Yani iyi bir insan olmanız ile sevgiyi bulabilmek çok farklı şeyler. Muhakkak iyi bir insansınızdır. Ama iyilik yaptığınız kitle farklı sevgi beklentiniz olduğu kitle farklı. Haa aynı ise zaten bu işte bir sorun var demektir; buna karşılık beklemek denir. Sizin gibi bir doktora örneğin "iyiliğiniz" ne dokunabilir ki zaten. Atıyorum yardım ettiniz vs. Kimse yardım etti diye birine aşık falan olmaz ki . Öyle her bi şeye atlamayın oturun herkes ışini yapsın

Yaa arkadaslar ben ne anlattim konu nereye gelmis benim bahsettigim iyi bi insan oluyorum iliski olsun baska sey olsun aksilik beni buluyor kendinizce bazilari bana kibirli demis siz kimsiniz bana bu sekilde konusuyorsunuz size bu musadeyi kim veriyor ben mi

Bakın beni çözümleme gibi derdiniz olmasın. Ben içim dışım bir olan biriyim, kötü ozelliklerimi bilir buna göre önlem alırım. Kötü bir seyler derken şu tavriniz bile gösteriyor aslında. Hata yanlış kabul etmiyorsunuz, biraz kibir de var gibi. Bu yüzden kendinize birini yakistirmiyorsunuz bence, denk olsun benle diyorsunuz büyük ihtimalle karşı taraf için ama işte karşı tarafta sizi denk olarak görmüyor. Bir şeyler yanlış, bu da sizden kaynaklı olabilir, bunu kabul edin.

Bu arada kesinlikle herkes amaç gütmeden iyilik yapar. Zaten bir iyilik eğer amaç gutmuyorsa iyiliktir. Ama bunu dillendirmeniz sizin takdire her an ihtiyacınız olduğunu gösteriyor ayrıca. Özgüven sorununuz olabilir. İnsanların sizi sevmesi için sürekli iyilik yapmanıza yani bana iyi desinler diye sürekli iyilik meleği diye dolasmaniza gerek yok, insan farklı bakıyor ve arkasındaki kompleksi anliyor.
Hanimefendi anlatim ve algilama tarzi derslere yonelmenizu oneririm ben ne diyorum siz bana kibirlisin diyosun siz kimsiniz pardon surada bisey danismak icin yaziyorum su tavriniza bakin beni ne kadar taniyorsunuz da bu sekilde yorum yapiyorsunuz ya konum hakkimda yorum yapiyorsun birakta cozumleyeyim seni dimi ! İciniz kapkaranlik zifiri asil kibirinde bogulan varsa bu da sizsizni rica ediyorum yorum yapmayin konuma

Yaa arkadaslar ben ne anlattim konu nereye gelmis benim bahsettigim iyi bi insan oluyorum iliski olsun baska sey olsun aksilik beni buluyor kendinizce bazilari bana kibirli demis siz kimsiniz bana bu sekilde konusuyorsunuz size bu musadeyi kim veriyor ben mi
Siz de her şeyi kendinden biliyorsunuz. Iyilik yapıyorum şöyle oluyor. Yüzüm yumuşak böyle oluyor. Vs. Bazen hayat bizden bağımsız gelişir. Siz ketum biri bile olsanız ınsanlar hadsizlik yapabilir.

Aşkın iyilik veya kötülükle alakası yoktur. Birini görürsün seversin onunla hayatını paylaşmak istersin. Kimsenin hoşlanmayacagi bir özelliğinize "o adam" hayran olabilir bilemezsiniz. Sadece karşınıza doğru kişi çıkmamış. Gönül işleri ısmarlama olmuyor bir anda gelişiyor her şey.

kizlar gercekten bir durum var ki canima tak etti kendimden bahsedeyim cevresi tarafindan begeniilen iyi bir kariyere sahip oldukca yardimsever oyle tripleri olmayan bir kizim ama nedense istedigim gibi biri bi turlu karsima cikmiyor ciksada ya eski sevgilisine geri donuyor yada bastaki gibi davranmiyor sorun ne cok mu iyi olmam bi erkekten istedigim benim dengim olmasi en azindan gercekten benim goremedigim nokta ne ciddi anlamda depryona girdm artik lutfen yardim edin
Gönül işinde bisey yapamıyoruzki bence bekle.

Hanimefendi anlatim ve algilama tarzi derslere yonelmenizu oneririm ben ne diyorum siz bana kibirlisin diyosun siz kimsiniz pardon surada bisey danismak icin yaziyorum su tavriniza bakin beni ne kadar taniyorsunuz da bu sekilde yorum yapiyorsunuz ya konum hakkimda yorum yapiyorsun birakta cozumleyeyim seni dimi ! İciniz kapkaranlik zifiri asil kibirinde bogulan varsa bu da sizsizni rica ediyorum yorum yapmayin konuma

Evet doktor hanım, aynı işte size demeye çalıştığıma geldiniz. Geçmişte yazdıklarınıza baktim, genele yakını erkek arkadaş, terk edildim, hep iyilik yaptım, kötüler mı kazanıyor minvalinde. Bir dönün kendinize, sorun sizde de olabilir mi cidden? Ya da devam edin bu şekilde, mutlak çözüme ulaşırsınız yine size göre. Çünkü en doğru hep sizsiniz. Yine sizin takdirinize uyarak bu da dediğinize cevabım ve son yorum olacak, Allah yardımcınız olsun.

Back
X