ayy bunu ben yapıyorum valla demek ondan yürümüyo benimde ilişkilerimBir anda değiştiklerine göre bir şey yapıyor olmalısın. Onu da en iyi sen bilirsin. Konuyu hemen evliliğe filan mı getiriyorsun? Erkekler sorgulanmaktan hoşlanmaz. Nerdeydin vs... ya da eski hayatı hakkında çok soru mu soruyorsun?
Ben sanalda buldum demedim???Sorun ne sen ne vitiligo canım, sorun senin aşkı abuk subuk mecralarda ve kişilerde araman. Bırakın şu sanalda erkek bulma olayını yahu, millet sanaldan tanışıp birbirini kıtır kıtır kesiyor sen gelmiş sanalda adam bulamamaktan şikayet ediyorsun.
Evet erkeklerin o tür konuları sevmediğini biliyorum. Asla nerdeydin demiyorum. Hatta o bana soruyor nerdesin diye ben ona rağmen sormuyorum, evlilik konusunu kendi acıyor o zaman bende fikrimi söylüyorum. Çok sık boğaz etmemeye de çalışırım. Ama yok olmuyorBir anda değiştiklerine göre bir şey yapıyor olmalısın. Onu da en iyi sen bilirsin. Konuyu hemen evliliğe filan mı getiriyorsun? Erkekler sorgulanmaktan hoşlanmaz. Nerdeydin vs... ya da eski hayatı hakkında çok soru mu soruyorsun?
Ben sanalda buldum demedim???
Bir defa gönderdim o 10tane göndermesine karşılık. Gece konusmalarimiz da niyeti farklı olsa, konuşmalarda o yönde olurdu diye düşünüyorum. Hiç öyle şeylere değinmedi. Genelde kendini anlattı yaptığı hatalarını, neden daha önce karşıma çıktığında ozaman seni tanımaya çalışmadım nasıl bir gerizekaliymisim gibi cümleler vs vs vs sonra dönüp bu şekilde davranması şaşırtıyor insanıGece boyunca foto istiyor güzel sözler vs. sabah olunca kaciyorlar
bence bu cümlede saklı her şey
amaçları farklı çünkü
inşallah fotoğraf yollamiyorsunuz? ??
Bir örnek olsa , adamına denk gelmişsin derim de hepsi böyle kısa sürede bal kabağına dönüşüyorsa ; mutlaka tıkanan bir şey vardır .
Artık aradıkları ne ise o sende yok demek ki ( bu bir eksiklik değil , belki onlar doğru şeyi aramıyordur )
Nooption mısır ekmeğini derhal araştıracağım . İlk kez duydum ( eşim için )
29 yaşındayım.suan şehir dışında gorusemiyoruz yarın gorusecektik fikri degismediyse. Merak etmesi sürekli dediğim gün boyu ne yaptığım ne ettiğim eve gittimmi yanımda kim var gibi.. evet int den buldugum da oldu . Ama suna görüştüğüm daha onceden tanıdığım ama hiç bir araya gelmediğim ve 1 seneden fazla iletisimimizin tamamıyla kopmuş olmasıydı. Sonra tekrar iletişim kurduk.En basitinden 1 haftadır biriyle konuşuyorum. Gece boyunca sürekli yazışma foto gönderme olayları. Sürekli beni merak etmesi , sana karşı hislerim çok farklı çok değişik duygular içindeyim çözemedim dedi.
Bunu yazan sen değil misin? Gerçek hayatta görüştüğün biriyle yazışıp foto atmıyorsun dimi? Bariz şekilde internet arkadaşlığını tasvir etmişsin. Ekstra belirtmene gerek yok. Yaşın kaç bilmiyorum ama abla olarak uyarıyorum, sanaldan kolay kolay adam çıkmaz. Senin gibi kaç kızla yazışıyordur, yapmayın şöyle şeyler. Bir de oturmuş bu adam için üzülüp kendini suçluyorsun, yazık değil mi sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?