- Konu Sahibi pamuk34seker
-
Bende 8 ocagi bekliyorum insallah gelmez bende hemen test yaparim:)
sağol canım test sonucunu aldım am dr paşa yoktu hemşireye gösterdim oda sınırda ama bi hafta sonra gel bi daha bakalım dedi 6.6çıktı hcg ne demek off allahım nolur adetimede bir hafta vardı testi verirken
cnm sınır 5 diye biliyorum ben..şu an kesin bişey söylenemez ama haftaya tekrar yaptır..eğer değer yükselirse hamişsin demektirr
yeni üyeyim yardım bekliyorum 3 yıldır evliyim 5 aydır bebiş istiyorum bu ay adetten önce pembe leke sonra kahverengi leke geldi sonra adet oldum son gün yine pembe leke geldi 5 gün oldu adetim biteli çoğu hamilelik belirtileri var test yaptım negatif sizce neden böyle oluyor yardım lütfen bilen biri cvp yazabilirmii
ben 8 ocagı bekleyemedimki dün kan verdim bugün sonucu aldım ama anlamadımki şimdi hamilemiyim değilmiyim ne biçim işler bunlar ya ya hamilesin desinler ya değilsin desinler bi hafta sonra gel diyolar insan komaya giriyo ama sen bekle gitme stresim arttı ya gereksiz yere keşke adetimi bekleseydim
merhaba canım senin durumunda olan bir arkadaşım hamileydi hatta adet oldum diye sorgulamamış nasılsa hamile değilim diye... ama yarın bebeğinin cinsiyetini öğrenicek.. yine de umut vermek istemem canım aksi bir durum olursa da en azından sorun varsa öğren ve doktora git derim..
Yarın büyük gün değil mi senin için :)
Benim zamanım da yok 29 oldum artık ve yeni denemeye başladık henüz 2. ay
Ama aynı duyguları yaşıyorum seninle belki de bir sene sürecek gelmesi ama her an gelebilirmiş gibi garip bir duygu.
stres yapmıyorum daha o aşamaya gelmedim ama yine de merak içindeyim sürekli günler çabuk çabuk geçsin istiyorum.
çok teşekkür ederim..inş benimde cinsiyet öğreneceğim günler gelir..peki evde yaptığım testte negatif çıktı arkadaşınızda da böyle olmuşmuydu..
tamamen senle aynı durumdayım. 2 aymız korunmadan gecen yaşımda 29 a gelıyor. hayırlısı bakalım inş çok benzemeyız
kızlar ben de 29 olucam ocakta(((( hamile kalmak istiyorum... hsg bile çektirdim 2. ayım ama sabretmek zooorrr
bu durumla karşılaşan varmı herşey normalken hamile kalamayanlar aramızda yada sorun ne olabilir çözemiyorum ben yardım yardım yardım
yeni üyeyim yardım bekliyorum 3 yıldır evliyim 5 aydır bebiş istiyorum bu ay adetten önce pembe leke sonra kahverengi leke geldi sonra adet oldum son gün yine pembe leke geldi 5 gün oldu adetim biteli çoğu hamilelik belirtileri var test yaptım negatif sizce neden böyle oluyor yardım lütfen bilen biri cvp yazabilirmii
Canım arkadaşım nasılsa adet oldum diye test filan almamış hiç gebelik belirtim olmadı ki diyor.. ertesi ay adet olmayınca şüphelenmiş... doktora gitmiş ki nerdeyse 2,5 aylık olmuş :))) inşallah senin de öyledir canım :)))
kızlar merhaba bence hemen sitem etmeyin yeni başlamızsınız...bende 26 yaşındayım 3 senedir bekliyorum halen yok 2 sene kendi haline bıraktım olmadı..2012 ocak ayında başladım kontrollere tedavilere aha 2013 geldi hala birşey yokkk...haaa ortada rahatsızlıkda yok çok şükürrr ne eşimde problem var ne bende...bizde anlam veremiyoruz ama olmuyorrr...bu sabah hastalandım gene çok ümitlenmiştimm amaolmadı gene..beklemekten başka çare yok kızlar hemen ümitsizliğe kapılmayınnn....
çok teşekkür ederim cevaplar için:)))..birazda olsa içim rahatladı..inş benimkide öyledir..yinede kısmet..Rabbim isteyn herkese nasip etsin...
inşallah canım benim.. bizi bizden başka kimse anlamaz
canım merhaba sende kendimi gördüm desem... valla bende senin gibiyim paronayak oldum ben hsg de çektirdim. rahim filmi yani.. ilk ay adet oldum bende 18 ocak ı bekliyorm. Allah'ım şu cuma günü yüzü suyu hürmetine Ve Muhammed s.a.v. aşkına isteyen herkese nasip etsin.. hamiş olanlara da sağlıcakla kurtarsın inşallah.. bu arada ben geçen ay kan testi yaptırmıştım meraktan bende 0.23 çıktı senin değerin yüksek ve sınır 5 ti bence yeni yerleşiyordur bence bu ay olabilir yani canım... haber ver mutlaka inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?