Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

Bende 8 ocagi bekliyorum insallah gelmez bende hemen test yaparim:)

ben 8 ocagı bekleyemedimki dün kan verdim bugün sonucu aldım ama anlamadımki şimdi hamilemiyim değilmiyim ne biçim işler bunlar ya ya hamilesin desinler ya değilsin desinler bi hafta sonra gel diyolar insan komaya giriyo ama sen bekle gitme stresim arttı ya gereksiz yere keşke adetimi bekleseydim

sağol canım test sonucunu aldım am dr paşa yoktu hemşireye gösterdim oda sınırda ama bi hafta sonra gel bi daha bakalım dedi 6.6çıktı hcg ne demek off allahım nolur adetimede bir hafta vardı testi verirken

cnm sınır 5 diye biliyorum ben..şu an kesin bişey söylenemez ama haftaya tekrar yaptır..eğer değer yükselirse hamişsin demektirr

yeni üyeyim yardım bekliyorum 3 yıldır evliyim 5 aydır bebiş istiyorum bu ay adetten önce pembe leke sonra kahverengi leke geldi sonra adet oldum son gün yine pembe leke geldi 5 gün oldu adetim biteli çoğu hamilelik belirtileri var test yaptım negatif sizce neden böyle oluyor yardım lütfen bilen biri cvp yazabilirmii

merhaba canım senin durumunda olan bir arkadaşım hamileydi hatta adet oldum diye sorgulamamış nasılsa hamile değilim diye... ama yarın bebeğinin cinsiyetini öğrenicek.. yine de umut vermek istemem canım aksi bir durum olursa da en azından sorun varsa öğren ve doktora git derim..

canım merhaba sende kendimi gördüm desem... valla bende senin gibiyim paronayak oldum ben hsg de çektirdim. rahim filmi yani.. ilk ay adet oldum bende 18 ocak ı bekliyorm. Allah'ım şu cuma günü yüzü suyu hürmetine Ve Muhammed s.a.v. aşkına isteyen herkese nasip etsin.. hamiş olanlara da sağlıcakla kurtarsın inşallah.. bu arada ben geçen ay kan testi yaptırmıştım meraktan bende 0.23 çıktı senin değerin yüksek ve sınır 5 ti bence yeni yerleşiyordur bence bu ay olabilir yani canım... haber ver mutlaka inşallah hamilesindir

çok teşekkür ederim..inş benimde cinsiyet öğreneceğim günler gelir..peki evde yaptığım testte negatif çıktı arkadaşınızda da böyle olmuşmuydu..

tamamen senle aynı durumdayım. 2 aymız korunmadan gecen yaşımda 29 a gelıyor. hayırlısı bakalım inş çok benzemeyız

çok teşekkür ederim..inş benimde cinsiyet öğreneceğim günler gelir..peki evde yaptığım testte negatif çıktı arkadaşınızda da böyle olmuşmuydu..

Canım arkadaşım nasılsa adet oldum diye test filan almamış hiç gebelik belirtim olmadı ki diyor.. ertesi ay adet olmayınca şüphelenmiş... doktora gitmiş ki nerdeyse 2,5 aylık olmuş :))) inşallah senin de öyledir canım :)))

kızlar ben de 29 olucam ocakta (((( hamile kalmak istiyorum... hsg bile çektirdim 2. ayım ama sabretmek zooorrr

kızlar merhaba bence hemen sitem etmeyin yeni başlamızsınız...bende 26 yaşındayım 3 senedir bekliyorum halen yok 2 sene kendi haline bıraktım olmadı..2012 ocak ayında başladım kontrollere tedavilere aha 2013 geldi hala birşey yokkk...haaa ortada rahatsızlıkda yok çok şükürrr ne eşimde problem var ne bende...bizde anlam veremiyoruz ama olmuyorrr...bu sabah hastalandım gene çok ümitlenmiştimm amaolmadı gene..beklemekten başka çare yok kızlar hemen ümitsizliğe kapılmayınnn....

bu durumla karşılaşan varmı herşey normalken hamile kalamayanlar aramızda yada sorun ne olabilir çözemiyorum ben yardım yardım yardım

henüz strese girmen için çok erken daha 5 aydır deniyorsunuz bir kadını ayda hamile kalma ihtimali %20 sağlıklı bir kadının bir yıl korumasız bekleme süresi var bence bu kadar stres yapma olumsuz etkilenirsin bak ben 10 aydır deniyordum.bir de korunma evresinde ne ile korundunuz o da önemli

korunmayı bırakınca da böyle oabiliyor benim korunmayı bırakınca ilk aylar öyle oldu

çok teşekkür ederim cevaplar için:)))..birazda olsa içim rahatladı..inş benimkide öyledir..yinede kısmet..Rabbim isteyn herkese nasip etsin...

Canım ben de nerdeyse 1,5 yıldır istiyorum herşey normal ama bazen sabır oluyor bazen de olmuyor.. bazen umut oluyor bazen de tükeniyor ((((((((((( ne bileyim bu ay adet olucam diye çok korkuyorum. eltim 38 yaşında ve menopoza girmişti doktorlar da yumurta nakli ve tüp bebek olursa çocuk olur demişti gezmediğimiz profesör kalmamıştı sonra bir umut hsg çekindi ve bekledi Rabbim 6 ay sonra verdi bebeği.. geçenlerde bana dediki sen doğurana kadar ben 50 kez doğururum dedi bebek için mi yoksa bu laflardan kurtulmak için mi bebek istiyorum bilemiyorum ama bıktım artık insanlardan eşimin bütün akrabaları bebek soruyor deliricem.. telefona bile bakmak istemiyorum yine de hamdolsun Rabbime...

rabbim isteyen herkese nasip etsin müthiş bi duygu bugün hamilelik testi yaptım adetime 3 gün var çıkar eger kandada 6.6 çıktıysa dedi bi arkadaşım ve sonuç pozitif inşallah umutlarım boşa çıkmaz ama ben kendimi hamile görüyorum şuan test pozitif kandada 6.6 demekki benimde bi bebeğim olacak yaradanım herkese yürekten isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah ama şunuda söylemeden geçemiycem keçi boynuzu kürüyle ovulasyon zamanıma göre çalıştım demekki onunda etkisi var inanıyorum kesinlikle deneyin

pamuk şekerimm çookk sevindim canım bu ara ardarda güzel haberleri alıyoruz allahım tamamına erdirsin inş.bizede kısmet olsun bu güzel haberi paylaşmak allahım ne oluurrrr

arkadaşım öncelikle seni tebrik ederim. umarım hayırlısıyla kucağına da alırsın bebeğini.. bu konuyu okuyunca benim durumumda olan ne çok kişi varmış kendi kendime.. ben 2,5 senedir bekliyorum bebeğimi. bende de eşimde de hiç bir problem yok, ben hsg de çektirdim üstelik, o da normal çıktı. kasımda klomen kullandım, yardımcı tedavi olarak. ama olmadı ne yazıkki. benim umutlarım tükendi artık.bu ay adetim 10 gün kadar gecikti ama ben hiç heyecanlanmadım biliyor musunuz kızlar? çünkü biliyordum olmadığını. gerçekten de olmamış. İşte böyle benim hikayem. hayal kırıklığı çok kötü birşeymiş, ümitsizlik ondan da beter. Rabbim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlat nasip eder inşallah....
öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…