- Konu Sahibi pamuk34seker
-
ben net üzerinden yaptım ovu testini ama bu ay tutmazsa evde yapılandan alıcam bak canım adetlerinin günlerini bilmen yetiyo yanlışım olursa düzeltin arkadaşlar ben kendimden örnek veriyim ben en son 12 aralıkta adet oldum sonra net üzerinden yaptım ovuyu bana verdiği günlerin aralıgından iki gün önce başladık çalışmalara adetime iki gün kalaya kadarda devam etmeyi planladık :))) şu şekilde önce kaçgünde bir adet oldugunu bilmelisin şu linke Yumurtlama gn hesaplaycs (ovulasyon hesaplayc) - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan Kocatepe son 3 adetinin tarihini yaz kaç günde bir adet oldugunu gösteriyo sana ve en yüksek gebe kalma ihtimalin oldugu gün aralıklarıınıda veriyo bu linkte http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama kk nın ovulasyon hesabı burda takvim şeklinde daha ayrıntılı ilk linkten kaç günde bir oldugunu öğren sonra ikinci linkten ovunu takip edebilirsin inş yardımcı olabildim bende yeni başladım ovu testine hepimiz için hayırlısı olsun inşallah
canım yaaa çok sağol teşkr ederim tabiki yardımcı oldun inş.faydası olur
bu durumla karşılaşan varmı herşey normalken hamile kalamayanlar aramızda yada sorun ne olabilir çözemiyorum ben yardım yardım yardım
allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsinMerhaba,
Benim de korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra oldu bebeğim, hiç strese girme. Belki arada oluyordur da düşüyordur, çok erken düşükler fark edilmiyormuş.
Sadece şunu söyleyecektim. Ben hamile kaldığım ay tesadüfen (bir iş için gittiğim yerde kaplıca otelinde kalmam tamamen tesadüftü) birkaç kez kaplıcaya girmiştim, oradan dönüşte de hamile kaldım. Acaba ilgisi olabilir mi diyorum. Annem de Yalova Termal'de bir süre kaplıca tedavisi görüp ablama hamile kalmış, 3 yıl bekledikten sonra hem de. Bir bağlantı var mı yok mu bilmiyorum ama bir deneyin isterseniz, eğer imkanınız varsa. Onun dışında sağlıklı yaşam, dengeli beslenme,iç huzuru olacak diyorlar ama bende bunların hiçbirisi yoktu, iş stresinden deliriyordum o aralar :)
Sevgiler, iyi yıllar ayrıca.
inş hayırlı haberler verirsin benim adete on gün var ben test yaptım merakımdan tek çizgi çıktı daha çok var ama ya tutarsa diye bakıyorum işte ben bu heycandan olacak çocuğuda yapamıycam
sen burdaki en pozitif insanlardan birisin canım ben inanıyorum senin yakın zamanda iyi haberini alaacağız inş.
tüm testlerim yapıldı hormonlar falan hepsi hiç bisorun yok eşimede yapıldı ondada yok ben çok ısrarla istediğim için en sonunda doktor bide rahim filmiistedi bu ayda olmazsa eger rahim filmiyle gidicem kontrole aralık12 de regl oldum en son ayın 22sinden beri çalışıyorum ovulasyon tarihim tahminen 26sıydı bakalım denemeler boşa çıkmazsa bu ay allah nasip ederse gerek kalmıycak
Pamukşeker hayırlısıyla gelsin inşallah bu ay,ben de arada okuyorum seni cidden çok pozitifsin ,hoşuma gidiyor üslubun :)
bende aynı senin gibi bir problem yoktu 4 yıılık evliydim ben rahim filmi çekildikten iki ay sonra hamile kaldım inş olur stres yapma birde bilmiyorum bir vesile mi dir ama bu süreçte böğürtlen kökü kürü uyguladım hemen ardından hamile kaldım
yeni üyeyim dertliyim dört buçuk yıldır evliyim ve son 5 aydır bebiş istiyorum bilinçli başladım ovülasyonumu takip ederek çalışıyorum ama olmuyo bitürlü testlerde de hiç bi sorun yok acaba sorun nerede yardımcı olun kızlar bana yaaa
bu durumla karşılaşan varmı herşey normalken hamile kalamayanlar aramızda yada sorun ne olabilir çözemiyorum ben yardım yardım yardım
4 yıllık evlıym
10 ay bekledım bebegımı her ay delı gıbı regl gunumu beklerdım yumurtam catladımı catlamadımı her ay doktor kontrolu bı sorun yok ne esımde ne bende ama delı gıbı dusunuyordum ya olmazsa neden olmuyo dıye en son doktora gıttıgımde tatıle gıt hıcbırsey yapma dedı olmaz sa 8.ayda rahım fılmı cekelım dedı .7.ayda tatıle gıttık geldık yıne yok bebiş
artık umudu kestım kesın tuplerımde bırsey var dıye dusunuyordum ve rahım fılmınden cok korkuyordum 7.aydakı tum dusuncem rahım fılmını nasıl cektırecegım oldu ılıskıyı bıle ne zmn oldugunu hatırlamadım regl olsamda doktora gıdeyım dıye beklerken 10.ayın sonunda hamıle oldugumu ogrendım kafana takma dıyenlere kızardım ama cok haklılarmıs oluruna bırakmak gereksoylemesı kolay uygulaası zor bılıyorum
allah hayırlı zamanda evlat nasıp etsın ınsallah ısteyen herkeze
güzel düşünceleriniz için çok ssağolun siz nasıl okursanız öyle hissedersiniz dimiama aslında bu sitede yeniyim beş aydır bebek istiyorum olmayınca nette geziniyordum kafamdaki sorunlara ne yazsam kadınlar kulubunde çıkıyo dedim üye olıyım baktım benim derdim neki mllet ne dertlerde demekki dedim kafaya takmamak lazım yazdıklarımda da genelde zaten rahatlık var bence kimse dertliyim demesin valla herkeste farklı dert var benim daha zamanım çok sanırım yaşım 26 :)) ama varya eger perşembe hayırlı habaer alıyım kk yı salıycamhayırısz haber alırsam yine sallarım ya nasip herşey ona inanıyorum rabbim ne zaman nasip ederse
merhaba cnm ben de 5,5 yıllık evliyım bizimde 5.ayımız.6. denememiz bu ay..aynı senin gibiyim ne bende ne eşimde sorun çıkmadı..benim de rahim filmi için 2 ay var önümde..senden farkım yaş 33 o yüzden 6 ay olmama süresi verdi doktorum..ama ben inanıyorum cnm sabırla kavuşucaz bebişlerimize..yeni üyeyim dertliyim dört buçuk yıldır evliyim ve son 5 aydır bebiş istiyorum bilinçli başladım ovülasyonumu takip ederek çalışıyorum ama olmuyo bitürlü testlerde de hiç bi sorun yok acaba sorun nerede yardımcı olun kızlar bana yaaa
inşallahgerek kalmazzz..seni takipte olacağımmmtüm testlerim yapıldı hormonlar falan hepsi hiç bisorun yok eşimede yapıldı ondada yok ben çok ısrarla istediğim için en sonunda doktor bide rahim filmiistedi bu ayda olmazsa eger rahim filmiyle gidicem kontrole aralık12 de regl oldum en son ayın 22sinden beri çalışıyorum ovulasyon tarihim tahminen 26sıydı bakalım denemeler boşa çıkmazsa bu ay allah nasip ederse gerek kalmıycak
haklısın cnm tutunamazsa döllenmenin bir faydası olmuyor..kaplıca sularının faydası olabilir geröçektenn.araştırmak gerekk..başka bir topikte arkadaşımız ameliyata gireceği gün öğrendi hamiş olacağını..demeki bu fikri kafadan atıp başka şeylerle uğraşmak gerekiyorrr.ama nasılll?Merhaba,
Benim de korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra oldu bebeğim, hiç strese girme. Belki arada oluyordur da düşüyordur, çok erken düşükler fark edilmiyormuş.
Sadece şunu söyleyecektim. Ben hamile kaldığım ay tesadüfen (bir iş için gittiğim yerde kaplıca otelinde kalmam tamamen tesadüftü) birkaç kez kaplıcaya girmiştim, oradan dönüşte de hamile kaldım. Acaba ilgisi olabilir mi diyorum. Annem de Yalova Termal'de bir süre kaplıca tedavisi görüp ablama hamile kalmış, 3 yıl bekledikten sonra hem de. Bir bağlantı var mı yok mu bilmiyorum ama bir deneyin isterseniz, eğer imkanınız varsa. Onun dışında sağlıklı yaşam, dengeli beslenme,iç huzuru olacak diyorlar ama bende bunların hiçbirisi yoktu, iş stresinden deliriyordum o aralar :)
Sevgiler, iyi yıllar ayrıca.
ben varya o yazıyı yazan parmaklarına ölürüm inşallah inşallah inşallah dediğin gibi olur sabah 9 da kan testi vermeye gidicem perşembede sonucu çıkıcak dua edin inşbu ay tutmuştur
hayırlısı artık ama sorun yoksa neden olmuyo bu bebiş :)) benim daha hiç bebişim yok çok istiyorum 8 ocagı iple çekiyorum eğer adet olmazsam hemen test yapıcam rabbim banada nasip etsin isteyen herkesede
yeni üyeyim dertliyim dört buçuk yıldır evliyim ve son 5 aydır bebiş istiyorum bilinçli başladım ovülasyonumu takip ederek çalışıyorum ama olmuyo bitürlü testlerde de hiç bi sorun yok acaba sorun nerede yardımcı olun kızlar bana yaaa
merhaba cnm ben de 5,5 yıllık evliyım bizimde 5.ayımız.6. denememiz bu ay..aynı senin gibiyim ne bende ne eşimde sorun çıkmadı..benim de rahim filmi için 2 ay var önümde..senden farkım yaş 33 o yüzden 6 ay olmama süresi verdi doktorum..ama ben inanıyorum cnm sabırla kavuşucaz bebişlerimize..
inşallahgerek kalmazzz..seni takipte olacağımmm
haklısın cnm tutunamazsa döllenmenin bir faydası olmuyor..kaplıca sularının faydası olabilir geröçektenn.araştırmak gerekk..başka bir topikte arkadaşımız ameliyata gireceği gün öğrendi hamiş olacağını..demeki bu fikri kafadan atıp başka şeylerle uğraşmak gerekiyorrr.ama nasılll?
yarın test yapacaksın demekkk..hadi inşallahhh hayırlı haberlerle gelllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?