Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

canım yaaa çok sağol teşkr ederim tabiki yardımcı oldun inş.faydası olur

bu durumla karşılaşan varmı herşey normalken hamile kalamayanlar aramızda yada sorun ne olabilir çözemiyorum ben yardım yardım yardım

Merhaba,
Benim de korunmayı bıraktıktan 7 ay sonra oldu bebeğim, hiç strese girme. Belki arada oluyordur da düşüyordur, çok erken düşükler fark edilmiyormuş.
Sadece şunu söyleyecektim. Ben hamile kaldığım ay tesadüfen (bir iş için gittiğim yerde kaplıca otelinde kalmam tamamen tesadüftü) birkaç kez kaplıcaya girmiştim, oradan dönüşte de hamile kaldım. Acaba ilgisi olabilir mi diyorum. Annem de Yalova Termal'de bir süre kaplıca tedavisi görüp ablama hamile kalmış, 3 yıl bekledikten sonra hem de. Bir bağlantı var mı yok mu bilmiyorum ama bir deneyin isterseniz, eğer imkanınız varsa. Onun dışında sağlıklı yaşam, dengeli beslenme,iç huzuru olacak diyorlar ama bende bunların hiçbirisi yoktu, iş stresinden deliriyordum o aralar :)
Sevgiler, iyi yıllar ayrıca.

allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin
inşallah benimde olur benimde eşim eskişehirli banada büyükler söylemişti sıcak sulara gir diye hatta eskişehirin hamamları meşhur oldugu için oraya gittim inanmadan gitmiştim ama demekki böyle bi söylenti var ve bence her söylentide bi gerçeklik var hepimiz için hayırlar olsun inş ama benimde hiç mi hiç belirtim yok

inş hayırlı haberler verirsin benim adete on gün var ben test yaptım merakımdan tek çizgi çıktı daha çok var ama ya tutarsa diye bakıyorum işte ben bu heycandan olacak çocuğuda yapamıycam

sen burdaki en pozitif insanlardan birisin canım ben inanıyorum senin yakın zamanda iyi haberini alaacağız inş.

sen burdaki en pozitif insanlardan birisin canım ben inanıyorum senin yakın zamanda iyi haberini alaacağız inş.

ben varya o yazıyı yazan parmaklarına ölürüm inşallah inşallah inşallah dediğin gibi olur sabah 9 da kan testi vermeye gidicem perşembede sonucu çıkıcak dua edin inşbu ay tutmuştur

Pamukşeker hayırlısıyla gelsin inşallah bu ay,ben de arada okuyorum seni cidden çok pozitifsin ,hoşuma gidiyor üslubun :)

bende aynı senin gibi bir problem yoktu 4 yıılık evliydim ben rahim filmi çekildikten iki ay sonra hamile kaldım inş olur stres yapma birde bilmiyorum bir vesile mi dir ama bu süreçte böğürtlen kökü kürü uyguladım hemen ardından hamile kaldım

Pamukşeker hayırlısıyla gelsin inşallah bu ay,ben de arada okuyorum seni cidden çok pozitifsin ,hoşuma gidiyor üslubun :)

güzel düşünceleriniz için çok ssağolun siz nasıl okursanız öyle hissedersiniz dimiama aslında bu sitede yeniyim beş aydır bebek istiyorum olmayınca nette geziniyordum kafamdaki sorunlara ne yazsam kadınlar kulubunde çıkıyo dedim üye olıyım baktım benim derdim neki mllet ne dertlerde demekki dedim kafaya takmamak lazım yazdıklarımda da genelde zaten rahatlık var bence kimse dertliyim demesin valla herkeste farklı dert var benim daha zamanım çok sanırım yaşım 26 :)) ama varya eger perşembe hayırlı habaer alıyım kk yı salıycam hayırısz haber alırsam yine sallarım ya nasip herşey ona inanıyorum rabbim ne zaman nasip ederse

ya canım bende çok taktım kafayı o zaman bu siteye girmiyodum dr banada birsürü test ve rahimfilmi vermişti testleri yaptırdım sonuçlarda sorun çıkmadı en sonda rahim filmikalmıştı randevu almak zordu bekliyodum zamanını sonra buraya üye oldum baktım herkes baya beklemişondan sonra bu tarz girişimlerde bulunmuşo yüzden moralimi aldım buradan ve şimdi rahim filmini erteledim bialtı ay daha bekliycem ondan sonra tuturamazsam artık en baştan herşeye baktırıcam inş gerek kalmaz böğürtlen kökü kürü ve incir kürü bende duydum ama uygulamadım bu ay pek umutluyum olmazsa eger tüm kürleri karıştırıcam :)) inş olur ya

sigara içiyorsanız öncelikle karı-koca sigarayı bırakın. tek engel nedeni bu olmasa da hücrelerin kalitesini etkiliyor.
en önemlisi de stresi bırakın.

bu durumla karşılaşan varmı herşey normalken hamile kalamayanlar aramızda yada sorun ne olabilir çözemiyorum ben yardım yardım yardım

herşey normalken hamile kalamayıp, tüp bebek yaptırıp tutmayan, sonrasında kendiliğinden hamile kalan can'ım bir arkadaşım var. stres gidince bebek geliyor sanki :)

kaplıcalar için benzer şeyler duydum ama, çok sıcak olduğu için ve sıcak su da gebeliğe zarar verdiği için bence kaplıcayı şimdilik düşünmeyin ya da dr a sormadan gitmeyin bence...
herşeyden ümit keserseniz denersiniz. bir kere ömrümde gittim(turizm amaçlı), ilk ve son olacak. nefes alamadım resmen. o kadar sıcak su, buhar. benim olan sağlığımı da götürecek sandım. bana uygun bir yer olmadığını anladım en azından :)
çok sıcak suyla duş almak erken dönemde bebek kayıplarına neden oluyor. erkeklerde de, sperm kalitesini olumsuz etkiliyor diye biliyorum... son çare olarak denersiniz...
bu ay tutmamışsa, regl bittiği gibi rahim filmini çektirip dr a gidin.
güzel haberlerinizi paylaşmanız dileğiyle...

4 yıllık evlıym

10 ay bekledım bebegımı her ay delı gıbı regl gunumu beklerdım yumurtam catladımı catlamadımı her ay doktor kontrolu bı sorun yok ne esımde ne bende ama delı gıbı dusunuyordum ya olmazsa neden olmuyo dıye en son doktora gıttıgımde tatıle gıt hıcbırsey yapma dedı olmaz sa 8.ayda rahım fılmı cekelım dedı .7.ayda tatıle gıttık geldık yıne yok bebiş

artık umudu kestım kesın tuplerımde bırsey var dıye dusunuyordum ve rahım fılmınden cok korkuyordum 7.aydakı tum dusuncem rahım fılmını nasıl cektırecegım oldu ılıskıyı bıle ne zmn oldugunu hatırlamadım regl olsamda doktora gıdeyım dıye beklerken 10.ayın sonunda hamıle oldugumu ogrendım kafana takma dıyenlere kızardım ama cok haklılarmıs oluruna bırakmak gereksoylemesı kolay uygulaası zor bılıyorum

allah hayırlı zamanda evlat nasıp etsın ınsallah ısteyen herkeze

çok haklısın ama ben beceremiyorum kafaya takmamayı nasıl olacak bu bilemiyorum bakalım nasibimiz ne zaman rabbimhayırlısıyla bebeğini kucagına almayı nasip etsin sanada tüm hamilelerede

Yarın büyük gün değil mi senin için :)
Benim zamanım da yok 29 oldum artık ve yeni denemeye başladık henüz 2. ay
Ama aynı duyguları yaşıyorum seninle belki de bir sene sürecek gelmesi ama her an gelebilirmiş gibi garip bir duygu.
stres yapmıyorum daha o aşamaya gelmedim ama yine de merak içindeyim sürekli günler çabuk çabuk geçsin istiyorum.

merhaba cnm ben de 5,5 yıllık evliyım bizimde 5.ayımız.6. denememiz bu ay..aynı senin gibiyim ne bende ne eşimde sorun çıkmadı..benim de rahim filmi için 2 ay var önümde..senden farkım yaş 33 o yüzden 6 ay olmama süresi verdi doktorum..ama ben inanıyorum cnm sabırla kavuşucaz bebişlerimize..
inşallahgerek kalmazzz..seni takipte olacağımmm
haklısın cnm tutunamazsa döllenmenin bir faydası olmuyor..kaplıca sularının faydası olabilir geröçektenn.araştırmak gerekk..başka bir topikte arkadaşımız ameliyata gireceği gün öğrendi hamiş olacağını..demeki bu fikri kafadan atıp başka şeylerle uğraşmak gerekiyorrr.ama nasılll?
ben varya o yazıyı yazan parmaklarına ölürüm inşallah inşallah inşallah dediğin gibi olur sabah 9 da kan testi vermeye gidicem perşembede sonucu çıkıcak dua edin inşbu ay tutmuştur

yarın test yapacaksın demekkk..hadi inşallahhh hayırlı haberlerle gelllll

hayırlısı artık ama sorun yoksa neden olmuyo bu bebiş :)) benim daha hiç bebişim yok çok istiyorum 8 ocagı iple çekiyorum eğer adet olmazsam hemen test yapıcam rabbim banada nasip etsin isteyen herkesede

Bende 8 ocagi bekliyorum insallah gelmez bende hemen test yaparim:)

canım sıcak bi bnyodan sora ilişkiye gir
hergün yapmaya çalışın
sık sık olursa spermin yakalama şansı daha büyük ama kaliteside önmli sperm kalitesiz olursa yumurta almaz içine
eşine keçboynuzu kürü yap yani keçiboynuzunu kaynat suyunu içsin
bide ayıptır sölemesi çok şehvetli davran
ayağa kalkma hemen biraz i,çine kaysın eşinin spermi

sağol canım test sonucunu aldım am dr paşa yoktu hemşireye gösterdim oda sınırda ama bi hafta sonra gel bi daha bakalım dedi 6.6çıktı hcg ne demek off allahım nolur adetimede bir hafta vardı testi verirken

hamile kalmak için çok kısa bir süre enazından 1 sene bekle bence.ayrıca adetinin 2.günü hormon testlerine baktırabilirsin ayrıca eşin de sperm testine de baktırsın.en güzeli hiç sıkıntı yapmadan bekle bu süreyi.bazen her ay sağlıklı yumurtlama olmayabilirsin sabır sabır diyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…