- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 133
- 39
- Konu Sahibi pamuk34seker
-
Ben olsam çoktan yapmıştım :))Canimmm mrb benimde 15 ay oldu evleneli cocuk hep istedik olmadi bu ay adetim gelmefi ilk defa bole oldu haziran 9 adet oldum temmuz oldu hala gelmedi sence suphelenmelimiyim test yapsam cikarmi
Ama yapmaktan korkuyorum cikmazsa die cok uzulurum bi raz daha duruyum diorum dusun orucu hic yemedim olmadim yani bide mevsim degisilligi oldugu icin yada oruc bunyemi dusurdu ole olabilir die dusunuom ama bolede bekleyemiyorum yapmammak icin kendimi zor tutuyom bide kac gun gecikmis oluyo sence cnmBen olsam çoktan yapmıştım :))
Negatif çıkarsa da git kan ver bence baya geçmiş günün
Merhaba yarın sabah gidicez bakalım herseyın hayırlısı inşallah,rahim filminden çok korkuyorum çok kötü şeyler yazılıyor ama gerekirse napalım mecbur yapıcazEşinden sonra rahim filmini düşün bence kendinde arama herşeyi sonuca göre filmi çektirirsin
benim 15 ay oldu tık yok saldım artık banane diyorum olmazsan olma napim
Tebrikler cnm hayırlı olsun kucağına almak nasip olur inş ♡Trst yaptimmm pozitiffffff cok mutluyummmm
İnş bir sorun çıkmaz cnm hsg yi iyi biyerde çektir özele git bence daha memnun kalıyorlarMerhaba yarın sabah gidicez bakalım herseyın hayırlısı inşallah,rahim filminden çok korkuyorum çok kötü şeyler yazılıyor ama gerekirse napalım mecbur yapıcaz( off moralım sıfır inşallah yarın bi sorun çıkmaz sizin neden olmadı canım sonuc aldınız mı tedavi vs sıkıntı neymiş
Benim eşimdede varikosel başlangıcı dedi Dr ama sperm testi sonucu iyi dedi herhangi bi müdahele gerek yok dedi ama ben endişelenirim acaba başka bi dra mı görünsek belki ameliyat olması daha iyidir artık napıcagimi şaşırdım doktorlardan güvenemez olduk bende testleri attım ovülasyon gebelik vs ,telefonumdan uygulamayıda sildim bakmıycam bat ne zaman onu bile bilmiyorum yeter artık psikolojin bozuldu resmen Allah'tan hayırlısı diyip dua etmek tek seçenek sanırımİnş bir sorun çıkmaz cnm hsg yi iyi biyerde çektir özele git bence daha memnun kalıyorlar
Bizim sorun ney bende bilmiyorum eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 3 ay sonra test yapıldı doktor bu sonuçlara göre normal yolla bebek sahibi olabilirsiniz demiş ama olmadı henüz artık üstünde durmuyorum preseed jel kullanıyordum 2 aydır kullanmıyorum bir sürü ovulasyon testi almıştım öyle duruyor yapmıyorum umrumda değil artık ilgilenmiyorum olacağı zaman olsun
Cnm srn biraz fazla mı sorun yapmışsın acaba yanlış anlama ama daha 6 aydır deniyorsun benim 15 ay oldu elimdeki testleri çöpe atacak telden uygulama silecek noktaya gelmedim haa yapmıyorum testleri ama duruyor öyle günümü takip etmiyorum ama yine herşeyimi uygulamaya kaydediyorum sen bence biraz rahatlamalısın ne yani hemen olmuyorsa olsun 1 yıl sonra 1 yıl daha rahat rahat gez işte keyfine bak bu kadar strese ne gerek var zaten bu stresle olacağı varsada olmaz yani sakinleş birazBenim eşimdede varikosel başlangıcı dedi Dr ama sperm testi sonucu iyi dedi herhangi bi müdahele gerek yok dedi ama ben endişelenirim acaba başka bi dra mı görünsek belki ameliyat olması daha iyidir artık napıcagimi şaşırdım doktorlardan güvenemez olduk bende testleri attım ovülasyon gebelik vs ,telefonumdan uygulamayıda sildim bakmıycam bat ne zaman onu bile bilmiyorum yeter artık psikolojin bozuldu resmen Allah'tan hayırlısı diyip dua etmek tek seçenek sanırım
Canım haklısın çok takıyorum aşırı gerginim bi türlü atamıyorum kafamdan olmazsa diye çok korkuyorum dediğin gibi rahat olsam hersey daha güzel olucakCnm srn biraz fazla mı sorun yapmışsın acaba yanlış anlama ama daha 6 aydır deniyorsun benim 15 ay oldu elimdeki testleri çöpe atacak telden uygulama silecek noktaya gelmedim haa yapmıyorum testleri ama duruyor öyle günümü takip etmiyorum ama yine herşeyimi uygulamaya kaydediyorum sen bence biraz rahatlamalısın ne yani hemen olmuyorsa olsun 1 yıl sonra 1 yıl daha rahat rahat gez işte keyfine bak bu kadar strese ne gerek var zaten bu stresle olacağı varsada olmaz yani sakinleş biraz
Noldu cnm gittin mi doktora hayırlı sonuçlar inşYa kizlar testim pozitif cikibca gittim kandada pozitif cikti hatta degerim 28 cikti ultrasonla goruruz dediler yuksek bi degermis baktilar karindan kese gorundu bebek yok dediler bos gebelij olma uhtimalleri olabilir dedi coj takiyorum yarin tekkrr gel bakalin dedi napicam kizlarrr
Gittim gozukmedi yine haftaya gel dedi sadece kese var bebek gozukmuyo normalmiNoldu cnm gittin mi doktora hayırlı sonuçlar inş
Bilmiyorum cnm bir fikrim yokGittim gozukmedi yine haftaya gel dedi sadece kese var bebek gozukmuyo normalmi
Gittim gozukmedi yine haftaya gel dedi sadece kese var bebek gozukmuyo normalmi
Olemi diyiyosun cnm yaa ins bi sikinti olmaz 6 haftalik benimde kese gozuktu normalde biz bu degrtletle gorebiliyoruz bebegi dedi degerim 28 bu arada coj korktum alttan bskalim dedi istemedim korktum ilk gebeligim cunki karindan baktik gormeduk bi hafta sonra gel bklim dwdilerTatlım kaç haftalık hamilesin? ben şimdi değerimi hatırlamıyorumda benim 5 haftalıktı kese bile görünmedi doktor alttan muayene etti öle göründü kese sonra ki hafta bebek göremedi.. boş gebelik olabilir 5 gün sonra gel görünmezse boş gebeliktir o yüzden kürtaj olursun dedi. Sonra aynı gün korktuğum için doktora güvenmedim ve başka bi hastaneye gittim keseyi karnımdan bakınca gördü doktor iyice baktı inceledi.. Geç döllenme olmuş ondan görünmüyor olabilir bebek 2 gün snra gel bakalım kürtaj için çok erken kanaman bile yok çünkü dedi.. hakkatende hiç kanama vs yoktu...
Neyse 2 gün snra gittik doktor bebeği gördü çok sewindim. bi de idrarın biraz sıkışık gel demişti o zaman daha net belli oluyor... Beek görününce 6+5 haftalık dedi...
1 hfta snaya randevu verdi kalp atışlarını da duyduk ve herşey normal şuan.. Sakın moralini bozma geç dmllenme olmuştur...
6.5 kac hafta yami oluyo 6hafta 5 guunmu banada bos gebeligi dusundurebiliyor dedi doktor ama bazen 7.8.haftalarda gordugumuz olabiliyor dedi ins bebegim benledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?