• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun nerede

bitane2014

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
128
22
28
Balıkesir
Esim önceki evliliklerinden olan buyuk yastaki çocuklarıyla benım 3 yasındaki oğlumu da alıp 10 gunlugune tatıle gıttı.Ben hamileyim bu arada.Gecen sene gene bu zamanlar yıne çocukları yüzünden karakolluk olup boşanma davası açtım.Vazgecırdı.Ama hala benım ıstemedıgım ne varsa ardına koymuyor.Onlara aşırı düşkün.En buyuk ve tek sorunumuz çocukları.Butun evlılıgımı onların golgesınde yasıyorum.Her zaman oncelık onların.Oglumu da sureklı onlarla bıraraya getırmeye çalışıyor.Gecen sene boşanma aşamasında 1 ay yuzunu gostermedı,onlarla bırarada tuttu.Ben herseyı affettım.Sımdı de evlılık yıldonumumde oğlumu alarak hamıle halımle benı tek basına bırakarak tatıle gıttı.

Sizde ödül olarak kucağına 2.yi vereceksiniz yarın öbür gün küçük çocuğum var nasıl ayrılayım diye konu açacaksınız boşanmak istediğiniz adama apar topar çocuk yapıyosunuz ne çabuk unutuyorsunuz hiç anlamıyorum.

cocuklari kac yasinda?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kötü kalpli bir insansınız bence neden onun cocuklari diye ayrim yapiyorsunuz ki. Siz zaten onun cocuklarini bilerek ve kabul ederek evlenmissiniz. Adam ne guzel kardesleri birbirine yakinlastirmaya calisiyor. Ayni sey sizin basinizavgelse ne yapardiniz acaba yazik valla yazik.

Esim önceki evliliklerinden olan buyuk yastaki çocuklarıyla benım 3 yasındaki oğlumu da alıp 10 gunlugune tatıle gıttı.Ben hamileyim bu arada.Gecen sene gene bu zamanlar yıne çocukları yüzünden karakolluk olup boşanma davası açtım.Vazgecırdı.Ama hala benım ıstemedıgım ne varsa ardına koymuyor.Onlara aşırı düşkün.En buyuk ve tek sorunumuz çocukları.Butun evlılıgımı onların golgesınde yasıyorum.Her zaman oncelık onların.Oglumu da sureklı onlarla bıraraya getırmeye çalışıyor.Gecen sene boşanma aşamasında 1 ay yuzunu gostermedı,onlarla bırarada tuttu.Ben herseyı affettım.Sımdı de evlılık yıldonumumde oğlumu alarak hamıle halımle benı tek basına bırakarak tatıle gıttı.
Ne güzel işte eşiniz kardeşleri birbirine yakınlaştırıyor,birlikte vakit geçirsinler diye bunun neresi kötü.Siz bu adamla evlenirken çocukları olduğunu biliyordun adam ne yapsın çocuklarını görmesin mi dışlasın mı ne güzel işte kardeşler arası Ayırım yapmıyor.

adamin cocuklari tabiki düskün olucak, cocuktan ötesi yoktur benim bildigim, taktir ettim esinizi,
tekrar evlenince cocuklarini unutmamis, hem sizin cocugunuzu da dislamiyor ne güzel iste hep
beraber gezdiriyor, daha ne istiyorsunuz

Bencillik diz boyu. Ama yarin obur gun ayrilirsan , kocanda senin cocuklarinla ilglenmese buraya yeni konu acarsin . Evlendi cocuklarimizi hic arayip sormuyor diye istedigin bu mu. Uyumlu ol biraz.

hakikaten sorun nerde :26:

helal olsun kocanıza dngeyi güzel kurmuş ta siz o dengeyi bozmayı çalışıyorsunuz ... bence biraz daha benmerkezci olmaktan vazgeçip hayattan zevk almaya bakın :31:

devamından ne gelecek merakla bekliyorum:31:

Kötü kalpli bir insansınız bence neden onun cocuklari diye ayrim yapiyorsunuz ki. Siz zaten onun cocuklarini bilerek ve kabul ederek evlenmissiniz. Adam ne guzel kardesleri birbirine yakinlastirmaya calisiyor. Ayni sey sizin basinizavgelse ne yapardiniz acaba yazik valla yazik.

Cevabın ıcın teşekkürler.Basta ben de çocuklarını bırakmadığı ıcın takdır etmıstım.Ama kadının hıcbır degerının olmadığını çocuk doğurtup arkasından boşandığını ben de tecrübe ettım.Yanı ben boşanmadıysam cocugum dıgerlerı gıbı ana düşmanı olmasın dıyedır.3 yasındakı cocugun kardeşe degıl anneye ıhtıyacı vardır.Kadın olarak hep ıkıncı planda kalmayı bı duşunun.Aynı sey benım basıma gelse asla ve asla benımle evlenmezdı ve ızın vermezdı.Bu arada ayrılmamız ıcın ozellıkle caba harcadıklarını da gozardı etmesenız neden onun çocukları dedıgımı anlarsınız.Ve evlenirken bana vaadı senın onlarla ılgın olmaz deyıp sonra da en ozelımıze kadar ıcımıze sokması.

Bencillik diz boyu. Ama yarin obur gun ayrilirsan , kocanda senin cocuklarinla ilglenmese buraya yeni konu acarsin . Evlendi cocuklarimizi hic arayip sormuyor diye istedigin bu mu. Uyumlu ol biraz.

Çocuklarıyla tatıle gıtmesı gerekmiyor ki,herseylerını karşılıyor zaten fazlasıyla.Bızden kısarak.Ve 20 yasındakılere çocuk denmez artık.Asıl sorun 3 yasındakı oğlumu alıp gıtmesı ve benı hamıle halımle bırakması.Hangısı bencıllık?Anneysenız kac gun ayrı kaldınız çocuğunuzdan ben 1 ay yasadım aynı acıyı gecen sene.Uyumsa benden daha uyumlusu varsa goreyım.Haftanın belırlı gunlerınde onlarla ozel günlerde onlarla .

Sizde ödül olarak kucağına 2.yi vereceksiniz yarın öbür gün küçük çocuğum var nasıl ayrılayım diye konu açacaksınız boşanmak istediğiniz adama apar topar çocuk yapıyosunuz ne çabuk unutuyorsunuz hiç anlamıyorum.

Aramız ıyıyken bı dusugum oldu.Sonrasında planlı olmasa da bebegım olacağı ıcın sukredıyorum.Oglum yalnız kalmayacağı ıcın.Tam tersı kızım benı daha guclu yapacak.Iyı kı olacak.Ve boşanma olursa bı oncekınden daha guclu olacağım.

Gerçekten bir anne olarak nasıl bu kadar kötü kalplisiniz? Onun çocukları nedir? Siz kim oluyorsunuz da kocanızın çocuklarını "evliliğimizin problemi" olarak nitelendiriyorsunuz? Tabii ki ilk planda çocukları olacak, helal olsun kocanıza. Çocuklarını atacak mıydı bencil istekleriniz yüzünden? Siz bu kadar kötü düşünceli biri olduğunuz için çocuğunuzun kardeşleriyle kaynaşmasını istemiyorsunuz belli ki, o da kardeşleriyle kaynaşmasını sağlıyor ne var bunda? Bir anne nasıl böyle bir mentaliteye sahip olabilir dehşete düştüm doğrusu. Kocanızın tek eksiği de sizden boşanmıyor oluşu bence. Umarım farkına varır, çocuklarını kabullenemeyen bir kadınla beraber olmaz.

Akil var mantik var. Adam cocuklarindan nasil vazgecer? Sen vazgecermisin? Adam dogru olani yapiyor.. sen hatayi ilk basta yapmissin. Kendine güvenmiyordun, neden evlendin bu adamla? Erkeklerin her sözüne inanilmaz... Cocuklarimla ilgin olmayacak dediginde biraz durup düsünecektin... Bir Anne veya bir Baba elbetteki cocuklariyla görüsecek, heleki o cocuklarin birde tekrardan kardesleri olursa, onlarlada bir araya getirecek, analari ayri olsada onlar kardesler ve sen bunu degistiremezsin..
Benimde babamin ilk esinden olan kardeslerim var, ve bizde üvey muamelesi yapilmadi, bir arada büyüdük, cünkü biz kardestik!

Çocuk denecek yası gecmıs 20 -25

Şaka mısınız siz? Ben 23 yaşındayım hala da annemin babamın çocuğuyum. Benle tatile gitmek zorunda olmayabilirler ama beraber vakit geçirmekten keyif alırız. Bu konuda siz dış kapının dış mandalı oluyorsunuz kocanız ve kocanızın çocukları açısından bakınca. Boşanmanızı istemekte de haklılar çünkü o çocukları istemiyorsunuz. Beni anne babamdan uzaklaştırmaya çalışan biri olsa ben de onu istemezdim. Problem sizde çocuklar da oldukça haklılar.

Back
X