• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun nerede

Ne eksık anlamıyorum.Hamıle olduğum,3 yasındakı oğlumu alıp gıttıklerı başka konu yok benım ıcın dıgerlerı gecmıs.Cocukların yası buyuk onu da yazmışım Yanı ıhtıyac degıl kı tatıle gıtmelerı tam da bu zamanda gıtsın eyvallah.Oglumu neden alıyor.Bunun altında benım annelıgımın hıce sayılması kardeslıgın yuceltılmesı var kımsenın anlamadığı da bu.

Siz neden birlikte gitmediniz tatile? Herkesin ihtiyaci var bence tatile, kücük büyük fark etmez...

konu sahibi keşke konuyu açmasaydın canım.... kocanın çocuklarıyla ilgilenmek burda her kafadan çıkan ayrı sesle ilgilenmekten daha kolaydı sanırım.... bazıları açılış konusunu okumuş bazıları aralardan cımbızlamış bazıları olmayanları uydurmuş vs vs vs tez zamanını soran da tüy dikmiş oldu........... valla benim içim şişti sizin de kafanız kazana dönmüştür...

cok sagol.yazıkların cok degerlı tekrar tekrar okudum.sabretmeye çalışıyorum.Dogru mu bılmıyorum

kendinizi çok ezdirmediğiniz sürece sabretmek iyidir.eşiniz çocukları kaynaştırmak adına oğlunuzu sürekli ve uzun süreli sizden ayırıyorsa ben bunda bencillikten düşüncesizlikten başka bir şey göremem. kardeşler tabi ki görüşsün zaman geçirsinler.sizin de can olduğunuzu can taşıdığınızı unutmasın saygıdeğer eşiniz. size sakin sakin tavsiye veriyorum da babası oğlumu benden 1 ay ayırsa hemde tehdit maksatlı,onunla hemen barışır.sonra da onun bi taraflarını keserdim! siz bana bakmayın ama:1:

Son düzenleme:
DEger bu bir tez konusuysa yaz arkadasim... Esimin oglu kizimin abisi benimde kizim kadar cok sevdigim bir oglumuz var...tatilse daha kizim yokken tum tatillerimizi gule oynaya beraber yaptik simdi 16 aylik kizim var abisinin dibinden ayrilmiyor o da kiz kardesine bagimli onlari oyle gordukce mutluluktan cildiriyorum....esim eve dondu kizim ben ve esimin oglu yazliktayiz daha 1 saat once ona anneni ozluyorsan gel bana saril bende bir anneyim dedim....yasi kac olursa olsun onlarin boynu bukuk anne bir yerde baba bir yerde...uvey anne degilim ben onun kiz kardesinin annesi onu annesi babasi gibi her durumdan sakinacak seven ablasiyim.....

Back
X