- Konu Sahibi hayat_mavi
-
Buraya yeni uye oldum. Bir cozum yolu ariyorum. Acil sekilde 5000 tl ye ihtiyacim var.butun cozum yollarini denedim ama olumsuz oldu. Bu parayi bulamazsam isimden olma durumun var.Kredi cekemiyorum. Nisana kadar 2000tl nisanda da geri kalan 3000tl verecegim.borclar kredi kartina karti eski sevgilim kullaniyordu serefsiz borcu tepeme birakip gitti kendisine hicbir sekilde ulasamiyorum. Bu borcu odemezsem isimden olacagim.
bana yardim edebilecek gercekten guvenilir birini bulamiyorum. Bana akil verin.
akrabalarim kendilerine yetemiyor kimsede bulamiyorum. Kafayi yiyecegim cok bunaldim artik
Canim ben de latife yaptim yanlis anlama..Kendi isteginle vermissin ispatlanacak birsey yok. Keske bir yol bulsamda soylesem..Ben zaten buradan biri borc versin diye yazmadim.sadece artik geceleri uyuyamiyorum.evet uzerimde birsey yok ama bende bankaciyim isimden olacagim isler iyice cikmaza girecek..
kredi karti borcunu ben yapmadim diye sikayet etmek kolay ama ispatlamak zor.
Allah yardımcın olsun.Buraya yeni uye oldum. Bir cozum yolu ariyorum. Acil sekilde 5000 tl ye ihtiyacim var.butun cozum yollarini denedim ama olumsuz oldu. Bu parayi bulamazsam isimden olma durumun var.Kredi cekemiyorum. Nisana kadar 2000tl nisanda da geri kalan 3000tl verecegim.borclar kredi kartina karti eski sevgilim kullaniyordu serefsiz borcu tepeme birakip gitti kendisine hicbir sekilde ulasamiyorum. Bu borcu odemezsem isimden olacagim.
bana yardim edebilecek gercekten guvenilir birini bulamiyorum. Bana akil verin.
akrabalarim kendilerine yetemiyor kimsede bulamiyorum. Kafayi yiyecegim cok bunaldim artik
Ben zaten buradan biri borc versin diye yazmadim.sadece artik geceleri uyuyamiyorum.evet uzerimde birsey yok ama bende bankaciyim isimden olacagim isler iyice cikmaza girecek..
kredi karti borcunu ben yapmadim diye sikayet etmek kolay ama ispatlamak zor.
Arkadasim ingde canim ama sizin kendi bankanizda opsiyonunuz olmalı kredi nasil vermezler anlamiyorum bu arada onun baska bir bankaya borcu vardi ama maasina haciz geldigi için illaki biliniyordur yönetim den borcu oldugu zaten protesto bile cekilse sicile islenmiyor mu ? Belki siz abartiyorsunuz kendi subenizde degilse bile baska subeden bir bilene danışın benceArkadasiniz hangi bankada? Is bankasinda durumlar birazda sertte o yuzden sordun. Teftis geldi subeye borclanmalardan dolayi. Herkese uyardilar. Cokta yumusak degldi uyarilari. Borclanmalari odenebilir sekle getirin diyorlar. Sicil bozmadan bunu yapmamizinistiyorlar. Taksilenditne olayibsicil bozar.
Offf yok cozum yolu.
Ben abartacak biri degilim.tabi tanimadiginiz icin bu sekilde dusunmeniz gayet dogal.bu borc bu kadar degildi borc yuksekti bu mevlaya kadar getirdim temettu filan yatan ek ucretlerke ama artik nisana kadar bir daha ek birsey yok.borc kredi olsa enin olun yapilacak cok sey var ama kredi karti olunca asgarisini oduyorsun faiz biniyor.sonraki ayda ayni ve sonunda odeyemiyorsuna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?