sorun para

hayat_mavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
8
0
86
İstanbul
Buraya yeni uye oldum. Bir cozum yolu ariyorum. Acil sekilde 5000 tl ye ihtiyacim var.butun cozum yollarini denedim ama olumsuz oldu. Bu parayi bulamazsam isimden olma durumun var.Kredi cekemiyorum. Nisana kadar 2000tl nisanda da geri kalan 3000tl verecegim.borclar kredi kartina karti eski sevgilim kullaniyordu serefsiz borcu tepeme birakip gitti kendisine hicbir sekilde ulasamiyorum. Bu borcu odemezsem isimden olacagim.
bana yardim edebilecek gercekten guvenilir birini bulamiyorum. Bana akil verin.
akrabalarim kendilerine yetemiyor kimsede bulamiyorum. Kafayi yiyecegim cok bunaldim artik

Bir yakınızın üzerinden kredi çekemiyor musunuz ? Aklıma başka bir çözüm önerisi gelmedi maalesef..

Canim boyle saflik olur mu sen neden veriyorsun kartini adam kocan olsa neyse..Ha her neyse benim bir cozumum var..Bak canim benim belli ki ustune bir malin mulkun yok..Olay basit, odemeyeceksin parayi..seni bir avukat arayacak dava mava diye..alip seni iceri atmazlar merak etme..haczedilecek birseyinde yoksa sorun etme..bir gun parayi bulup odemen icin dua ederler sadece.sonra da senino borcu milletten dosya masrafi zirt birt diye cikarirlar...odeme bacim.buradn sanabundan ote yardim gelmez..biri cikip al sana 5000 tl demedigi surece..

Madem o harcama yapmia sikayet et benden habersiz harcama yapmis diye , ozamanda kayboldugu yerden cikar ve öder..

Ben zaten buradan biri borc versin diye yazmadim.sadece artik geceleri uyuyamiyorum.evet uzerimde birsey yok ama bende bankaciyim isimden olacagim isler iyice cikmaza girecek..
kredi karti borcunu ben yapmadim diye sikayet etmek kolay ama ispatlamak zor.

Canim ben de latife yaptim yanlis anlama..Kendi isteginle vermissin ispatlanacak birsey yok. Keske bir yol bulsamda soylesem..

Allah yardımcın olsun.
Satabileceğin hiçbir şey yok mu, son çare ailene söylesen yardımcı olmazlar mı?
Bir konuda okumuştum, borcu taksitlendiremiyor musun?
Bankacıysan bildiğin pek çok alternatif vardır.

Yapilacak en iyi sey taksitleri tekrardan yapilandirmak saniyorum bankaci bir arkadasim çektiği 15 bin tlyi odeyemeyince maasinin bir kismina haciz geldi isinden falanda olmadi bankayla görüşün taksitlendirme yaptirin böylece avukat dava vs masraflarida üstüne binmez rahat edersin

Arkadasiniz hangi bankada? Is bankasinda durumlar birazda sertte o yuzden sordun. Teftis geldi subeye borclanmalardan dolayi. Herkese uyardilar. Cokta yumusak degldi uyarilari. Borclanmalari odenebilir sekle getirin diyorlar. Sicil bozmadan bunu yapmamizinistiyorlar. Taksilenditne olayibsicil bozar.
Offf yok cozum yolu.

Ya hic mi borç alacağınız biri yok? Bu insanlar ne hale gelmis ya. Artik baba oğluna degil heybeden para, borc para bile vermiyor. Cok üzülüyorum. Allah yardimciniz olsun. Ama bence bulabilirsiniz.. yani sonucta o kadar da yuksek bir meblağ değil. Muhakkak birinde vardir. Annenizin altini falan varsa satsaniz?

Kardeşiniz vs. yok mu?
Nasıl olur da ailenizden çıkmaz bu kadar para?
Borç vermeyenler de büyük ihtimal geri veremeyeceğinizi düşünüyolardır.
Bizden de geçen böyle para isteyen bi'tanıdığımız oldu. Ancak biliyoruz ki versek su içeceğiz üstüne. Çünkü az olan parayı ödeyemediği için bu kadar katlanmış para...

5 bin lira bulunmayacak para değil hakkaten, kredi neden çekemiyorsunuz? yazdınız da ben mi kaçırdım öyleyse kusura bakmayın. bankacıymışsınız, çift maaştır, performanstır elinize toplu para geçiyordur muhakkak parayı bir kerede yatırmak zorunda mısınız bu şekilde bir kaç taksitle yatırsanız? icralık olduysa avukatla konuşup taksitlendirebilirsiniz diye biliyorum

Ya kusuruma bakma fakat bir bankaci nasil bu hataya düser? En cok siz bilmeniz gerekiyor bu kredi islerin nasil yürüdügünü. Gercekten hayret ettim dogrusu.

Neyse, artik umarim istediginiz miktardaki paraya ulasirsiniz

Arkadasim ingde canim ama sizin kendi bankanizda opsiyonunuz olmalı kredi nasil vermezler anlamiyorum bu arada onun baska bir bankaya borcu vardi ama maasina haciz geldigi için illaki biliniyordur yönetim den borcu oldugu zaten protesto bile cekilse sicile islenmiyor mu ? Belki siz abartiyorsunuz kendi subenizde degilse bile baska subeden bir bilene danışın bence

Ben abartacak biri degilim.tabi tanimadiginiz icin bu sekilde dusunmeniz gayet dogal.bu borc bu kadar degildi borc yuksekti bu mevlaya kadar getirdim temettu filan yatan ek ucretlerke ama artik nisana kadar bir daha ek birsey yok.borc kredi olsa enin olun yapilacak cok sey var ama kredi karti olunca asgarisini oduyorsun faiz biniyor.sonraki ayda ayni ve sonunda odeyemiyorsuna.

Tabiki de düşünmüşsünüzdür ama neden kredi çekemiyorsunuz? Ya da annenizin üzerine falan kredi çekmeniz mümkün mü? Eskiden sanırım daha kolaydı bu kredi çekme işleri. Bir bankada çalışırken başka banakadan kredi çekliyor mu?

Eminim bunların hepsini düşünmüşsünüzdür ama başka bir arkadaşın dediği gibi satabileceğiniz bir şeyler var mı? Telefon olur ufak tefek takılar olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…