sorun para

kartı baştan taksitlendirmekten başka yolun yok..bankalar para ödensin diye bir miktar faiz daha ekleyip borcu yeniden yapılandırabiliyor diye biliyorum..
edit:bankacıymışsınız yeni gördüm..siz banka konusunu en ayrıntısına kadar düşünmüşsünüzdür..aman ha tefeci illetine bulaşmayın sakın..bankada çalışan arkadaşlarından brine ihtiyaç kredisi çektirebilirsin..

Bir arkadas odeme demis ama qvukata dusunce kara listeye alinir sin yarin bi kredi ivir zivir lazim olsa bankalardan bise alamazsin

Bir arkadas odeme demis ama qvukata dusunce kara listeye alinir sin yarin bi kredi ivir zivir lazim olsa bankalardan bise alamazsin

sizin gibi akılsızlara söylenecek çok şey var ama ben de kalsın.yaptıgınızın cezası neyse çekeceksiniz.ne dememizi bekliyorsun tefecilere mi git diyelim.kredi kartı borcunu taksitlendiriyorlar bankayla görüş, işten atılma niye bilemiyorum tabikii

Ben sadece bir fikir almak nicin buraya yazdim. Kimse kimsenin yasadiklarini bilemez dimi o yuzden bilmediginiz konular hakkinda akilsiz cezasini cekeceksiniz tarzi konusamazsiniz.tanimadiginiz kisi hakkinda bu sekildr yargilayacak bir dusuncede insan olmadiginiz konusma tarzinizdan belli mumkunse fikir bile vermeyin.bu yazim sadece sebatiye denen uyeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…