Sorun sende değil bende

Mine masal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2018
14
3
1
35
Kızlar size nı akıl danışayım 9 aylık evliyim çok korkarak evlendim ama şükür evliliğim korktuğum gibi olmadı eşim sorumluluklarını bilen evini beni ihmal etmeyen biri tek sıkıntı ben ankaradan küçük bir ilçeye geldim eşimin işi burda olduğu için eşim de kendi iş yeri olduğu için yoğun çalışıyor burda pek kimse yok annem ablam hepsi çalışıyor ben genelde bütün gün evdeyim ankarada ki işimi evimi bırakıp geldim aslında evliliğinde bi sorun yok ama gün geçtikçe kendime kızıyorum neden çalışmadın neden işini bıraktın diye belki de tüm gün evde olmaktan bilmiyorum sizinde böyle hissettiğiniz oluyor mu ?

Normal canm oyle hisstemen
Bosluga dusmussundur calismayi bırakınca
O cevrelerde calisabilecegm yer yokmu?

İş imkanı yok mu orda?

Çalışma hayatından-ev hanımlığına geçişte sıkıntılar yaşanabiliyor...

Gün içinde kendinizi oyalayacak şeyler yapın...

Resmi bir işiniz olunca çalışmak güzel ama evliyken özel sektörü idare etmek zor. Uzun çalışma saatleri, yoğun çalışma, oturunca bile göze batma ne bileyim bir türlü rahat olmuyorsun. Geçim sıkıntınız yoksa çalışmak yerine çeşitli kurslara, sertifika programlarına katılabilirsiniz. Hem bu sayede sosyalleşmişte olursunuz.

Şehir değiştirmemişsin ki, ilçe değiştirmişsin. Ben bir kültürden bir kültüre taşındım. Sadece şehir de değildi. Kimileri ülke değiştiriyor.
Yaşadığın yerde yakınlarda iş bulabilirsin belki.
Yeniden okul okuyabilirsin Uzaktan eğitim ile. (AÖF)
İŞKUR mesleki kurslarına gidebilirsin , belediyenin hobi meslek kurslarına katılabilirsin kadın kollarından Bilgi alabilirsin çalışmaları konusunda
Çok yalnızım dersen benim gibi çocuk yaparsın hemen , yalnızlığı en iyi bebeğim paylaştı benimle. Zamanlada arkadaş çevre edindm

Back
X