• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun sevdigim adam.

Qznuur

Ona rastlayana kadar bir ölüydü. <3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
44
28
18
Nerden baslasam nasil anlatsam bilmiyorum ama dilim döndügünce anlatacam kizlar.6 senelik bir iliskim var.Ben biraz anlasilmasi zor bir insanim.O elinden geldigince alttan aldi uzun süre.Onceden uzak mesafydi iliskimiz ben Ankaraya universite icin gideli 2 yil oldu.2 yildir yanyanayiz.Sorun su ki son aylarda cok degsti.Ben git diyorum tamam diyip gidiyor.Ariyorum seviyorum diyor.Ama kendisi aramiyor.Normalde degil kizlar kavgadan sonra.Bir de babsida cok sorunlu bir adam.Rahat vermiyor sürekli para para diyor.Kizlar benim sormak istdgm su neden kavgadan snra beni hc aramiyor ayriliyorum aramiyor acba istemiyormu beni istemiyorsa niye ben araynca hemen brisiyoruz.Işte boyle fikirlerinizi bekliyorum.

Bıktırmışsı

Boyle devam edersen aradığında da barışmaz

Ben ortada bi sorun görmedim şahsen. Basit şeyler. Sonuçta siz ayriliyorum diyince çocuk da kucaginiza mi atlayacakti? Ayrılığı bile göze alıyorsanız niye takıyorsunuz ki hareketlerine? Bana hiçbir sorun yok gibi geldi. Sonuçta biz tanımıyoruz çocuğu. Hiçbir şeyden bahsetmemissiniz...

Sen ne kadar süre sonra arıyorsun, hemen mi? Acaba onun aramasına fırsat vermiyor olabilir misin? Hiç aramasan ne olacak? Ben olsam merak eder, hiç aramazdım. Ararsa benimdir, aramazsa hiç olmamıştır ;)

Madem bir aramaya bakiyor barismaniz, neden ayriliyorsunuz?

Artik sizi ciddiye almadigindan tepkilerinizi umursamiyor.

Ben anlamiyorum surekli ayrilip barisanlari, nikahli olsaniz iliskiyi nasil yurutmeyi planliyorsunuz...?

Nerden baslasam nasil anlatsam bilmiyorum ama dilim döndügünce anlatacam kizlar.6 senelik bir iliskim var.Ben biraz anlasilmasi zor bir insanim.O elinden geldigince alttan aldi uzun süre.Onceden uzak mesafydi iliskimiz ben Ankaraya universite icin gideli 2 yil oldu.2 yildir yanyanayiz.Sorun su ki son aylarda cok degsti.Ben git diyorum tamam diyip gidiyor.Ariyorum seviyorum diyor.Ama kendisi aramiyor.Normalde degil kizlar kavgadan sonra.Bir de babsida cok sorunlu bir adam.Rahat vermiyor sürekli para para diyor.Kizlar benim sormak istdgm su neden kavgadan snra beni hc aramiyor ayriliyorum aramiyor acba istemiyormu beni istemiyorsa niye ben araynca hemen brisiyoruz.Işte boyle fikirlerinizi bekliyorum.
Adam da sıkılmış sürekli git demenden nasıl olsa barisacaz diye umursamıyor ayrılmanı. Ama böyle giderse bence barisacak sevgilin olmucak yanında. Kendinizi bulunmaz hint kumaşı sanmaktan vazgeçin

kaçan kovalanır tatlımm .. :51:
Ben olsam aramam,ne hali varsa görsün .. :ssz:
Kendini ağırdan sat biraz ..
:51:

Siz ne istediginizi bilmiyorsunuz.
Bir iliski bu sekilde uzun omurlu olamaz.

Bu nasıl bir kafa ya. :D
Ayrılıyorum aramıyor diyor. :D Hahaha :D

Yaa ne saf çocukmuş sevgilin.
Yavaş yavaş uyanıyor sanırım.
Böyle bencil davranan kızlara da hep böyle saf oğlanlar tav oluyor ya.
Ama çekmezler bir yerden sonra.
İster 6 yıl ister 10 yıl olsun, bir anda bırakıp giderler genelde o kadar naza niyaza katlanan bu zavallı çocuklar. :ssz:

Kusura bakmayın fakat altı yılınızın altısını da bu şekilde ayrılıp ayrılıp telefon bekleyerek geçirdiyseniz sevgilinizin böyle davranması çok normal. Ben anlamıyorum bi ilişkiyi hem de altı senelik olduğunu söylediğiniz bi ilişkiyi ağzınızdan ayrılık kelimesini düşürmeden nasıl yürüttünüz acaba? Ya da sevgiliniz nasıl katlandı buna :(
Kusura bakmayın ama bence sevgilinizin bunca süre alttan alması sizi çok şımartmış ve her şeyi naz ile kapris ve ayrılma lafı ile halledebileceğinizi düşündürmüş. Kimse vazgeçilmez değildir bu SİZ olsanız bile :) o yüzden ilişkinizi sürekli ayrılıp çocuk gibi telefon bekleyerek heba etmeyin bence. Ayrılığı böyle olur olmadık her yerde her durumda dillendirirseniz kaçınılmaz bi sonunuz olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X