- Konu Sahibi Ferda_sayan
-
Konuşulmuş bir şey var, bu yaz olur demişsiniz.
Az buz da değil ki 1 yıl erteliyorsunuz.
Canının sıkılması çok doğal.
Ise nisanlinin yasadigi yerde baslaman gerekmiyor mu? Burda calissan zaten evlenince cikmak zirunda kalicaksin. Ailen kaygisi maddi mi yoksa nisanlini mi istemiyorlar? Esas soruna odaklan.
Uzun nişanlılık dönemi iyi değil bence ayrıca ailen uzağa gideceğin için seneye demişler bence belki vazgeç belki daha çok vakit geçirmek için
Seneye de 2016 yazı diyebilirler ozamanda mı erteliyeceksin ?
Maddi olarak aileler karşılayacaksa karar verebilirler ama nişanlın ve sen karşılayacaksan şu tarih bu tarih die karışamazlar
Caninin sikilmasi normal ama bu her gun gundeme gelmelimi aileminde evlilik konusunda soz hakki olmaz mi
İsteseydiniz ailenizi ikna edebilirdiniz. Adam sorun ediyor siz etmiyorsunuz. Ben olsam ben de öyle düşünürdüm maalesef.
Evliliğe siz karar veriyorsunuz. Ailenize söz hakkı düşmüyor kaldı ki önceden kabul etmişsiniz, hatalı olan sizsiniz. Eşiniz evlilik yükünün altına girebilecek durumdaki bu kadar ısrarcı. Bence siz kendi isteklerinizi sorgulayın bahaneler üretmeyin.
Tabikide seviyorum.Nisanlini sevdiginden eminmisin
Ailemi tamamen arka planda nasil birakayim. Nisanlim maddi manevi hazir evlilige bunu biliyorum ama benim isim yok su anda ve ailemde once ise baslamami sonra evlenmemi istiyorlar bu onlarin hakki degil mi.
Ozaman nişanlınız şartlarını nasıl size sunmuşsa sizde aynı şekilde en başından ben ailemin sözünden çıkmıyorum onlar ne derse o deseydinizde adamcağızıda böyle ikilemde bırakmasaydınız. Tekrar söylüyorum hatalı olan sizsiniz madem sorunlar vardı başından belirtcektiniz. Ben olsam ciddi ciddi değil 2015; 2018'e kadar uzatırdım. Planın bozulması ne demekmiş öğrenin diye.
Ozaman nişanlınız şartlarını nasıl size sunmuşsa sizde aynı şekilde en başından ben ailemin sözünden çıkmıyorum onlar ne derse o deseydinizde adamcağızıda böyle ikilemde bırakmasaydınız. Tekrar söylüyorum hatalı olan sizsiniz madem sorunlar vardı başından belirtcektiniz. Ben olsam ciddi ciddi değil 2015; 2018'e kadar uzatırdım. Planın bozulması ne demekmiş öğrenin diye.
Eger atanmis olursam 1 sene asaleti tastikten dolayi ayri yasayacagiz evli olarak. nisanlim zaten 1 sene onu bekleyecegiz 1 sene bu sekilde fazladan bekleyecegiz diye surekli tartisma halinde
Valla cok hakli. Bence aileni dinleme bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?