- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Ferda_sayan
-
Seven insan icin 1 sene beklemek cok mu zor nice insanlar senelerce ayri kaliyor oyle degil mi
Çok zor şartlar olursa evet ertelenebilir 1 senede geçer ama genelde çiftler bir an önce kavuşmayada heveslenir. Ancak sizde zor bir durum göremedim. Üstelik bahanelerle ertelemeye çalışıyor gibi görünüyorsunuz. Fikrimizi sordunuz bende açıkladım hala ama öyle değilmidir böyle değilmidir diye savunuyorsunuz. Bu saatten sonra yaz düğününe yetişmez zaten size mutluluklar arkadaşım.
aynı şeyi bir erkek yapmış olsa burada yerden yere vururduk
seni istemiyor, ailesini senden üstün tutuyor diye
bence nişanlın haklı
aileni çok karıştırman doğru değil
Nisanlim ayni seyleri sordu ama ailemde o kadar mantiksiz insanlar degiller 2016 yazini bekleyelim demezler.
Zaten işe girdiğinde eşinin yanına gitmek için ayrılacaksın niye 1 sene bekletiyor ailen ben de anlamadım. Evlenip onun yanında çalışmaya başlayabilirsin. Erkek arkadaşın haklı. 1 sene beklemeyi göze alıyosan az konuşmak yeter diyerek seni cezalandırıyor. Sanırım ben de olsam aynı şeyi yapardın. Evlilik yaşına gelmişsin ailen bu kadar müdahale etmemeli. Tabiki sil at demiyorum ama bu sene olması için ikna edebilirdin.
Her kiz gibi gelinlikte benim icin cok onemli izne geldigi zaman beraber bakmayi teklif ettim ama tamamen duyarsiz 1 sene var hicbirsey belli degil daha dugun tarihi bile belli degil deyip umursamiyor. Evlilik uzerine hayal vs hicbirsey kurmuyor nisanlanmadan ve bu tarih konulari cikmadan once herseyi en ince ayrintisina kadar dusunen insan gitti yerine umursamaz bir insan geldi. Zamani gelince bakariz diyor ama zaten cok sik gorusemiyoruz.
Ya hala umursamaz duyarsız diosun
Az bile yapıo İnan başkası olsa atardı nişanı boş yere tarih ileri atıolar sende onlara uyuyosun die
Sorun sende duyarsız umursamaz olan sensin bi aynaya bak lütfen
eee beraber ortak kararla bir zaman belirleyin evlenin. . . :123:
İsteseydiniz ailenizi ikna edebilirdiniz. Adam sorun ediyor siz etmiyorsunuz. Ben olsam ben de öyle düşünürdüm maalesef.
Kac kisi ailesini ve kararlarini hice sayip evleniyor benim ailemde ne yazik ki boyle.
Su an bu konu uzerinde yapilacak baska bisey yok yoksada kabullenmeyi deneyemezmiydi. Suc bende aileme karsi cikamiyorum ama bu yuzden boyle olunmasi mi gerekiyor herkesin aile yapisi farkli sonucta...
Eger atanmis olursam 1 sene asaleti tastikten dolayi ayri yasayacagiz evli olarak. nisanlim zaten 1 sene onu bekleyecegiz 1 sene bu sekilde fazladan bekleyecegiz diye surekli tartisma halinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?